Un cuplu de swingeri a vrut sa faca o orgie sexuala cu invitatii, dar a luat bataie. Doi swingeri din statul american Florida au ajuns la puscarie dupa o orgie ratata. Tina Michelle Norris (in varsta 39 de ani) si iubitul ei, James Albert Barfield (in varsta 56 de ani) si-au invitat acasa partenerii pentru sex ocazional. James a invitat o femeie, iar Tina a invitat doi barbati. O singura problema, niciunul nu banuia intentiile celuilalt, relateaza publicatia "Hernando Daily". Niciunul nu a apreciat "surpriza", asa ca dupa ce s-au imbatat, s-au luat la bataie. In timpul scandalului, cei trei "invitati" au plecat, insa scandalul a continuat. Cei doi au fost surprinsi de politisti la ora 6 dimineata. Amandoi erau goi pusca, "afumati" bine si pusi in continuare pe harta. Ei au fost acuzati de violenta domestica. Conform politistilor, femeia a refuzat sa se imbrace, fiind acuzata si ca s-a opus arestarii, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Uite cum baga acest barbat cutitul intr-un bebelus. In ultima vreme tot mai multi sarbatoriti au grija ca tortul lor sa fie unul special. De aceasta data, un tanar cu simtul umorului a comandat un tort sub forma unui bebelus. Momentul asteptat de toti a fost in clipa in care sarbatoritul a taiat copilul care dormea linistit. Acesta baga cutitul fara mila in tort spre bucuria invitatilor. Urmatorul pas al barbatului e sa taie capul micutului, lucru care starneste amuzament in randul celor prezenti. Inregistrarea face furori pe Internet si a strans mii de vizualizari in randul internautilor, anunta Libertatea.

Ducesa de Alba face senzatie in costum de baie la 86 de ani. Ducesa de Alba (86 de ani) a fost surprinsa la plaja, alaturi de sotul ei, cu 25 de ani mai tanar. In imagine, se poate observa ca ducesa, care poarta o pereche de ochelari fistichii si un costum de baie inflorat, face baie in mare si se relaxeaza pe insula Formentera (Spania), alaturi de sotul ei, Alfonzo Diez, de 61 de ani si de o prietena. Ducesa este o ruda indepartata a lui Winston Churchill si a printesei Diana, informeaza Click.

Sculpturile legendare de la Luvru, "intolite" dupa ultima moda! Doi artisti au imbracat capodoperele ca pe catwalk! Fotograful francez Leo Caillard si maestrul in prelucrare digitala Alexis Persani si-au propus un proiect ambitios. Cei doi au "imbracat" cateva dintre sculpturile clasice expuse la muzeul Luvru in ton cu ultimele tendinte fashion. Caillard si-a fotografiat cativa prieteni in hainele alese si cu ochelari Ray Ban acoperindu-le privirea, dupa care Alexis a suprapus imaginile peste cele ale sculpturilor celebre. Rezultatul? Acum toata lumea poate vedea cum ar arata figure emblematice in haine senzationale contemporane, scrie Cancan.

Iar s-au inghesuit chinezii in piscina! Poze surprinzatoare au fost publicate ieri de presa internationala dupa ce mai mult de 5.000 de chinezi au facut baie in cea mai mare piscina din lume, situata in Daying, provincia Sichuan. Cunoscuta dub numele de "Marea Moarta", piscina cu apa sarata poate permite unui numar de 10.000 de oameni echipati toti cu colac de salvare sa se racoreasca atunci cand afara arde soarele, anunta Libertatea.

Crima incredibila! Si-a strangulat vecinul cu sutienul. O rusoiaca a reusit sa-si ucida un vecin cu un stien din garderoba personala, relateaza AP. Femeia, in varsta de doar 26 de ani, din Zakamensk, o localitate din apropierea granitei cu Mongolia, a fost acuzata de crima. Se pare ca, in urma cu cateva saptamani, in timp ce tanara din Siberia si prietenul ei se relaxau consumand bauturi alcoolice, ar fi vrut sa-si mai procure ceva alcool. Din pacate insa pentru ei si pentru vecinul in varsta de 65 de ani, nu mai aveau bani. Batranul a refuzat sa le ofere suma ceruta, ceea ce a infuriat-o la culme pe rusoaica. Tanara l-a pocnit in fata pe vecin, dupa care a incercat sa-l sugrume. Mainile goale nu i-au fost insa de ajutor, asa ca si-a scos sutienul si nu s-a oprit pana ce barbatul a ramas fara suflare. Femeia a fost retinuta de autoritati la scurt timp si acuzata de crima. Numele ei nu a fost dat publicitatii, informeaza Click.