Ai da 3.200 $ pe o bucata de branza de 40 de ani? O bucata de branza cheddar cu o vechime de 40 de ani se vinde cu 330 de dolari (circa 1.175 lei) pe kilogram. Cine vrea sa o cumpere trebuie sa achite suma de 3.200 de dolari (11.395 lei), potrivit "Daily Mail". Branza a fost descoperita intr-un frigider dintr-un magazin de produse lactate din Milwaukee, SUA. "A fost uitata acolo zeci de ani", a spus Edward Zahn (73 de ani), care se pregateste sa inchida acest magazin numit Z's Cheese Shoppe. El sustine ca branza este comestibila si chiar este "delicioasa". Zahn s-a hotarat sa o vanda in bucati mici ca sa poata sa o guste cat mai multa lume, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

El este cel mai norocos pieton din Rusia! Filmarea care face furori pe site-ul liveleak.com arata cu un pieton din Rusia incearca sa coboare o pasarela dupa ce traversase strada inainte. Cand mai are cativa pasi pana sa ajunga pe pamant, doua masini se ciocnesc in apropierea sa si una dintre ele ricoseaza chiar in pasarela. Din fericire, barbatul scapa nevatamat si nu va uita nici cand ziua in care a fost aproape de moarte, conform Libertatea.

Atentie cand mergi cu masina in Rusia! S-au putea sa te ciocnesti cu un avion in zbor! Din Rusia ne parvin in fiecare zi filme, imagini si stiri ciudate. De data aceasta e vorba de un avion militar care a folosit ca zona de antrenament un drum public. In filmul de mai jos veti vedea cum o banala deplasare cu masina se poate transforma intr-o tragedie din cauza unui aparat de zbor Suhoi Su-24. Avionul de mare viteza evita in ultimele momente impactul cu automobilul, conform Click.

Bebelusul care BEA BERE a uimit o lume intreaga! Uite cum reactioneaza parintii. Daca parintii nu sunt atenti sau nu au grija ce pun in preajma copilului, lucrurile pot scapa de sub control. Totusi, in acest caz, parintele ia parte la toata intamplarea, fara sa ii ia copilului berea din fata, ci multumindu-se doar sa se distreze copios. Cel mic sta pe propsop, pe plaja, in timp ce tatal lui a adus licoarea magica: paharul cu bere. Bebelusul de cateva luni, care inca nu a renuntat la supt, ia suzeta, o introduce in bere, dupa care o pune in gura. Ii place, savureaza, dupa care repeta isprava de cateva ori. Motiv de ras si voie buna pentru parinti, care nu se sinchisesc sa il dezvete de obicei, noteaza Libertatea.

INCREDIBL! Cum s-a razbunat un american pe o companie aeriana, dupa ce a ramas fara... CHITARA. Dave Caroll calatorea spre Nebraska, in urma ca patru ani, iar chitara sa, care era in cala a fost aruncata neglijent de catre angajatii United Airlnes din Chicago, prin urmare s-a rupt. Instrumentul muzical de 3.500 de dolari a devenit inutilizabil, iar artistul a cerut explicatii companiei aeriene, numai ca angajatii au dat vina unii pe altii, iar omul nu a primit daune. Astfel, singura solutie a lui Dave a ramas tot muzica. El a inregistrat o piesa in care a povestit tot ce i s-a intamplat, videoclipul fiind o reconstituire a faptelor. Dupa ce clipul a strans milioan de vizualizari, barbatul a fost sunat de compania aeriana pentru a i se oferi bani in schimbul obiectului distrus, scrie Libertatea.

IMAGINI FARA PRECEDENT. Cum se vede TERRA de la marginea sistemului solar? Sonda Voyager 1, ajunsa pana la marginea sistemului nostru solar, a trimis primele imagini cu planeta noastra, vazuta de la aceasta distanta uriasa. Dupa o calatorie de 35 de ani si parcurgerea unei distante de 17,7 miliarde de kilometri, cele doua sonde gemene Voyager se apropie de marginea sistemului nostru solar, in directii diferite, informeaza rtv.net. Una din cele doua sonde, Voyager 1, a trimis o fotografie spectaculoasa a Pamantului vazut tocmai de acolo. Terra este vizibila sub forma unui minuscul punct alb, aflat in dreptul uneia dintre razele colorate, anunta Libertatea.