O fata de 13 ani a furat masina fratelui si a condus 1.300 de kilometri pentru a-si intalni iubirea. Elizabeth Annette Robinson, o fetita in varsta de 13 ani din statul american Texas, i-a furat masina fratelui mai mare si a condus 1.300 de kilometri pentru a se intalni cu o persoana pe care o cunoscuse pe un site de socializare. In timp ce se juca pe Xbox pe internet, Elizabeth l-a cunoscut pe Dylan, in varsta de 12 de ani, iar cei doi s-au imprietenit rapid. Dorind sa il cunoasca personal, fata i-a furat cardul mamei, s-a strecurat afara din casa pe geamul de la dormitor si s-a urcat in masina fratelui, dupa care a pornit spre Nashville. Elizabeth a reusit sa conduca 1.300 de kilometri fara sa fie deranjata de nimeni, pana cand, intr-un final, un politist a oprit-o, anunta stirileprotv.ro

Faze tariFoto: Colaj foto

Recorduri sexuale inedite. Ilie Nastase, printre cei mai iubareti oameni ai planetei. Ca este vorba de sute de parteneri sau de dimensiunile organelor genitale, recordurile de natura sexuala sunt cele mai tentant de doborat. Oamenii fac sex dintr-o multime de motive. Pentru ca sunt indragostiti sau doar atrasi fizic de o alta persoana, pentru ca sexul ii face fericiti, pentru ca se plictiseste sau pentru ca vrea sa aiba urmasi. Altii insa vad sexul, indiferent de forma sa, drept o modalitate de a intra in istorie prin stabilirea unui record. Asa s-a ajuns la performanta ca 500 de femei si barbati sa participe simultan la o orgie, in Japonia. Sau ca un star porno sa ajunga sa faca sex cu peste 600 de barbati in 24 de ore, in conditiile in care, in medie, o femeie are patru parteneri pe intreaga durata a vietii. Sau ca Michelle Monahan, din Los Angeles (SUA), sa inghita aproape un litru de sperma intr-o singura zi. A ajuns la spital, dar a intrat in Cartea Recordurilor, scrie Adevarul.

Culmea norocului! Un tablou cumparat cu 50 de dolari din targ de o americanca s-ar putea dovedi un Renoir. Un tablou pe care o femeie l-a cumparat la un targ de vechituri, in SUA, cu mai putin de 50 de dolari, s-ar putea dovedi mai mult decat un chilipir, expertii unei case de licitatii crezand ca este vorba de o lucrare a maestrului impresionist Pierre-Auguste Renoir, potrivit bbc.co.uk. Femeia a achizitionat tabloul intr-o cutie, alaturi de o papusa si o vaca de plastic, platind 50 de dolari pe toate. O placheta cu numele lui Renoir pe rama de jos a tabloului a facut-o sa duca lucrarea la o casa de licitatii locala, din Virginia. Expertii de aici cred ca este intr-adevar vorba de o pictura a impresionistului francez, intitulata -Paysage Bords de Seine- (peisaj pe malul senei), datand cu aproximatie din 1879. Ei mai banuiesc ca lucrarea a fost cumparata dintr-o galerie pariziana in 1926. Casa de licitatii estimeaza ca lucrarea se va vinde cu pana la 100.000 de dolari, cand va fi scoasa la licitatie, in septembrie, scrie Adevarul.

Ce motiv incredibil a invocat! A divortat de nevasta fiindca a fost urata! Judecatorii au fost de acord, iar barbatul a fost despagubit cu 120.000 de dolari. Jian Feng, un barbat din China, a divortat de sotia lui fiindca aceasta a fost urata. Magistratii i-au dat drept de cauza. Potrivit weirdasianews.com, chinezul a fost fericit alaturi de frumoasa lui sotie pana cand aceasta a ramas insarcinata si a adus pe lume o fetita, o fetita care nu semana deloc cu ei. Acest lucru l-a facut pe barbat sa devina suspicios si a obligat-o pe sotie sa-i spuna cine este cu adevarat tatal fetitei. Aflata sub presiune, femeia a recunoscut ca, inainte de a se casatori, si-a facut mai multe operatii estetice, in Coreea de Sud, fiindca voia sa arate mai bine. Dupa ce a reusit sa divorteze de ea, Feng a dat-o in judecata si a castigat 120.000 de dolari dupa ce a dovedit ca femeia l-a manipulat ca sa se insoare cu ea, scrie Cancan.

Apa fluviului Yangtze din China a devenit rosie ca sangele. Yangtze, cel mai mare fluviu din China, care curge prin mijlocul orasului Chongquing, a capatat, in mod misterios, o culoare rosie, scrie The Daily Mail. In acest moment, nimeni nu cunoaste cauza ciudatului fenomen, autoritatile chineze incepand o investigatie in acest sens. O ipoteza ar fi poluarea, mai ales ca exista antecedente: in decembrie anul trecut, apa raului Jian, care strabate orasul Luoyang, s-a colorat in rosu, din cauza unei scurgeri accidentale de vopsea de la o fabrica din zona. Fenomenul a fost, de asemenea, comentat in cheie biblica. Potrivit Bibliei, unul dintre semnele venirii Apocalipsei este transformarea apei raurilor in sange, scrie Adevarul.