Super-oferta! Sex gratis la a 9-a spalare a masinii. Criza da idei nebanuite! Pentru a ademeni cati mai multi clienti, o spalatorie de masini din Malaysia le propunea clientilor sex gratuit cu angajatele sale dupa a noua spalare a automobilului. Firma malaysiana de spalat masini avea angajate noua vietnameze focoase care isi faceau serviciul imbracate cat mai sumar. Cand clientul venea a zecea oara cu autovehiculul la spalat, primea ca bonus o partida de sex gratuita. Numai ca politia a aflat repede de succesul urias de care se bucura spalatoria si a intrat pe fir. Activitatea fetelor a fost calificata drept prostitutie mascata si au fost arestate, odata cu patronii firmei. "Pentru a primi bonusul, practic, clientii erau nevoiti sa vina cu masina la spalat a zecea oara, intr-o anumita perioada", a explicat politistul Emmi Shah Fadhil, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Te gandesti cand iesi la pensie? Un american de 100 de ani merge zilnic la serviciu. In timp ce altii abia asteapta sa se pensioneze, Loren Wade in varsta de 100 de ani merge zi de zi la serviciu si a castigat titlul de "cel mai in varsta muncitor remarcabil din 2012". Americanul care a uimit pe toata lumea lucreaza la supermarketul Walmart din Winfield din anul 1983. Desi are 100 de ani, acesta munceste 30 de ore pe saptamana, repartizate pe parcursul a cinci zile, pentru 14 dolari pe ora. Pe langa banii de la supermarket, acesta primeste o pensie de 1.700 de dolari pe luna. "Acest venit in plus ma ajuta, insa as putea sa ma descurc si cu pensia", a declarat batranul. Acesta a adaugat: "Sunt constient ca, pe masura ce imbatranesc, sunt lucruri pe care nu le mai pot face. De exemplu, sa ridic un sac de 25 de kilograme cu hrana pentru caini. Ei inteleg ca nu ma mai pot urca pe o scara, pentru ca intr-o zi am cazut si m-am accidentat la sold", anunta Libertatea.

Cum a ajutat-o bisturiul pe o femeie poreclita "Baba Cloanta". Vezi cat de bine arata acum. Jacqui Evans, o femeie in varsta de 48 de ani, cu doi copii, ajunsese sa refugieze in casa cu zilele, de teama ca infatisarea ei ar putea speria pe cineva. Femeia, nascuta in Tara Galilor, ajunsese sa arate groaznic inainte de a se da pe mana medicilor esteticieni: cu parul rar, cu o dantura deplorabila si cu pielea patata, ea nu oferea o imagine prea placuta celor care o priveau. De altfel, Jacqui era poreclita, datorita infatisarii, "Baba Cloanta" sau "Muma padurii". Rusinata de felul in care arata, ea l-a rugat pe stul ei sa doarma in alta camera. "El tot ma iubea", a declarat ea. Viata ei s-a schimbat insa in momentul in care a fost aleasa de emisiunea "This morning", ce se ocupa cu schimbarea aproape totala a infatisarii, informeaza Click.

De sase ani, nu se misca de langa mormantul stapanului! El e cel mai fidel ciobanesc german dintr-un oras argentinian! Capitan a fost cainele lui Miguel Guzman, un argentinian care locuia in Villa Carlos Paz Cordoba si care a murit in urma cu 6 ani. De cand stapanul lui a trecut in nefiinta, Capitan, un ciobanesc german, nu s-a mai miscat de langa mormantul acestuia. El a disparut la dora cateva zile dupa ce acesta a murit. Initial, familia a crezut ca animalul a murit lovit de o masina. Mare le-a fost surpriza cand l-au gasit pazind mormantul stapanului sau. Nimeni nu-si poate explica cum a stiut cainele sa ajunga l acimitir si care este mormantul lui Miguel. Povestea lui Capital seamana cu cea a lui Hachiko, un caine din Japonia. Potrivit Wikipedia, incepand din 1924, Hidesaburo Ueno, profesor la catedra de agricultura a Universitatii din Tokio, l-a tinut pe Hachiko ca animal de companie. Pe durata vietii stapanului sau, Hachiko il insotea dimineata la Gara Shibuya, urmand ca la intoarcerea acestuia de la serviciu sa-l astepte in acelasi loc din apropierea garii si sa se intoarca impreuna acasa. Cei doi si-au continuat rutina zilnic pana in 21 mai 1925, cand Ueno nu s-a mai intors seara din obisnuita sa calatorie cu trenul, deoarece suferise un atac cerebral la universitate in acea zi, scrie Cancan.

Un loc blestemat: Orasul care isi ucide locuitorii! Exista locuri pe Pamant unde omul nu sfinteste locul, ci aduce blesteme asupra pamantului pe care calca. In provincia ruseasca Chelyabinsk, orasul Karabash este unul din cele mai poluate locuri din lume. In goana nebuna dupa minereuri, oamenii au uitat ce s-ar putea intampla in cazul unui dezastru ecologic. Orasul Karabash ne arata cum ne apropiem tot mai mult de planeta Marte prin modul in care ne batem joc de natura. Aici fiecare gura de aer ii impinge pe oameni cu un pas mai aproape de moarte. Din cauza fabricilor de cupru care au fost construite in urma cu mai bine 100 de ani (perioada in care nu se punea problema protejarii mediului inconjurator), acest loc a ajuns sa fie un adevarat iad pentru cei care nu au unde sa se refugieze, anunta Click.