Un Mercedes din 1928 a fost vandut pentru 4,5 mil dolari. In vremuri de criza exista oameni care isi permit sa dea chiar si 4,5 mil dolari pe o masina de colectie. Un milionar a platit aceasta suma pe un Mercedes clasa S din 1928, nerestaurat. Automobilul a stat timp de 84 de ani intr-un garaj, unde a fost detinut de o familie engleza. Masina are 8.365 de mile la bord si a fost vandut in cadrul unei licitatii in Marea Britanie cu suma de 2,8 milioane de lire sterline. La licitatie au fost vandute automobile in valoare totala de 13,5 milioane de lire sterline, peste suma minima estimata, de zece milioane de lire. Circa 75% din cele 84 de masini scoase la licitatie au fost vandute, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Fotografia care i-a transformat viata. Ce s-a intamplat atunci i-a schimbat destinul. In anul 1954, Lois McLohon, care are acum 78 de ani, se afla in vacanta cu prietenele, pe plaja stancoasa din Coney Island. Faptul ca fotografia a fost readusa acum in atentia publicului a facut-o sa retraiasca momentele de atunci, cand l-a cunoscut pe barbatul vietii ei. La numai cateva luni de la realizarea acestei poze, Lois s-a casatorit cu Bob, un salvamar pe care l-a cunoscut pe plaja. Femeia isi aminteste amuzanta cum a inceput relatia lor. "Stateam pe patura si nu aveam la mine ochelarii. Ma uitam insistent la ceva ce parea sa fie un punct portocaliu, iar Bob, care purta vesta portocalie de salvamar, a crezut ca ma holbam la el pentru ca imi placea. A trimis un baietel sa ma intrebe daca vreau sa luam masa impreuna", a povestit femeia. Cei doi s-au casatorit dupa cateva luni, au avut trei copii si mariajul lor a durat 50 de ani. Bob a murit de cancer in urma cu zece ani, conform stirileprotv.ro

Un PESCARUS a furat o camera video si a realizat un film INEDIT! Un pescarus de pe o plaja din San Francisco a furat o camera video lasata sa filmeze apusul si a zburat cateva secunde cu ea in cioc. Interesant este ca pasarea a lasat camera tot pe uscat. "Pescarusul a zburat peste apa, dar camera mea a reusit sa 'supravietuiasca' si sa filmeze tot. Voi uita cu greu filmarea asta", a spus proprietara camerei. Filmul pe Libertatea.ro

Uita tot ce-ai invatat la scoala despre "Stejarul din Borzesti"! Fotografiile astea te vor bulversa total - Ai fi jurat ca nu are cum sa existe un copac atat de mare. A existat o vreme cand uriasii umblau pe pamant, pentru ca altfel nu se pot explica fotografiile pe care le vedem. Copacii, daca asa se pot numi gigantii din imagini, au reusit cumva sa fie doborati, dar nu de catre uriasi, ci de catre oameni normali, care au stiut cum sa foloseasca tot lemnul. Probabil asa s-au construit economiile occidentale, intr-o vreme cand nu se punea prea tare pret pe ecologie si mediu, scrie Cancan.

A dat 500.000.000 $ sa traiasca vesnic. La 89 de ani, miliardarul David Murdock este hotarat sa atinga nemurirea. Si, daca nu va reusi totusi sa traiasca vesnic, nu concepe sa nu ajunga macar la 125 de ani. Ca sa-si implineasca visul, a investit 500 milioane $. Ca sa se asigure ca va trai sanatos cat se poate de mult, David Murdock a investit banii in dezvoltarea unui centru de cercetare a longevitatii in Kannapolis (Carolina de Nord North Carolina Research Center). 12 universitati importante si mari agenti agroindustriali sunt invitati sa participe la studiile riguroase care se desfasoara aici. Pe un teren intins din apropiere, cumparat de miliardar, sunt culturile bio prin care el si savantii vor sa demonstreze ca viata poate sa fie prelungita cat mai mult, anunta Click.