Uite cum au fost proiectate toaletele in acest zgarienori din China! De jos se vede totul in baia femeilor. Incredibil, dar adevarat! Femeile care muncesc in acest zgarienori din China sunt nevoite sa-si faca nevoile biologice in vazul trecatorilor. Si asta pentru ca baia lor e din sticla si e proiectata cu vedere la strada. Un inginer constructor a avut ideea de a proiecta baia femeilor cu vedere la strada si toata din sticla. El s-a bazat pe faptul ca toaleta este la ultimul nivel al cladirii si astfel femeile ar fi fost protejate. Probabil, s-a gandit ca "burta merge mai bine" cu un peisaj urban in fata. Insa, trecatorii care au observat WC-ul trasparent au fost scandalizati. Nimanui nu ii venea sa creada ce vede, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Isi vor inmormanta mama a doua oara. Cinci tineri din Moldova au ingropat alta femeie din greseala. Cinci tineri din Republica Moldova vor trai de doua ori cel mai neplacut moment din viata lor. Si asta dupa ce au plans deja asupra cosciugului in care erau convinsi ca se afla mama lor. ProTV Moldova scrie ca tinerii din satul Recea ar fi observat ca femeia din cosciug nu seamana cu mama lor, insa au pus totul pe seama emotiei si n-au oprit inmormantarea. Suspiciunile au aparut, insa, a doua zi. Rudele decedatei au observat ca un inel, pe care femeia il purta tot timpul, lipsea. Acestia au mers la morga din localitate ca sa-l recupereze. Acolo, surpriza! Femeia, pe care acestia cu o zi inainte au crezut ca au inmormantat-o, zacea pe o masa de fier. Satenii nu pot intelege cum copiii nu si-au dat seama ca femeia din sicriu nu este mama lor, anunta Stirileprotv.ro.

Si-a strivit cu masina prietena ce incerca sa o ajute sa parcheze. Vezi ce a urmat. Un videoclip filmat recent in Rusia si postat pe internet face furori in toata lumea. In imagini se poate vedea cum o tanara incerca sa-si parcheze masina in fata unui bloc. Pentru ca incercarile ei sunt supuse esecului, prietena ei, aflata pe bancheta din spate, coboara din masina si incearca sa o ajute sa parcheze. Soferita insa, neatenta, apasa prea tare pedala de acceleratie si isi striveste prietena, ce cade pe trotuar. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, ea demareaza apoi in tromba si lasa victima fara niciun ajutor, informeaza Click.

Un agent al Serviciilor Secrete, surprins in timp ce urina in spatele lui Obama. Un agent al Serviciilor Secrete americane a fost surprins intr-o ipostaza cel putin rusinoasa in timpul unui discurs al presedintelui Obama. In timp ce presedintele Obama se adresa suporterilor din Cincinatti, angajatul Serviciilor Secrete, a fost surprins in mijlocul actului de catre un fotograf de la publicatia online Politico. Imediat ce fotografia a fost postata de acesta pe Twitter, a devenit senzatie, iar comentariile ironice nu au intarizat sa apara. Serviciile Secrete au confirmat ca barbatul este angajatul lor, dar au tinut sa precizeze ca, in opinia lor, acesta nu urina in acele momente. "Nu este nimic adevarat in ceea ce s-a publicat pana acum cu privire la fotografie", a spus purtatorul de cuvant al Serviciilor Secrete, Edwin Donovan, scrie Libertatea.

Uite ce inseamna pentru dubiosii astia sa fie in trend! Barbatii se imbraca in haine de femeie si se cred trendy. E nebunie la New York unde are loc saptamana modei! Si daca te gandeai ca doar femeile ar fi interesate de acest eveniment, vei fi surprins cand vei vedea ca de fapt barbatii au dat tonul in capitala modei! Mai multi barbati au facut ravagii cu tinutele lor la Fashion Week de la New York. Imbracati in haine de dama si cu accesorii, pe care orice femeie si le doreste in garderoba, metrosexualii au atras privirile tuturor si au primit laude din partea criticilor de moda. Cu toate acestea, este putin ciudat cand vezi un barbat imbracat intr-o fusta cu o geanta plic, tinuta sic in mana, si cu mult par pe picioare, anunta Cancan.