Cele mai batrane curve ies la pensie. Gemenele Louise si Martine Fokkens au 70 de ani si au tras cortina rosie! Gemenele Louise si Martine Fokkens au ajuns la 70 de ani si practica aceasta meserie de la 18 ani. De mai bine de 50 de ani au lucrat ca prostituate. Au reusit sa scape de controlul pestilor, conduc propriul lor bordel si au creat prima uniune informala a prostituatelor. Toata lumea din Cartierul Rosu din Amsterdam le cunoaste, dar, acum si-au luat adio de la meseria pe care au practicat-o atata timp si cu atata pasiune. Doar atunci cand Martine si Louise Fokkens incep sa povesteasca vei sti sigur ca sunt maestre in arta iubirii, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

S-a lasat penetrata de trei tineri! Ce a urmat este de ... inchisoare! O tanara din Marea Britanie a avut parte de o noapte salbatica in timpul unei orgii inundate in multa bautura. A facut sex cu trei barbati, insa, la scurt timp a ajuns la inchisoare. Rosie Dodd, in varsta de 20 de ani, din Marea Britanie, a participat la o orgie scaldata in mult alcool, iar in seara nebuna a fost de acord sa faca sex cu trei barbati, in varsta de 21, 23 si respectiv 25 de ani. Dupa noaptea salbatica, britanica i-a marturisit unei prietene ceea ce facuse, spunandu-i ca se simte murdara. Pentru a se razbuna pe intamplarile din acea seara, Rosie a gasit de cuviinta sa mearga la politie sa-i reclame pe cei trei pentru ... viol. Au urmat cateva saptamani de cosmar pentru suspectii de abuz sexual, care au fost dusi la politie, supusi unor examene medicale, interogatorii si nopti in inchisoare. Insa in urma probelor si a declaratiilor fetei, in care oamenii legii au gasit "inadvertente", acestia au ajuns la concluzia ca fata fusese de acord sa se culce cu tinerii, anunta Libertatea.

La noi ca la nimeni! Toaleta in mijlocul unei strazi din Galati, instalata de muncitorii care repara drumul. O toaleta a fost instalata in mijlocul unei strazi din Galati, de catre muncitorii care lucreaza la refacerea drumului. WC-ul a fost instalat in mijlocul strazii Lozoveni din Galati, unde in primavara acestui an au inceput lucrari de refacere a drumului. La scurt timp de la deschiderea santierului, muncitorii au improvizat o toaleta, asezand pe o gura de canalizare fara capac o cabina din tabla, in mijlocul drumului. Situatia a fost sesizata autoritatilor de catre locuitorii din zona, iar la scurt timp toaleta respectiva a fost desfiintata. La inceputul acestei saptamani, insa, toaleta a fost reinstalata, informeaza Cancan.

Asta da coregrafie! 100.000 de oameni la un festival din Coreea de Nord. Liderul nord coreean Kim Jong-un a participat la editia de anul acesta a Festivalului Arirang, desfasurat la Phenian. Agentia de presa de stat din Coreea de Nord sustine ca liderul comunist a fost profund impresionat si multumit de felul in care manifestarea a fost organizata. Festivalul Arirang este o manifestare anuala prin care sunt sarbatoriti fostii si actualii lideri nord coreeni. Acesta este unul dintre cele mai mari festivaluri din lume din punct de vedere coregrafic, avand, la fiecare editie, aproximativ 100.000 de participanti. Festivalul Arirang se desfasoara din 2002 in fiecare an. O singura exceptie a fost facuta in 2006, atunci cand festivalul nu a putut fi organizat din cauza inundatiilor care au afectat tara, scrie Click.

Incredibila compunere a unui scolar, despre ce-a facut in vacanta de vara. Un elev a reusit sa-si uluiasca invatatoarea la inceput de an scolar, cu compunerea pe care a scris-o. Nu, nu va ganditi ca a impresionat prin eleganta scrisului sau redactare, ci prin mesajul pe care l-a transmis. "Cum mi-am petrecut vacanta de vara nu este treaba nimanui. Este traba mea personala, deoarece vara este timpul meu personal si nu sunt obligat sa raportez nimanui despre el. Trebuie sa se respecte drepturile omului, iar daca o sa-mi dati nota patru pentru aceasta compunere doamna Mitrache, noi doi o sa ne intalnim la Curtea Europeana de Justitie. (...)", a scris elevul in compunere, anunta Libertatea.