Se scarpina in fund si apoi.... Continuarea te va dezgusta! Uite ce face un vanzator de magazin. Un tanar care pare sa faca parte din staff-ul magazinului a dat pe spate pe toata lumea care a vazut de ce a fost in stare. Una dintre camerele de supraveghere l-a surprins stand langa colegul lui care aranja blugii pe rafturi. Tanarul a asteptat cat a asteptat, insa in cele din urma a cedat "tentatiei": si-a bagat mana in pantaloni si a inceput sa se scarpine in fund cu simt de raspundere. Dar imaginea si mai dezgustatoare abia acum urmeaza: scoate mana din pantaloni si o duce la nas! Ce-o fi vrut oare sa verifice? O data problema rezolvata, tanarul incepe sa se plimbe prin magazin, atingand toate hainele pe langa care trece, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un miliardar ofera milioane de euro barbatului care-i va seduce fiica lesbiana. Un bogat om de afaceri ofera 50 de milioane de euro barbatului care va reusi sa o seduca pe fiica lui, care este lesbiana. Magnatul Cecil Chao, din Hong Kong, este dispus sa plateasca aceasta suma dupa ce a aflat ca fiica lui, Gigi, a semnat documentele de uniune civila cu partenera ei de viata din ultimii sapte ani in cadrul unei ceremonii. Cecil Chao conduce imperiul imobiliar Cheuk Nang. "Nu imi pasa daca el este bogat sau sarac. Singurul lucru care conteaza este sa fie generos si bland", a declarat omul de afaceri, in varsta de 76 de ani, anunta Click.

Barbatul cu cele mai multe piercinguri din lume a venit in Romania! Nu o sa iti vina sa crezi cum arata cu coarne si limba despicata! Barbatul cu cele mai multe piercinguri din lume a mai fost in Romania in urma cu sapte ani. El a revenit acum in tara noastra la invitatia celor de la emisiunea "Drept la tinta" de la Kanal D. Omul a intrat in carte recordurilor. Are 94 de piercinguri in jurul gurii, 25 deasupra sprancenelor si 278 in partile genitale. Mai mult, are coarne implantate, limba despicata si adora sa stea atarnat in carlige, informeaza Cancan.

Cum sa te faci de ras pe retelele sociale in cateva minute: Photoshop-ul, folosit de...nepriceputi. Crezi ca merita sa iti amuzi toti prietenii cu o fotografie modificata atat de nereusit in Photoshop? Exista persoane carora a parut sa nu le pese deloc ca s-ar putea face de ras pe retelele de socializare, asa ca au postat poze cu cele mai amuzante greseli! Indiferent daca ai visat, la fel ca oricare alta persoana, sa ai mai putine kilograme, bicepsi sau bust mai proeminent sau o alta culoare a parului, exista cateva motive serioase pentru care nu ar trebui sa apelezi la Photoshop. Cele mai amuzante incercari sunt, fara nicio indoiala, cele in care un membru al unui cuplu a incercat sa modifice complet infatisarea fostului partener, facandu-l sa semene mai mult cu...actualul, scrie Realitatea.net.

Asta e capra cu opt picioare si chip de om! Dupa cazul socant din Nigeria in care o femeie a spus ca a nascut un cal, un al caz incredibil a iesit la iveala in Palestina. O capra a dat nastere unui ied cu 8 picioare si fata de om. Cazul a uimit atat pe locuitori cat si pe autoritatile locale si mai multe televiziuni au mers la fata locului pentru a filma ciudatul ied care s-a nascut insa mort. Pe langa faptul ca are 8 picioare, puiul de capra are in spatele capului si un chip omenesc. Inregistrarea cu animalul a socat pe toata lumea si a devenit un adevarat viral pe Internet unde a strans sute de mii de vizualizari in cateva ore, anunta Libertatea.