I-a lasat cu gura cascata pe soferi: a facut plinul la masina complet dezbracata. O australianca fara jena a oferit un spectacol socant la o benzinarie din orasul Perth (situat pe coasta de vest). Ea a facut plinul la masina complet dezbracata, spre uimirea celor aflati in zona. Unii trecatori s-au apucat sa-i faca poze, de teama ca prietenii lor ar putea sa nu-i creada atunci cand le va povesti. Blonda nu a avut nicio problema cu personalul benzinariei, chiar daca cel care a incasat banii pentru combustibil abia se putea abtine din ras, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Are un gust incitant! Licoare turnata pe sani voluptosi, apoi imbuteliata spre vanzare. Ai bea asa ceva? Compania germana G-Spirits a lansat recent o editie limitata de votca, rom si whiskey. Pana aici nimic iesit din comun. Totusi, linia de productie e una mai speciala. Inainte ca licoarea sa ajunga in sticla in forma ei finala, lichidul este turnat pe pieptul unor modele voluptoase, pentru ca apoi produsul final sa fie colectat in noua lui stare. Nu este doar o idee geniala de marketing ci si adevaratul mers al liniei de productie. Printre cele trei modele ce s-au oferit sa participe la ideea companiei germane se numara si apetisanta Alexa Varga, playmate-ul anului 2012 in Ungaria. Celelalte doua sunt Amina Malakona si Evelin Aubert, anunta Cancan.

Poftiti in primul bar unde femeile primesc vibratoare! In cartierul Shibuya din capitala japoneza, Tokyo, a fost deschis primul bar destinat femeilor care se masturbeaza, numit Love Joule, potrivit "Huffington Post". "Aici, femeile vin sa discute deschis despre masturbare in timp ce servesc o bautura pe plac. De asemenea, aici gasesc o gama larga de vibratoare pentru a se satisface singure", explica proprietara Megumi Nakagawa. Barbatii nu au voie sa intre in local decat insotiti de femei, informeaza Click.

Macabru pana-n maduva! Magazin de carne umana deschis in Londra. Recent s-a deschis in capitala Marii Britanii un grotesc magazin de carne in incinta faimoasei piete Smithfield. Oferta iti intoarce stomacul pe dos la propriu. Vorbim aici de brate, urechi si chiar bucati intregi de torace, toate de tip uman. Din fericire, la mijloc se afla doar o campanie publicitara speciala destinata lansarii jocului video Resident Evil 6. Peisajele din piata de carne umana sunt foarte tulburatoare si par desprinse din filmele horror. Membrele sau carcasele atarna in carlige de metal, iar trupuri intregi se afla pe mesele de transare. La desfacere, in galantare, mainile sunt de vanzare pentru 8 euro, iar picioarele au un pret ceva mai mare. Fanii jocului video au ramas cu gura cascata la propriu in fata produsele etalate si au aflat cu surprindere ca ele erau facute din carne de animale, modificate ulterior si metamorfozate in parti umane, scrie Cancan.

A platit pentru sex, dar tarfa l-a omorat in bataie. Pensionarul britanic Winston Fernandez, de 69 de ani, a angajat-o pe prostituata rusa de 38 de ani Natalia Woolley platind-o in avans cu 600 de lire sterline (3.400 lei) pentru o noapte de sex. Si pentru ca i-a placut prestatia fetei, batranul ramas vaduv de aproape un an a mai angajat-o de cateva ori. Insa tinerei nu-i placeau avansurile lui Fernandez, asa ca, in urma cu doua zile, l-a batut pana l-a lasat fara suflare. Cand a ajuns ambulanta, omul avea 19 oase rupte si nu mai respira. Woolley risca 20 de ani de inchisoare, anunta Click.