Culmea zgarceniei! Urineaza intr-o sticla si mananca din gunoi pentru a economisi bani, desi este milionara! O femeie in varsta de 51 de ani din Columbus, Ohio, SUA a ajuns faimoasa la nivel mondial din caza tipului de viata pe care il abordeaza. Numele ei este Victoria Hunt si poate fi considerata una dintre cele mai zgarcite femei din lume avand in vedere ca nu se sfieste sa manance din gunoi si sa urineze intr-o sticla, pe care ulterior o varsa in gradina propriei case, pentru a economisi costurile pentru consumul apei menajere. Cel mai ciudat insa este faptul ca femeia a ales acest stil de viata desi a devenit milionara prin propriile puteri. Are mai multe proprietati de valoare si investitii sigure si cu toate acestea traieste doar cu 1000 de dolari pe luna. Victoria Hunt a declarat ca a ales sa traiasca in acest fel pentru ca, in urma cu 25 de ani, era saraca lipita, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un barbat de 254 kg a uluit publicul la "X Factor". Un barbat care cantareste 254 de kilograme a cucerit cu vocea sa angelica atat publicul cat si pe cei uimit pe cei patru jurati de la emisiunea "X Factor" din Statele Unite. Freddie Combs, in varsta de 40 de ani, se deplaseaza intr-un scaun cu rotile. El a marturisit in interviul de prezentare, ca a fost la un pas de moarte in anul 2009, atunci cand cantarea 417 kilograme (foto jos). De atunci, barbatul a reusit sa slabeasca pana la 254 de kilograme. Barbatul a fost adus pe scena de la "X Factor" de sotia sa si a interpretat melodia "The Wind Beneath My Wings", castigand admiratia juratilor, cat si a spectatorilor, care l-au aplaudat frenetic, anunta Click.

Socant: Povesti incredibile cu si despre silicoane. Unele femei au avut parte de experiente incredibile dupa ce si-au pus implanturi cu silicon. De la femeia care a fost salvata de la moarte de sanii falsi, la femeia care si-a cusut un saculet cu cenusa sotului de implanturi, sau femeia care sparge lucruri cu silicoanele, toate sunt povesti bizare. Iata 5 povesti incredibile cu si despre silicoane. O femeie din Los Angeles pe nume Lydia Carranza a fost salvata de silicoanele pe care si le pusese de curand. Ea a fost impuscata in piept de sotul unei colege si nu ar fi supravietuit atacului daca sanii falsi nu ar fi oprit glontul. O alta femeie a avut un accident de masina grav. Masina pe care o conducea Elena Marinova , din Bulgaria nu avea airbag-uri si femeia nu ar fi supravietuit oribilului carambol dintre mai multe masini daca nu ar fi avut implanturi. Sanii ei de cupa dublu D au actionat ca niste airbag-uri si i-au protejat organele interne, informeaza Libertatea.

N-ai crede asa ceva! Albine care au produs miere verde si albastra din cauza bomboanelor M&M. Un apicultor din oraselul francez Ribeauville a tot observat in ultimul timp cum albinele lui se intorc la stupi carand o substanta colorata si neidentificata care ulterior a dat o alta nuanta mierii decat cea obisnuita, cea galbuie. Albinele lui au produs miere in nuante albastre si verzi, iar proprietarul stupilor e convins ca singurii vinovati pentru aceasta problema sunt oamenii de la fabrica M&M aflata in apropiere. Apicultorul a mers pe firul investigatiilor si a inteles ca albinele lui se hraneau cu residuuri din containerele fabricii de bomboane. Mai toti apicultorii din regiunea oraselului au remarcat aceasta problema care le-a adus o belea pe cap: nu pot vinde sub nicio forma miere albastra sau verde. Cu toate ca are gust de miere, oamenii refuza sa comercializeze asa ceva, scrie Cancan.

Cea mai tare bere din lume, din testicule de taur. Compania Denver's Wynkoop Brewing din SUA a lansat o bere cu totul neobisnuita, despre care spune ca este cea mai tare din lume. Berea de culoare este preparata din testicule de taur, sapte varietati de malt, hamei," sare de mare care ii da aroma de stridii", spune reprezentantul firmei, Andy Brown. Noua bere va fi pusa pe piata incepand de saptamana viitoare, cu prilejul Marelui Festival de Bere din Denver, care se va desfasura intre 11 si 13 octombrie, anunta Click.