S-a dat rapit ca sa-si fure marfa. Ca sa faca rost de o suma de bani frumusica, un anagajat al British American Tobacco si-a inscenat o talharie, in urma careia si-ar fi insusit tigari in valoare de 130.000 de lei. Agentul, in varsta de 22 de ani, a plecat, ca de obicei, cu masina burdusita cu 27 de baxuri de tigari, sa le vanda. Numai ca si-a schimbat traseul si a lasat toata marfa intr-un loc stiut numai de el. Apoi, a pus mana pe telefon si a sunat la politie, unde a relatat un scenariu intreg. Le-a spus oamenilor legii ca pe o strada din sectorul 3 a fost atacat de mai multi barbati care, dupa ce l-au rapit cu masina cu tot, l-au dus pe o sosea mai putin circulata, unde l-au amenintat cu un cutit si i-au luat toata marfa. Politistii i-au demascat planul si acum tanarul e cercetat pentru delapidare si fals in declaratii, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

VIDEO DE NECREZUT: SI-A BATUT AVOCATUL in sala de judecata. Dupa PUMN, cel agresat si-a numarat dintii. Un american condamnat la 15 ani de inchisoare pentru jaf, trafic de droguri si agresiune a primit inca sase luni dupa gratii dupa ce si-a agresat avocatul in sala de judecata. Lamarcos Williamson a fost nemultumit de pedeapsa primita si l-a pedepsit pe avocatul care nu a reusit sa ii induplece pe jurati. Filmul agresiunii pe Libertatea.

Fotografia unei "urme de picior" de pe Marte, trimisa pe pamant de roverul Curiosity. "La prima vedere, pare ca omul a calcat si pe Marte.", scrie astazi Daily Mail, care a publicat fotografia prezentata de NASA cu o "urma de pas" de pe planeta Rosie. Urma, similara celei lasate de Neil Armstrong in misiunea Apollo 11, este de fapt chiar a Roverului. Sursa citata precizeaza ca urma lasata de roverul Curiosity va fi stearsa intr-un an Martian, adica aproximativ 2 ani pamanteni, in schimb ce urmele lasate de astronautii de pe Luna vor disparea in aproximativ 1 milion de ani, din cauza lipsei oricarei forme de atmosfere de pe satelitul natural al pamantulu, anunta stirileprotv.ro

POSTAREA de pe FACEBOOK care a provocat un RAZBOI. Duminica, mai multe publicatii din Macedonia au anuntat ca o persoana cu origini macedonene, Aleksandar Samardziev, a fost batut pana la moarte de membri ai partidului ultra-nationalist grec Golden Dawn. Presa anunta ca barbatul fusese batut dupa ce refuzase sa isi schimbe numele intr-unul grecesc. Insa agentiile de presa din Macedonia nu au confirmat stirea, intrucat informatiile primite de la spitale si de la consulatul Macedoniei in Grecia nu confirmau vestea. Se pare ca publicatiile au preluat informatii de pe pagina de Facebook a varului lui Samardziev, Stilijan. Contul acestuia de Facebook a fost sters intre timp. Insa raul fusese deja facut, arata Business Insider. Cazul venea sa provoace o ura tot mai mare impotriva grecilor, sentiment impartasit deja de cei mai multi dintre macedoneni, anunta Libertatea.

Judecata caraghioasa! 5 zile de puscarie pentru un american care si-a batut nevasta cu un sandwich. Un barbat din Nebraska, SUA, si-a bruscat sotia, a impins-o pe pat, iar apoi a plesnit-o peste fata cu ce i-a picat la indemana, un sandwich. Larry Spurling (50 ani) si-a recunoscut fapta si va merge in spatele gratiilor pentru 5 zile, a hotarat judecatorul. Totusi, de la ce a pornit acest scandal. Barbatul si-a acuzat nevasta in prima faza ca l-a obligat sa se mute in regiunea in care locuiesc in prezent, miscare ce i-a adus o mare portie de plictiseala omului. Pur si simplu nu gasea un loc pe unde sa se plimbe. Femeia a declarat ca dupa ce s-a plictisit de cearta s-a dus in bucatarie sa-si faca un sandwich. Sotul ei, ametit dupa cateva pahare, a urmarit-o apoi in dormitor, si de nervi i-a frecat de fata sandwich-ul pe care tocmai se pregatea sa-l manance, scrie Cancan.

Un copil de 11 ani a descoperit un mamut aproape intact, vechi de 30.000 de ani. Inspirati de filme sau carti de aventura, copiii sunt dornici sa exploreze locurile din apropierea locuintei lor si sapa in pamant cu speranta ca vor descoperi o comoara. Dar, in final, sufera o mare dezamagire...Insa acesta nu a fost si cazul unui baiat de 11 ani din Rusia. Explorand in joaca imprejurimile, el a gasit ceva ce nu a mai fost vazut in ultimii 100 de ani. Copilul curios a descoperit un mamut aproape intact, care are carne, oase, blana si straturi de grasime. Se pare ca ramasitele, care includ un colt, sunt de fapt jumatatea dreapta a corpului, cantarind aproximativ 500 de kilograme. Cercetatorii au spus ca mamutul, un mascul, a murit acum 30.000 de ani, la varsta de 15 ani. S-a pastrat aproape intact pana acum pentru ca a inghetat, conform stirileprotv.ro