La 75 de ani, isi vrea penisul inapoi. In urma cu 24 de ani a luat o decizie pe care nu credea ca o va regreta vreodata. Acum, ar da orice pentru a repara greseala facuta, dar este mult prea tarziu, dupa cum i-au spus-o chiar medicii. Gary Norton (75 de ani) spune ca nu stie ce a fost in capul lui cand a decis sa-si faca operatie de schimbare de sex. "Am fost mereu barbat. Nu stiu de ce am facut asta. Imi doresc sa am relatii intime cu femei, dar nu mai am "echipamentul" necesar. Totul a disparut in ziua in care m-am operat, cand aveam 51 de ani. Am incercat sa ies si cu barbati, dar nu am simtit nimic. A fost greseala vietii mele", marturiseste Gary, azi parasit si renegat de familie. Acum a renuntat la tratamentul hormonal care i-a stopat cresterea parului de pe fata si piept si spera ca sanii care i-au crescut cu ajutorul unor medicamente sa-i dispara, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

O romanca a tepuit guvernul Angliei cu incredibila suma de 10 milioane de lire sterline! Romanca Lavinia Olmazu, condamnata la inchisoare pentru o frauda de zece milioane de lire sterline, in 2010, va putea ramane in Marea Britanie impreuna cu fiul ei in varsta de 12 ani, dupa ce a invocat un articol din legea privind drepturile omului, relateaza Daily Mail. Lavinia Olmazu a fost condamnata la doi ani de inchisoare in 2010 si ar fi trebuit expulzata imediat dupa eliberare. Ea a primit insa permisiunea de a ramane in Marea Britanie dupa ce a exploatat o portita din Actul privind Drepturile Omului. Ea a convins judecatorii ca, deoarece are un fiu in varsta de 12 ani, care a petrecut mare parte din viata in Marea Britanie si, prin urmare, este esentialmente britanic, expulzarea lor ar fi un atac impotriva drepturilor lor. Ea sustine ca acesta nu vorbeste fluent limba romana. Cazul ei a generat noi ingrijorari cu privire la modul in care judecatorii interpreteaza Articolul 8 din acest act, care garanteaza "dreptul la viata de familie", pentru a le permite infractorilor sa evite expulzarea, noteaza Cancan.

Ce au descoperit medicii cand i-au facut radiografie unui barbat. "Nu-mi vine sa cred ca e real". Carman Dale, un barbat in varsta de 78 de ani din New York, a povestit in cadrul unei emisiuni a postului de televiziune "Discovery" cum a supravietuit dupa ce un cui de 10 centimetri i-a strapuns inima. In urma cu cinci ani, in timp ce tundea iarba din curtea casei sale, Carman spune ca a simtit o durere in piept. "Am crezut ca m-a lovit o piatra, asa ca nu mi-am facut griji. Cand m-am uitat apoi la tricoul meu, am vazut ca era plin de sange", marturiseste barbatul. Acesta a mers imediat in casa sa isi alerteze sotia, iar cei doi s-au urcat in masina si au mers la spital, relateaza Huffington Post. In momentul in care au ajuns la destinatie, medicii l-au pus pe Carman sa astepte, deoarece au crezut ca rana lui nu este una grava. Totusi, sotia lui a insistat sa fie consultat imediat, iar doctorii i-au facut o radiografie. "Cand m-am uitat la rezultatele analizelor, am observat ca avea un fel de tepusa in inima, asa ca l-am trimis imediat in sala de operatii", declara doctorul Todd Rosengart. Dupa o procedura chirurgicala care a durat doua ore, medicii au reusit sa ii scoata din inima un cui de 10 centimetri, conform stirileprotv.ro

Un asteroid a trecut la ora 18:00 razant pe langa Terra. Un asteroid a trecut pe langa Pamant, duminica, in jurul orei 18.03 (ora Romaniei), la o distanta de 256.500 de kilometri. Asteroidul avea un diametru intre 25 si 50 de metri si a trecut la 256.500 de kilometri de pamant, o distanta destul de mica daca ne raportam la corpurile ceresti. Acesta nu e primul caz de acest gen. In luna iunie, un asteroid denumit LZ1 a trecut si el foarte aproape de Terra, la 325.000 de kilometri. Astronomii au identificat in jur de 9.000 de asteroizi care se afla in imediata vecinatate a Pamantului, insa sunt voci care sustin ca numarul acestora este mult mai mare, scrie Libertatea.

Papusile acestea traiesc! Operatiile estetice, machiajele, dietele si tinutele le-au transformat din fiinte in jucarii. Are 19 ani, si a ales sa se transforme complet intr-un personaj din desenele animate japoneze: a slabit pentru a avea o talie incredibil de subtire si petrece ore intregi aplicand machiajul care o transforma intr-o papusa vie. Originara din Ucraina Anastasiya Shpagina face eforturi serioase pentru a fi cat mai asemanatoare cu personajele animate japoneze: fata de doar 1,57 m ar fi slabit, pana la 38 de kilograme pentru a avea silueta identica cu cea a personajelor anime si ar vrea sa isi faca o operatie estetica la ochi pentru a aduce mai mult cu personajele sale favorite. Fata este foarte populara pe internet printre fanii desenelor anime si a adoptat si un nume japonez - Fukkacumi, noteaza Click.

VESTA care te imbratiseaza pentru fiecare LIKE pe care-l primesti pe FACEBOOK. Ne simtim bine de fiecare data cand cineva ne apreciaza statusurile pe Facebook cu un "like", insa cum ar fi daca am putea sa simtim cu adevarat imbratisarea prietenilor nostri? Melissa Kit Chow de la MIT Media Lab a gandit "vesta social media", care va va "imbratisa" de fiecare data cand primiti un Like pentru statusuri, filme sau fotografii, pe Facebook. Totul este insa in stadiu de proiect si are putine sanse sa fie produs in serie. Ideea ar putea fi insa folosita in curand pentru haine care sa poata fi conectate cu device-urile mobile si care sa te poata atentiona atunci cand primesti un mesaj sau un like, conform Libertatea.