S-a sinucis dupa ce a interpretat gresit un mesaj de la iubita lui! Uite ce sfarsit tragic a avut un luptator! Un tanar de doar 23 de ani dintr-un orasel din Marea Britanie si-a pus capat zilelor dintr-un motiv cat se poate de stupid. Numele sau este Christopher Forkin si a inghitit otrava pentru a-si lua zilele dupa ce a citit un mesaj pe care iubita lui il primise pe telefonul mobil. Dupa ce a citit mesajul, tanarul si-a iesit din pepeni. "Spargea lucruri si plangea, dar am reusit sa-l calmez", a povestit instantei tanara instantei. Dupa cearta, iubita luptatorului a plecat de acasa. Cand s-a intors acasa, l-a gasit pe Christopher Forkin otravit. "Avea pumnii inclestati si tremura. I-am bagat un deget in gura, ca sa nu-si inghita limba" a spus iubita sa. Luptatorul a fost transportat la spital insa a murit la scurt timp dupa aceea. Continutul mesajului care l-a facut pe tanar sa se sinucida nu a fost dat publicitatii, din motive de securitate, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Asa au primit-o grecii pe Angela Merkel. In fundul gol! Daca guvernul i-a intins covorul rosu, protestatarii greci i-au aratat...fundul gol. Circa 25.000 de greci au protestat timp de doua zile in capitala Greciei ca urmare a vizitei de marti a cancelarului german. Desi Angela Merkel nu a stat decat 6 ore la Atena, grecii nu s-au lasat dusi din Piata Syntagma nici macar a doua zi. "Merkel ne-a facut viata un calvar", a declarat un protestatar, pentru Reuters, in timp ce in jurul sau oamenii agitau pancarte cu mesaje precum "Merkel, Grecia nu e colonia ta" si "Asta nu e Uniunea Europeana, e sclavie!", anunta Click.

Caz uluitor: A furat o capra si a adus-o inapoi, cu pedichiura facuta. Furt total neobisnuit in SUA. O tanara din San Diego, California, a luat o capra din tarcul ei si a adus-o inapoi a doua zi cu unghiile vopsite in roz aprins. Stapanii animalului au fost socati sa vada capra cu copite roz. Ei au elucidat misterul pedichiurii dupa ce s-au uitat pe camerele de supraveghere si au descoperit ca animalul fusese furat in timpul nopti. Hoata, o tanara de aproximativ 20 de ani, nu a fost identificata si nimeni nu a aflat de ce a facut acest gest. Singura explicatie ar fi ca incidentul a coincis cu saptamana luptei impotriva cancerului, iar culoarea de pe unghiile caprei ar putea fi asimilata cu rozul, simbol al campaniei, informeaza Realitatea.net.

Un profesor a fost batut crunt de un adolescent si lasat intins pe asfalt. Un profesor de 50 de ani din Pittsburgh, Statele Unite, a fost batut in plina strada de un adolescent, iar incidentul a fost inregistrat de camerele de supraveghere montate pe strada. Camerele de supraveghere din Pittsburgh, SUA, au surprins momentul in care profesorul James Addlespurger se apropie de un grup de adolescenti si este lovit din senin de unul dintre baieti. Lovitura a fost atat de puternica incat profesorul a fost doborat si a ramas intins pe asfalt. Fara sa le pese de soarta barbatului tinerii si-au continuat drumul. Trei trecatori l-au ridicat apoi pe barbat si au chemat echipele de salvare pentru a-l duce la spital, potrivit post-gazette.com. Profesorul a ajuns la spital unde a fost tratat pentru rani la cap. Politia a arestat un tanar de 15 ani pe care il acuza de lovirea profesorului, scrie Cancan.

Ai da 2.400.000 de dolari pe masina asta? Prinde 431 km/h. Este vorba de ultimul model de Bugatti Veyron lansat recent si inaugurat pe insoritele strazi americane din statul California. Costa 2,4 milioane de dolari si ruleaza cu o viteza muuuult peste viteza legala. Modelul Super Sport are tapiteria din piele, finisaje realizate manual, dispune de tehnologie de ultima ora in materie de siguranta si confort si are un sistem de sonorizare care l-ar face gelos pana si pe cel mai in voga DJ al planetei. Bolidul atinge 431,072 de kilometri la ora si poate concura lejer in cursele de Formula 1. Este cea mai scumpa masina sport de pe planeta, devansand-o pe sora ei din 2011 care a fost lansata pe piata cu pretul de 1,7 milioane de dolari, anunta Click.

Cel mai toxic loc de pe pamant e in Rusia! Daca stai mai mult de o ora, poti sa mori. Cercetatorii au stabilit ca Lacul Karachay, din Rusia este cel mai poluat loc de pe planeta. Aici armata rusa a desfasurat experimente si activitati nucleare de mare amploare. Informatia a fost publicata astazi in Daily Mail, iar totul a inceput in 1940 cand cand armata Rusiei a decis mutarea complexelor nucleare in zona Chelyabinsk. Aici era o centrala nucleara in zona Chelyabinsk, acolo unde erau produse arme chimice, iar accesul strainilor a fost complet interzis. Abia in 1992, Boris Eltin a semnat un decret prin care cercetatorii straini puteam sa inspecteze zona. Cei veniti la fata locului au constatat cu stupoare ca o expunere de o ora in apropierea lacului ar fi putut cauza moartea oricarei persoane, informeaza Libertatea.