Mireasa ii facea sex oral cavalerului de onoare, mirele o cauta disperat. Relatia dintre o tanara femeie maritata si unul dintre prietenii sotului a iesit la iveala dupa ce o inregistrare de pe camerele de supraveghere a ajuns pe Internet. Imaginile erau chiar din ziua nuntii, cand mireasa si cavalerul de onoare au disparut subit din mijlocul petrecaretilor, pentru cateva momente de "liniste". S-au retras intr-o curte interioara, unde au inceput sa se sarute pasional. Apoi, s-ar dus langa un zid, unde mireasa i-a facut sex oral barbatului. Clipele de amor au fost intrerupte brusc de ginere, care isi cauta ingrijorat sotioara. Din fericire pentru ei, cavalerul de onoare a disparut in cateva clipe, iar mireasa a fost in stare sa-si intampine imediat sotul, scrie Click.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Cel mai loial caine din lume! Clipul care a indoiosat mii de oameni. Se spune ca nu exista fiinta mai loiala decat un caine, insa imaginile de mai jos au reusit sa miste mii de oameni de pretutindeni. Locuitorii unui oras din Rusia au urmarit zile intregi un patruped ce refuza pur si simplu sa plece de langa o femela care murise dupa ce fusese lovita de o masina pe sosea. "Are inima franta", e singura explicatie gasita de locuitorii orasului Filippovka, din apropiere de Perm. "E foarte trist. Nu lasa pe nimeni sa se apropie si incearca sa o incalzeasca... Noi le spunem Romeo si Julieta. Foarte multi dintre noi vrem sa-l adoptam si il asteapta multe case, dupa ce va realiza ca ea nu isi mai revine", a declarat unul dintre localnici, potrivit prosport.ro

"Taticul" lui Dolly, prima oaie clonata din istorie, a murit. Avea 58 de ani. Potrivit unui comunicat al Universitatii din Nottingham, Campbell a murit la data de 5 octombrie, insa un comunicat in care s-a anuntat trista veste a fost transmis abia joi. Ceremonia de inmormantare a fost programata pe 24 octombrie. In comunicatul transmis de Biroul de presa al Universitatii nu se mentioneaza alte informatii legate de decesul omului de stiinta. Campbell a facut parte din echipa Institutului Roslin, de langa Edinburgh, Scotia, care a reusit pentru prima data in istorie sa cloneze un mamifer. Oitia Dolly a fost clonata in 1996, iar nasterea ei a tinut primele pagini ale ziarelor din intreaga lume, dar a starnit totodata controverse legate de aspectele etice ale acestui proces, scrie Libertatea.ro

Cimitirul ceangailor devastat. Oameni fara Dumnezeu au devastat tot si au transformat locul intr-o vale a plangerii. Sfasiate de durere, rudele mortilor plang cu vorbe cand se uita la mormintele si crucile devastate. Hotii au facut prapad, au furat pe rand, gardul, crucile din fier si lemn si au distrus placile funerare. In locul mormintelor au ramas acum mormane intregi de moloz. Oamenii nu inteleg cum a putut cineva sa le distruga mormintele pentru cateva kilograme de fier vechi. Localnii cred ca cimitirul a fost vandalizat de un grup care s-a aciuat in zona de cateva luni si care traieste din vanzarea fierului vechi. Cimitirul a fost creat in jurul anului 1890, odata cu venirea secuilor bucovineni in Huneodara. Astazi cu greu iti dai seama unde mai sunt mormintele, potrivit Kanal D.

Dacia asta "zboara" cu 205 km/h. Bolizi de sute de sute de cai putere, limuzine de ultima generatie sau doar rable modificate, motoare turate la maximum si multe fete frumoase. Cam asta e atmosfera la expozitia de masini tunate, care se desfasoara pana maine la Exporom Pantelimon, in Capitala. Pasionatii de automobilism si iubitorii de motoare puternice se vor "delecta", timp de doua zile, cu masini de colectie, unele unicat, si vor admira cele mai puternice propulsoare existente pe piata auto. Vor fi prezente nume grele, precum Mercedes, Dodge sau Cadillac, dar nici ᅡcreatiileᅡ autohtone nu vor fi mai prejos. Printre atractiile expozitiei se gasesc un Logan cu susᅡᅡpensie pneumatica si o batrana Dacie 1310, capabila sa fuga cu peste 200 km/h pe autostrada, scrie Click.

Povestea SOCANTA a unei femei care cantareste jumatate de tona: a mintit ca si-a omorat nepotul prin strivire. La cele 498 de kilograme ale sale, Marya Rosales poate fi considerata cea mai grasa femeie din lume. Pe langa faptul ca duce o viata la care nimeni nu ar visa, recent Marya a trecut printr-un episod care cu siguranta ii va marca viata. Femeia a fost anchetata de procurori pentru ca si-ar fi omorat propriul nepot, in varsta de 2 ani, prin strivire. Chiar daca ea sustinea ca este vinovata pentru teribila fapta, avocatul ei a stiut de la bun inceput ca minte si ca ceva este in neregula. Dupa lungi investigatii, a reusit sa afle adevarul: femeia isi acoperea de fapt sora, care isi omorase cu brutalitate fiul prin loviri repetate. Ipoteza a fost confirmata de medici, care au facut autopsia si au realizat ca baietelul nu murise din cauza ca a fost strivit, ci in urma unor lovituri violente, scrie Kanal D.