Un barbat si-a gasit masina dupa ce uitase unde a parcat-o cu doi ani in urma. Politia din Munchen a anuntat de curand ca a gasit masina unui barbat care a uitat unde a parcat-o cu aproape doi ani in urma. In decembrie 2010, dupa ce a baut peste masura intr-un bar, barbatul, in varsta de 33 de ani acum, nu si-a putut aminti unde parcase. El a cautat autovehiculul si in ziua urmatoare, dar in zadar, asa incat l-a declarat disparut, scrie Adevarul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Stii cati au intrat in masina asta? 19 elevi! Incredibil! Intr-un autoturism Renault Clio de 5 locuri, invatatoarea Melanie Minnie, din Africa de Sud, a inghesuit nu mai putin de 19 elevi! Femeia voia sa mearga astfel cu bietii copii intr-o excursie. Minnie a inghesuit 3 elevi pe scaunul din fata, 10 pe bancheta din spate si 6 in portbagaj, relateaza Click.

Incredibil: Oameni fara maini si povestile lor extraordinare. Unii oameni sunt extraordinari de cand se nasc, altii, devin in timp, prin educatie, insuflarea valorilor si experienta. Fie ca si-au pierdut mainile in urma unor accidente, fie ca s-au nascut cu diverse malformatii, acesti oameni au reusit sa gaseasca puterea pentru a merge mai departe. Iata cativa oameni fara maini si povestile lor extraordinare. Continuarea in Libertatea.

O fetita de patru ani isi mustruluieste fratiorul ca un om mare. Delilah (4 ani) si Gabriel (2 ani) au devenit vedete pe YouTube datorita unui filmulet urcat pe platforma video de parintii celor doi. Foarte autoritara, Delilah are un discurs de care nici macar unii adulti nu sunt capabili, dupa ce Gabriel a facut o boacana pentru care fusese deja mustruluit de tatal lor. Micutul de doi ani scuipase un baiat mai mare decat el pe terenul de joaca, iar dupa expresia fetei lui Gabriel, predica tinuta de tatal lui fusese floare la ureche pe langa cea pe care trebuia sa o indure de la Delilah. Integral pe RTV.net

Cele mai sexy funeralii. In Taiwan, mortii sunt condusi la groapa de femei dezbracate. Fiecare comunitate religioasa are traditiile sale sacre privitoare la cultul mortilor, bazate in principal pe respect si pietate. Reporterii AFP au descoperit insa in Taiwan o situatie cu totul iesita din comun, aici obisnuindu-se ca in timpul priveghiului femeile sa danseze la bara si sa faca streaptease. Traditia spune ca aceste practici sunt folosite pentru a "potoli furia spiritelor calatoare", iar femeile danseaza pe jumatate dezbracate in fata unui public format inclusiv din copii si barbati, scrie RTV.net