Vrei sa faci un copil cu o vedeta? Vezi cat te costa sa cumperi sperma de la un actor celebru! Serviciile de inseminare artificiala capata din ce in ce mai mult teren in medicina iar unele viitoare mame sunt atat de excentrice incat doresc sa plateasca sume exorbitante pentru a se asigura ca vor avea un copil cu o baza genetica cel putin speciala. Pentru acest tip de viitoarte mamici a aparut un serviciu pus la dispozitie de o companie care sustine ca poate oferi sperma de la peste 40 de persoane de succes, pentru inseminarea artificiala. Printre cele 40 de persoane se afla, potrivit reprezentantilor companiei, vedete rock, soferi de Formula 1 si jucatori de fotbal american. Iar pretul pentru o astfel de insamantare nu este deloc mic, fiind vorba de un pret de pornire, in functie de donator, de 15.000 de Lire Sterline. Reprezentantii companiei nu au facut insa publice niciunul dintre numele donatorilor "speciali" ale caror samanta o scot la vanzare, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Absolut genial, pana la un punct: un turc isi muta lucrurile in noua casa cu o catapulta. Un cetatean din Turcia a gasit o metoda interesanta de a-si muta lucrurile in noua locuinta, evitand cosmarul urcarii pe scari cu pachete voluminoase. Folosind o catapulta improvizata, doi tineri care il ajutau cu mutatul ii aruncau cutiile la balcon, unde el le prindea cu siguranta. Sistemul a functionat pana la televizor, care - drama - nu a avut imprimata suficienta forta pentru a ajunge la etajul intai al blocului, anunta Click.

Cel mai ghinionist burlac din lume! A fost la peste 250 de intalniri, dar e singur in continuare. E bogat si singur, dar de el se pare ca se agata un ghinion fantastic. Larry Greenfield, in varsta de 47 de ani, nu reuseste sa-si gaseasca o partenera ideala cu care sa-si petreaca restul vietii. In ultimii 12 ani a cheltuit peste 65.000 de dolari pe servicii de cuplat si a fostla peste 250 de intalniri. Viitoarea sotie n-a aparut niciodata. Pur si simplu el este un nenorocos. Totusi, el recunoaste cu seninatate ca este pretentios. "Problema lui e ca e de nota 6 si el vrea o femeie de 10", a spus o fosta femeie ce a fost la intalnire cu el. Larry este un fost trader pe Wall Street, are bani din belsug si vrea ca femeia lui sa fie subtirica, evreica, amuzanta si neinteresata de o cariera. Lumea spune ca nu prea are de unde alege in New York. Fostul trader a fost convins ca de indata ce va avea o cariera va veni si femeia langa el, dar s-a inselat si vremea a trecut. Acum ar da totul pentru o familie perfecta. Iar agentiile ce ofera servicii de cuplat au simtit slabiciunea lui Larry si-l storc de bani, informeaza Cancan.

S-a inventat airbagul pentru biciclisti! Uite cum functioneaza! Exista oameni care se gandesc si la siguranta biciclistilor, nu doar la cea a soferilor. Astfel, o companie suedeza a inventat airbagul pentru biciclisti. Airbagul este asemeni unui guler si se ataseaza in jurul gatului. Astfel, in momentul in care biciclistul se dezechilibreaza, in 0.1 secunde sare o casca dintr-o tesatura foarte rezistenta care protejeaza zona capului de un impact care i-ar putea fi fatal biciclistului. "Am vrut sa cream o protectie pentru cap adresata biciclistilor, pe baza accidentarilor semnalate in chestionarele pe care le-am facut. Printre alte caracteristici, protectia ar trebui sa dea senzatia de libertate care vine odata cu mersul pe bicicleta si sa nu distruga parul", a declarat unul dintre inginerii care au inventat airbagul. Produsul poate fi achizitionat la un pret de 460 de euro, scrie Libertatea.

Cei mai ciudati pantofi facuti vreodata! Au sute de dinti in talpa, chiar si de aur. Asa arata o pereche de pantofi in conceptia Marianei Fantich si a lui Dominic Young, doi creatori de incaltaminte din Marea Britanie. Ei au inlocuit talpa de cauciuc a pantofilor cu peste 1.000 de dinti pentru un aspect total infricosator. Numai gandul ca detinatorul acestei perechi paseste pe dintii cuiva, face ca fiorii sa apara pe sira spinarii. Totusi, spre linistea tuturor, aici e vorba de dinti de plastic si nicidecum umani. Totusi, aspectul este unul de costum de Halloween. Nu se poate vorbi de o perechi de pantofi eleganti cu care poti merge la o intalnire de afaceri, anunta Cancan.