Dependenta ciudata: mananca din sotul mort de 5 ori pe zi! In ultima editie a emisiunii "My strange addiction" din SUA a fost prezentata una dintre cele mai abominabile adictii de care poate suferi cineva. Acesta este si motivul pentru care Casie a apelat al emisiune: spera din totsufletul sa scape de dependenta care o macina zilnic si care o face sa se priveasca in oglinda ca pe un monstru. Va vine sa credeti sau nu, Casie isi mananca sotul mort. De cinci ori pe zi, femeia isi baga degetele in urna in care pastreaza cenusa barbatului si mananca cu pofta ramasitele. Casie a povestit ca povestea a inceput accidental imediat dupa moartea sotului, cand s-a trezit cu cenusa pe degete. Oricat a vrut, nu a avut puterea sa se spele pur si simplu pe maini, asa ca a gustat. Iar de atunci nu s-a mai putut opri, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un american a fost retinut pentru trafic cu... dinozauri. Americanii nu mai stiu din ce sa faca bani. Astfel, un barbat a fost retinut pentru trafic cu fosile preistorice. Eric Prokopi in varsta de 38 de ani a fost retinut pe cand incerca sa aduca ileagal fosile de dinozaur din desertul Gobi pe care le vindea pe piata din Statele Unite. Acesta falsifica documente pentru a trece la vama. Conform autoritatilor, acesta a vandut un tiranozaur vechi de 70 de milioane de ani, vandut cu peste un milion de dolari. Conform legislatiei in vigoare, Prokopi risca o pedeapsa de pana la 35 de ani de inchisoare, anunta Libertatea.

Si-a hranit copiii numai cu biberonul, dar isi alapteaza cainele la san. Terri Graham, mama a doi copii, a ajuns sa-si alapteze cainele la san, pentru a se simti "implinita si fericita". Britanica in varsta de 44 de ani, care acum locuieste in California, a explicat intr-un interviu pentru revista Closer ca a suferit teribil dupa ce a nascut cei doi copii, pentru ca nu ii putea alapta. Insa dorintele ei materne sunt acum implinite intr-un mod neortodox: o alapteaza pe Spider, catelusa fiicei ei. "Cand o am pe Spider la san, ma simt completa, ma simt o mama mai buna", a explicat ea, constienta ca gestul pare rupt din cartile horror. Femeia povesteste ca patrupedul a prins gustul laptelui ei in 2010, cand a varsat pe podea un o sticla in care isi colectase laptele pentru a-si hrani fiul nou nascut. N-a durat mult pana ca femeia sa puna cainele la san, informeaza Click.

OZN filmat deasupra Scotiei! Imagini inexplicabile care au socat o natiune intreaga! Morag Ritchie, in varsta de 50 de ani, din Fraserburgh, Aberdeenshire, Scotia, sustine ca a filmat un OZN care gravita deasupra casei sale. Femeia a facut publice imaginile care au facut inconjurul lumii iar autoritatile nu au dat deocamdata nicio explicatie plauzibila cu privire la obiectul zburator filmat. "Am vazut niste lumini care aratau foarte ciudat. Am fost atrasa parca de o forta sa ma uit pe fereastra. Obiectul gravita, era inconjurat de lumini si a stat deasupra casei noastre aproape sapte ore. Toata familia mea l-a vazut. In jurul orei sapte dimineata, a disparut foarte rapid" a declarat femeia, scrie Cancan.

Premierul Australiei s-a facut de ras in India. Ce tranta a luat! Premierului australian Julia Gillard a luat o cazatura urata in India. Incaltata in pantofi cu toc cui, in timpul vizitei la memorialul lui Mahatma Gandhi din New Delhi, Gillard a facut cativa pasi si a cazut cu fata in jos. Julia Gillard s-a ridicat repede si a pus cazatura pe seama pantofilor cu toc, dar si-a continuat vizita. Incidentul s-a petrecut dupa ce Gillard se intorcea de la mormantul lui Gandhi, unde depuse o coroana de flori, si se indrepta prin iarba spre palatul prezidential, anunta Click.