Patru catelusi i-au salvat viata unui baiat care se ratacise in padure, tinandu-i de cald noaptea. Kyle Camp, un baietel in varsta de 10 ani care sufera de Sindromul Down, a supravietuit o noapte in padure gratie unor catelusi care i-au tinut de cald. Kyle s-a ratacit intr-o padure din Alabama, SUA, marti in jurul orei 17. Familia baietelului a sunat la politie, iar mai multe persoane au pornit imediat in cautarea lui. Miercuri dimineata, dupa 18 ore de cautari, cativa voluntari au reusit sa il gaseasca pe Kyle alaturi de patru catelusi. "L-am intrebat daca este in regula si mi-a raspuns ca da si ca vrea acasa, asa ca l-am dus la tatal lui", a povestit unul din voluntari. Atunci cand l-au gasit, Kyle era in picioarele goale si hainele lui erau ude. Oficialii spun ca este foarte probabil ca faptul ca a dormit alaturi de cei patru catelusi i-a tinut de cald si i-a salvat viata. Baietelul a fost transportat la un spital din apropiere unde medicii au constatat ca are cateva rani usoare, insa este in afara oricarui pericol, conform stirileprotv.ro

Faze tariFoto: Colaj foto

Incredibil! A fost rapita si a trait in jungla columbiana! Citeste povestea femeii care sustine ca timp de cinci ani a fost crescuta de maimute! Marina Chapman a spus ca a fost rapita pentru a fi rascumparata, in 1950, cand avea doar cinci anisori si a fost abandonata in jungla. Timp de cinci ani, femeia a avut un stil de viata salbatic - a trait alaturi de o colonie de maimute Capuchin si a invatat sa vaneze cu mainile libere pasari si iepuri. Viata Marinei in jungla s-a incheiat in momentul in care a fost gasita de un grup de vanatori si apoi vanduta unui bordel din Cucuta, unde era batuta cu regularitate. Dupa ce a reusit sa scape a fost luata in grija de o familie columbiana si si-a ales numele de Marina Luz. In adolescenta, a plecat in Marea Britanie cu un grup de prieteni, unde a si ramas dupa ce si-a intalnit viitorul sot, John Chapman. Marina Chapman, care sustine ca nu plange niciodata, i-a povestit lui John despre viata ei bizara abia dupa nunta. "Cand voiam de mancare, trebuia sa scoatem anumite sunete. Toti colegii mei o iubeau pe mama. Este foarte copilaroasa, in multe privinte", a spus fiul Marinei, James, celor de la Daily Mail. Mai mult, James o ajuta pe mama lui sa publice o carte despre experienta ei in jungla, in timp ce Blink Films planuiesc sa faca un documentar despre copilaria femeii, scrie Cancan.

ITI DA FIORI! Locul in care nu credeai ca poti gasi un VAGIN. Sa fie pornografie? Sa fie blasfemie? In orice caz, este socant locul in care toata lumea poate vedea un vagin imens.Milan Marinkovic din Serbia a respectat ultima dorinta a nevestei sale. Aceasta i-a interzis sotului sa faca sex cu vreo alta femeie, dupa ce ea va muri, iar pentru a-l ajuta sa treaca peste... singuratate, i-a propus un lucru care iti poate da fiori. Femeia si-a fotografiat organul sexual inainte de a muri si i-a cerut lui Milan (72 de ani) sa il sculpteze, exact asa cum arata el, pe piatra funerara. Astfel, cand i se va face dor de ea si va avea chef de sex, sarbul sa mearga in cimitir si sa admire... vaginul raposatei sotii. Milan i-a respectat acesteia dorinta, desi cu dificultate, deoarece cu greu a gasit un sculptor care sa fie de acord cu asa ceva, anunta Libertatea.

Femeia care a uimit lumea medicala. Doctorii nu inteleg cum a putut sa supravietuiasca. O chinezoaica din provincia Lanzhou a reusit sa supravietuiasa, desi a avut un cutit cu lama de 12.5 centimetri infipt in cap. Zhang Lan, care sufera de mai multe probleme psihice, a profitat de un moment de neatentie al celor care trebuiau sa o supravegheze si a luat un cutit pe care si l-a infipt apoi in cap. Femeia a fost dusa de urgenta la spital, insa doctorii de acolo au refuzat sa o trateze, pe motiv ca i-ar putea face mai mult rau decat bine. Zhang a fost apoi transportata la o alta unitate medicala, aflata la 160 de kilometri distanta, unde medicii i-au facut o radiografie si au observat ca o buna parte din lama cutitului reusise sa patrunda in capul ei, conform stirileprotv.ro

O plateste cu 1.800 de dolari pe luna sa-l bata. Incredibil, dar adevarat! Americanul Maneesh Sethi (26 de ani) din San Francisco a gasit o metoda cel putin ciudata pentru a se asigura ca nu pierde vremea la serviciu. A angajat o femeie sa-l bata! Maneesh Sethi ii plateste batausei 1.800 de dolari (circa 6.400 lei) pe luna, adica 8 dolari (28 de lei) pe ora, pentru ca sa-l plesneasca in momentele in care pierde timpul pe Facebook sau pe diferite pagini de Internet in loc sa lucreze. El are o afacere pe cont propriu si, daca se joaca in loc sa munceasca, inregistreaza pierderi in propriul buget. Munca lui consta in a introduce permanent informatii pe computer, pentru ca are un site propriu, si traieste din publicitatea pe care o obtine cu cat introduce mai multe date zilnic, scrie Click.

POVESTE IMPRESIONANTA! "Mumia" rusa din Monaco isi doreste un copil! E o mumie care socheaza pe oricine se uita la ea. Asa e descrisa Valeria Levitina, rusoaica de 39 de ani, de mama ei. Femeia e anorexica si cantareste numai 25 de kilograme. Valeria Levitina a plecat in SUA cu parintii ei, pe vremea cand era copil. A avut o viata frumoasa si sanatoasa pana la 19 ani, cand un baiat a inceput sa rada de ea, pe terenul de fotbal, deoarece avea fundul prea mare. Atunci, rusoaica a decis sa slabeasca si nu s-a mai oprit. "Am inceput sa fac sport, sa tin diete. Am slabit foarte mult, imediat, iar apoi a devenit o obsesie. Voiam sa slabesc si mai mult, si mai mult", a declarat femeia care la 39 de ani sufera de anorexie si cantareste acum doar 25 de kilograme, informeaza Libertatea.