Un japonez i-a cumparat virginitatea cu 780.000 de dolari. 14 barbati din 5 tari s-au "batut" la licitatie sa faca sex cu Catarina Migliorini, o brazilianca de 20 de ani. Barbatii sunt gata sa plateasca bani grei pentru sex cu virginele. Acest lucru l-a dovedit si licitatia prin care 14 candidati s-au "batut" sa faca sex pentru prima oara cu Catarina Migliorini, de 20 de ani. Japonezul Natsu a castigat licitatia, oferind 780.000 de dolari (circa 2,8 milioane lei) pentru a cumpara virginitatea Catarinei Migliorini. Pentru o singura noapte cu frumoasa brazilianca, el a oferit cea mai mare suma de bani, reusind sa invinga alti 13 candidati din Brazilia, SUA, Australia, China si Japonia. Licitatia s-a incheiat la 24 octombrie. Catarina sustine ca toti banii obtinuti in urma licitatiei ii va dona unei organizatii caritabile care se ingrijeste de persoanele fara adapost din Santa Catarina, stat din sudul Braziliei, unde s-a nascut. Licitatia a fost organizata de realizatorii unui film documentar australian numit "Virgins Wanted" (Se cauta virgine). In cadrul aceluiasi proiect, s-a licitat si virginitatea unui barbat. Este vorba de Alex Stepanov, pentru virginitatea caruia o brazilianca a oferit numai 3.000 de dolari (10.500 lei), scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Intersectia unde lumina verde tine o secunda pentru soferi! Vezi unde se afla semaforul buclucas. O intersectie din China este locul a zeci de accidente rutiere pe zi, din cauza unui semafor a carui culoare verde nu tine mai mult de o secunda pentru soferi. In imaginile postate pe site-ul liveleak. com se poate vedea cum participantii la trafic asteapta rabdatori timp de 70 de secunde ca lumina rosie a semaforului sa se schimbe in verde. Insa, atunci cand se intampla asta, surpriza, nici nu au timp sa apese acceleratia ca semaforul revine la culoarea rosie. Cu siguranta este vorba despre o defectiune a sistemului electronic, insa se pare ca acesta nu a fost reparat, iar participantii la trafic trebuie sa-si acorde prioritate la "mica intelegere". Nu este singura intersectie din lume unde se petrece un astfel de incident neobisnuit. Se pare ca si in Iran sau chiar in Statele Unite sunt intersectii cu semafoare care schimbp culoarea verde intr-o secunda, anunta Libertatea.

La noi se bat in scoli, la altii aproape fac sex in clasa! Iata cum se joaca cu hormonii baietilor cele mai perverse eleve din lume! Daca in Romania cazurile de violenta in institutiile de invatamant sunt din ce in ce mai grave si mai dese, in alte tari primeaza cazurile de comportament indecent. Acesta este si cazul scolii din videoclip unde elevele par ca sunt in competitie una cu cealalta si se bat pe baietii din clasa. Iar ca metoda de cucerire folosesc arma cea mai sigura din dotare, respectiv posteriorul. Nu au absolut nicio rusine sa dea incitant din fese drept in fata colegilor lor incercand sa-i starneasca. Cei mai indrazneti s-au ales cu ceva mai mult decat cu un dans in poala, informeaza Cancan.

Cel mai tare director de liceu: isi "bate" elevul la dans, fara probleme. Directorul liceului Whitney Young Magnet din Chicago face senzatie pe internet dupa ce a fost filmat de unul dintre elevii sai intr-o competitie neoficiala de dans cu un alt tanar. Norris Ogbuagum, elev in ultimul an la respectivul liceu, voia sa mai destinda atmosfera in biblioteca, asa ca a inceout sa provoace diversi profesori si instructori intr-o "lupta" a dansului, pe modelul filmului "Step up". Niciunul dintre ei nu l-au bagat in seama, pana la directorul liceului, John Fanning, care il urmarea atent. Culmea e ca atunci cand elevul a inceput sa se miste agresiv in fata lui, directorul l-a lasat "sa-si faca numarul, dupa care l-a umilit cu o demonstratie de dans. Ziaristii de la Huffington Post au discutat cu profesorul, care a declarat ca, intr-adevar, nu este un incepator intr-ale dansului, pentru ca parintii l-au obligat sa mearga la cursuri in copilarie, scrie Click.

Dosare FBI.: "Vreau sa o violez si sa o gatesc la foc mic, cat inca e vie". Un caz socant din New York, rezolvat de agentii FBI a fost facut public zilele acestea, iar informatiile sunt de-a dreptul incredibile si il privesc pe un fost agent de politie, pensionat de 6 ani. Gilberto Valle planuia sa rapeasca, sa violeze si sa gateasca mai multe femei, dupa care ar fi vrut sa guste din carnea lor. Agentii FBI au descoperit mai multe mesaje recente, in care Valle discuta cu un complice, acesta fiind cel care urma sa le rapeasca pe femei si sa i le duca, pentru suma de 5.000 de dolari bucata. Potrivit cotidianului The New York Times, din fericire nici unul dintre aceste planuri groaznice nu a fost dus la sfarsit, astfel incat nici o femeie nu a avut de suferit, anunta Libertatea.