O mireasa poarta 5 kg de aur in valoare de 250.000 euro. Aceasta mireasa s-a asigurat ca va fi cea mai "stralucitoare" la propria nunta si ca tinuta sa este cea mai scumpa: Liu Cheng, din provincia Fujian din China a purtat mai mult de 5 kilograme de bijuterii in valoare de peste 250.000 de euro. Aceasta mireasa s-a asigurat ca va fi cea mai "stralucitoare" la propria nunta si ca tinuta sa este cea mai scumpa: Liu Cheng, din provincia Fujian din China a purtat mai mult de 5 kilograme de bijuterii in valoare de peste 250.000 de euro, scrie Realitatea.net

Faze tariFoto: Colaj foto

Legenda melodiei care te face sa te sinucizi. Muzica trista, versuri cu semnificatii adanci. In 1968, ungurul Rezso Seress se arunca de la fereastra camerei sale dupa ce in anii '30, hitul "Szomoru Vasarnap" a devenit un fel de "tema sonora a sinuciderilor". Rezso Seress a lansat piesa in 1933, dar nu a intrat in atentia publicului, fiind considerata o melodie mediocra cu versuri plictisitoare. Asta pana in 1936, cand Jospeh Keller s-a sinucis si a lasat in biletul de adio versurile piesei, relateaza Libertatea.

Adio, 780.000 $, raman virgina! Brazilianca Catarina Migliorini, de 19 ani, si-a scos la vanzare virginitatea si japonezul Natsu a castigat licitatia, care s-a desfasurat miercurea trecuta. Numai ca regizorul australian al reality show-ului care a organizat aceasta licitatie este acuzat de trafic de carne vie, anunta Click.

"Copilul nostru este diavolul! Merge la 4 saptamani si scuipa flacari". Un cuplu columbian sustine ca noul lor nascut este personificarea raului. La numai patru saptamani, baiatul merge, se ascunde prin casa, ii fixeaza cu privirea si scuipa flacari, spun parintii. Autoritatile au, insa, o alta varianta. Ingrijorarile femeii sunt impartasite si de unii vecini, care au inceput sa arunce cu pietre in casa parintilor. Continuarea in EVZ.

Si-a dat in judecata nevasta pentru ca e urata. Caz socant in nordul Chinei. Jian Feng (35 de ani) a fost innebunit de durere cand nevasta lui i-a nascut o fetita inimaginabil de urata. Nu putea sa inteleaga cum o femeie draguta, cum era sotia sa, de cand o cunoscuse, a adus pe lume un copil atat de nereusit. Pentru ca fetita nu semana nici cu ea, nici cu el, si-a acuzat nevasta ca l-a inselat. Integral in Click.