​Scandal de proportii! Un fotbalist si-a inscenat rapirea, pentru ca nu a avut bani sa plateasca prostituatele de la bordel. A fost arestat intr-un bordel din Thailanda, dupa ce si-a inscenat rapirea. Motivul este halucinant: trebuia sa plateasca doua prostituate. Este vorba despre Savio Nsereko, fostul jucator a lui FC Vaslui, care se afla in mijlocul unui scandal de proportii. El a fost arestat intr-un bordel din Thailanda dupa ce si-a inscenat rapirea. Nsereko, in prezent legitimat la o echipa de liga a treia din Germania, le-a cerut membrilor familiei 25 de mii de euro, sustinand ca a fost rapit in Thailanda. Alertati, membrii familiei au contactat politia germana, care a aflat ca, in realitate, Nsereko si-a inscenat rapirea pentru ca trebuia sa plateasca doua prostituate, potrivit onlinesport.ro. Nsereko a fost arestat si va fi judecat in Germania. Atacantul nu este la prima isprava de acest gen. In septembrie 2011, jucatorul in varsta de 22 de ani a pus pe jar politia din Italia dupa ce cei de la Juve Stabia au anuntat disparitia sa, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Connect R are un "frate" care nu doarme iarna! Asculta aici varianta cantata in cimitir a celei mai celebre piese a verii! Manelistul Sorin Necunoscutu' a facut un cover dupa celebra piesa a lui Connect-R, "Vara nu dorm". Lautarul a adaptat melodia, i-a schimbat titlul si a cantat-o in stil propriu. Aflat intr-un cimitior, Sorin Necunoscu' a fost filmat de cameramanul sau preferat, Daniel, in timp ce canta la acordeon piesa care s-a bucurat de un mare succes vara asta "Vara nu dorm", a lui Connect-R. Manelistul a schimbat putin linia melodica si versurile. Astfel, "vara nu dorm" s-a transformat in "iarna nu dorm", anunta Cancan.

Punem pariu ca berea asta te baga sub masa? "Brewmeister Armageddon". Are un nume predestinat pentru ca cei care apuca sa bea o sticla incep sa simta ca le fuge pamantul de sub picioare, buzele nu mai articuleaza bine vorbele si le creste brusc miopia. Este vorba de cea mai tare bere din lume. Are 65% alcool si a fost produsa in Scotia. Lansarea oficiala s-a realizat cu prilejul Festivalului Berii si toti cei care au testat-o au... simtit din plin efectul. O sticla costa 5 lire sterline (28,5 lei), insa face cat o naveta. "Berea are o vascozitate specifica datorata fermentarii la rece, care ii da si un gust dulceag", a explicat inventatorul bauturii, John MacKenzie, informeaza Click.

In ce hal si-a distrus fata cu un tratament cosmetic pe care l-a facut timp de trei ani. Nici din casa nu are curajul sa iasa. O femeie a povestit prin ce chinuri a trecut dupa ce a mers la un salon de cosmetica unde un tratament de infrumusetare i-a distrus fata. Sharon Waldron, in varsta de 38 de ani a facut un tratament microdermoabraziv pe care l-a urmat timp de trei ani. Ea a fost sfatuita sa recurga la acest tratament pentru reducerea cicatricelor lasate de cosuri. Insa fata i s-a inflamat si pielea a inceput sa dezvolte aspectul de coaja de portocala. Tratamentul, despre care se spune ca l-ar fi urmat si celebritati precum Gwyneth Paltrow sau Naomi Campbell - se face in saloane de infrumusetare si costa intre 40 si 100 de lire sterline. Un estetician curate fata cu cristale abrasive pentru indepartarea celulelor moarte si apoi foloseste un aparat care "suge" impuritatile din piele, scrie Kanal D.

Incredibil! Un jurnalist a fost incendiat in direct. Jurnalistul bolivian Fernando Vidal, in varsta de 78 de ani, a fost incendiat in timp ce modera un talkshow, in direct, la un post de radio. Vidal spune ca patru barbati mascati au intrat in studio, au turnat benzina peste el si i-au dat foc. Jurnalistul a fost transportat de urgenta la spital. Talkshow-ul pe care Vidal il realiza avea ca tema contrabanda din zona de granita. In urma atacului, jurnalistul s-a ales cu arsuri pe fata, brate si piept. Si un sunetist aflat in studio a fost ranit. Un martor a povestit ca atacatorii au aruncat, de asemenea, si mai multe cocktailuri Molotov. Trei suspecti au fost pana acum retinuti pentru posibila lor implicare in acest atac, anunta Libertatea.