Ce face femeia asta prima data la 108 ani tu ar trebui sa faci la 18! O cheama Joanna Jenkins, are 108 ani si e din South Carolina. e O babuta care se tine bine pentru varsta ei, e mereu joviala si o deranjeaza uneori auzul, dar zilele acestea are motive de fericire. Joanna va face pentru prima data, la 108 ani, ce altii fac la 18: va merge la vot si de abia asteapta sa puna stampila pe numele favoritului ei... care este actualul presedinte al SUA, Barack Obama. Potrivit rudelor femeii, de fiecare data cand Obama apare la tv, chiar daca Joanna nu prea aude ce vorbeste acesta, se bucura si o cuprinde o stare aproape euforica. Se pare astfel ca femeia il apreciaza foarte mult pe seful SUA si spera sa iasa invingator la alegerile de saptamana viitoare, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A fost inventat telefonul cu spray paralizant. Apple a lansat un cartus cu spray paralizant care se atasaza direct pe mobil, pentru a descuraja orice jaf. Cartusul costa 39,95 $ (120 de lei) si e securizat sa nu se descarce in poseta. Inventia vine ca o replica la cresterea cu 40% a furturilor de mobile. Problema e ca dupa ce apesi butonul trebuie sa astepti un pic pana chemi politia, pentru ca... o sa stranuti, anunta Click.

Ce nebunie! A dat cocaina copiilor care au venit dupa bomboane de Halloween. Un barbat din Marea Britanie a fost arestat dupa ce le-a dat copiilor care i-au batut la usa de Halloween o punga de cocaina. Cei mici au mers sa adune dulciuri in de la vecini, dupa cum este traditia in Marea Britanie si s-au trezit cu un cadou surpriza din partea unui tanar in varsta de 21 de ani. Acesta le-a oferit minorilor o punguta plina cu cocaina. Copiii au aratat parintilor ce au primit iar acestia au alertat autoritatile. Tanarul a fost arestat a doua zi si nu a putut da nicio explicatie plauzibila pentru fapta sa. "Parintii copiilor si politia au actionat repede. Acesta este doar un caz izolat. Nu am mai avut plangeri de acest fel pana acuma" a declerat un reprezentant al autoritatilor, informeaza Cancan.

Sex cu Sandy, sau ce-au facut newyorkezii pe intuneric, in timpul uraganului. "Am facut-o de sase ori in 24 de ore". Odata cu trecerea uraganului Sandy, newyorkezii incep sa-si recucereasca orasul si sa-si spuna povestile din zilele de cosmar. Daca aveti senzatia ca un uragan nu aduce si lucruri bune, ei bine, aflati ca unii dintre cei care s-au adapostit in locuinte si au ramas fara curent au trait unele dintre cele mai intense experiente sexuale de pana acum. "Am fost intr-o delegatie si m-am intors in New York cu unele dintre ultimele avioane care au aterizat, inainte de inchiderea aeroportului. Eu si sotul meu locuim exact in zona in care a cazut o macara, asa ca socul a fost foarte mare si am trait apoi totul foarte intens. Am facut sex aproape nonstop. Animalic. Am facut-o de sase ori in 24 de ore si inca n-am terminat (n.r. - interviul a fost realizat marti dimineata de reporterii site-ului Nymag.com). Pentru noi, Sandy a fost foarte distractiv, desi ma simt prost spunand asta. Facem, de obicei, sex mult, adica macar o data pe zi, dar acum a fost foarte mult, chiar si pentru noi", a povestit Rafaella, in varsta de 38 de ani, scrie Libertatea.

Un oras din Suedia plateste somerii sa-si caute job in Norvegia. Autoritatile din orasul suedez Soderhamn au luat decizia de a "plati" tinerii sa-si caute locuri de munca in Norvegia, in incercarea de a reduce rata somajului aflata in crestere puternica in cadrul acestei categorii de varsta. Orice persoana cu varsta intre 18 si 28 de ani poate participa la "Calatoria pentru un loc de munca" la Oslo, capitala Norvegiei. Cei care se inscriu primesc un bilet gratuit pana la Oslo si au asigurata cazarea timp de o luna, costurile fiind acoperite de autoritatile locale din Soderhamn. Programul include si oferirea de sprijin in capitala Norvegiei pentru gasirea unei slujbe, anunta Click.