Asta e cea mai tare! A aparut costumul-MOP pentru bebelusi! Mamele pot de acum sa imbine utilul cu placutul. Astfel, a aparut un costum pentru bebelusii care merg deabuselea si care tine locul unui... mop. La pretul de 40 de dolari bucata, costumul este util pentru micutii care merg toata ziua prin casa, dar si pentru mamele acestora care isi pun vrand-nevrand copiii la curatenie. Costumul se adreseaza bebelusilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 9 luni si care nu au inceput inca sa mearga. Franjurii de mop sunt facuti din microfibre care absorb umezeala si au aderenta la praf. Mamele sunt sfatuite sa cumpere accesoriul pentru a-si invata copilul sa munceasca inca din primele luni ale vietii, pentru ca micutul sa-si dezvolte muschii si pentru a economisi bani pe produse de curatenie, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Casa de piatra! Mirii au 204 ani. Petrecere mare in Nanchong, provincia chineza Sichuan! Dupa 88 de ani de casnicie, veteranii oraselului au imbracat iar straie de sarbatoare. Motivul: nici pana azi nu au o fotografie de nunta. Mireasa, Wu Conghan, de 101 ani, s-a trezit cu noaptea in cap si a petrecut ore in sir in fata oglinzii rujandu-se, fardandu-se si potrivindu-si diadema peste parul carunt. Mai comod, ginerele, Wu Sognshi, de 103 ani, a avut timp sa traga si un pui de somn pana cand fotograful a putut sa le faca prima fotografie de nunta. aCei doi Wu se iubesc la fel de mult ca in 1924, cand si-au jurat credinta vesnica. Nu au ratat nici sarutul miresei, chiar daca la varsta lor asta inseamna... sport extrem. Si asta pentru ca proteza batranului Sognshi i-a sarit de emotie din gura si a aterizat in poala femeii, anunta Click.

Cu asta chiar au intrecut orice masura! Chinezii au contrafacut celebra statiune austriaca Hallstatt. O companie miniera din China a investit aproape 1 miliard de dolari intr-o replica a uneia dintre cele mai cunoscute atractii turistice din Austria. Copia fidela se afla la o ora "distanta" de Huizhou, in zona subtropicala a Chinei. Cuibarit in Alpii austrieci, oraselul Hallstatt le ofera miilor de turisti peisaje idilice, unice si bucatele din Rai. Unice? Se pare ca unii nu au fost de acord cu acest termen. Chinezii, cei care sunt recunoscuti pentru copierile lor de la haine si pana la telefoane inteligente, au devenit si mai ambitiosi. Au ajuns sa copieze orasele intregi si cat de curand vor trece si la tari contrafacute. Multi din austriecii ce locuiesc in Hallstatt au fost revoltati la vederea acestui proiect si in ciuda invitatie pentru participarea la inaugurare, furia lor tot nu a fost domolita. Au fost suparati ca ale lor case nu au fost cladite in tocmai, informeaza Cancan.

Cum voteaza astronautii americani aflati in Spatiu. In SUA au loc astazi alegerile prezindetiale pentru desemnarea celui care va conduce tara pentru urmatorii patru ani. Candidati sunt Barack Obama si Mitt Romney, iar potrivit sondajelor efectuate luni, cei doi se aflau la egalitate in preferintele electoratului. Fiind vorba despre electorat, astronautii aflati in Spatiu cum voteaza? Procedura e simpla si sigura. Ei primesc cate o urna electronica, in care isi pot exprima optiunea la vot, dupa care aceasta este sigilata cu un cod si trimisa pe Pamant. Tot in mod electronic. Atunci cand se numara voturile, sunt desigilate si urnele astronautilor si voturile lor sunt luate in considerare. Daca asta ti se pare fascinant, cu siguranta vei considera si mai interesant procedura de vot din SUA, care se deosebeste de ceea ce avem noi, scrie Libertatea.

Janus, cel mai tare politist din lume. Dulaul a prins 440 de infractori. Cainele Janus, politist erou! Dulaul a "umflat" 440 de infractori in 4 ani si a facut 157 de capturi. In 60 de raufacatori din cei 440, si-a infipt dintii lui foarte ascutiti. Colegii din politia britanica il adora. Janus este un caine belgian Malinois, o rasa canina recunoscuta pentru inteligenta si musculatura. Cea mai mare placere a dulaului este sa-si infiga coltii in infractori si are un talent de a-i dibui, cu mirosul sau cu totul iesit din comun. Din pacate, Janus are deja noua ani si jumatate, varsta la care cateii politisti sunt pensionati. Dupa un asemenea palmares, de sute de raufacatori prinsi, retragerea in glorie este binemeritata. Colegii din politie il regreta insa foarte mult si il folosesc, pe ultima suta de metri, la instruirea altor dulai. Pe parcursul carierei de patru ani de zile, nimic nu i-a stat in cale lui Janus, garduri inalte sau alte obstacole dificile. Are o viteza naprasnica si, de aceea, nici un infractor nu i-a scapat, oricat a fost de iute de picior, anunta Click.