Gigi Becali catre Miron Mitrea: Esti un dobitoc si un prost (HotNews.ro)

Gratulari in primetimeFoto: Captura 220.ro

Gigi Becali, candidatul USL pentru colegiul 25 din Bucuresti, l-a atacat dur luni pe colegul sau de alianta, senatorul PSD Miron Mitrea, in cadrul unei emisiuni la Romania TV. Becali a intervenit telefonic pentru a comenta procedurile prevazute in Constitutie pentru retinerea parlamentarilor de catre organele de urmarire penala, insa discutia a degenerat. Finantatorul Stelei l-a acuzat pe Mitrea ca nu i-ar fi dat banii pe un teren si discutia a culminat cu apelativul "Dobitocule!"

"Nu inteleg de ce esti asa nervos. S-a intamplat ceva cu tine, ai avut o zi proasta?", l-a intrebat preocupat senatorul PSD, insa replica a fost departe de a fi la fel de impaciuitoare.

"Am avut o zi proasta pentru ca esti tu dobitoc si prost", a mai apucat sa urle Becali, inainte de a-i fi taiat telefonul.

Istoricul Neagu Djuvara: Gigi Becali - un primitiv, un cretin profund. / Becali: Nu conteaza ce spune despre mine un mos senil. Djuvara e putin basist (HotNews.ro)

"Becali asta e un primitiv, e un cretin profund, cum poti sa faci politica cu astia?" a afirmat, la Romania Tv, istoricul Neagu Djuvara, cu referire la Gigi Becali, actual europarlamentar si candidat PNL la alegerile parlamentare din luna decembrie. "Eu l-am facut mos senil, el m-a facut cretin profund, gata, suntem pace", a raspuns Gigi Becali. "Nu conteaza ce spune despre mine un mos senil (...) Domnul Djuvara este putin basist, e sub slujba lui Basescu si de-asta l-a atacat pe presedintele nostru, pe Crin Antonescu", a mai spus omul de afaceri.

Vezi mai multe din Emisiuni TV pe 220.ro

Silviu Prigoana, scrie mai rau decat un manelist (Libertatea)

Cu o tinuta sport si o barba care ii completeaza noul look, politicianul a afisat o atitudine relaxata si s-a veselit tot timpul. Poze de la aceasta petrecere au ajuns pe Facebook, starnind controverse, iar Silviu Prigoana a a simti nevoia sa dea explicatii.

Din nefericire pentru Silviu Prigoana, lamuririle postate de el contin numeroase greseli de ortografie, insa acestea au trec neobservate de prietenii virtuali.

"Deci sa stabilim. Evenimentul e intilnirea a 11 ani de la lansarea Realitatea tv! Se incearca o traditie a acestui eveniment, emotionant dealtfel!

In fotografie sunt cu Mara Banica, corespondent de razboi cand Ion Cristoiu era director general la Realitatea Tv! Sunt sute de fotografii cu fosti mei colegi si colege...care nu inteleg de ce nu au fost postate inca...", a scris Silviu Prigoana pe Facebook.