Cel mai ciudat penis din lume. Cand il vezi, te trec fiori. Te vei speria cand il vezi. Chiar si oamenii de stiinta l-au cercetat cu atentie pentru a-si da seama ce efect are un asemenea organ sexual asurpa partenerei celui care il poseda. Raspunsul a fost: extrem de dureros. Penisul gandacilor din specia Callosobruchus maculatus este plin de tepi, care de care mai lungi si mai grosi. In urma actului sexual, saraca femela ramane cu rani interne si e clar ca o deranjeaza copulatia, deoarece se pare ca se retrage imediat dupa ce masculul ejaculeaza si se zbate si in timpul actului de imperechere. Biologul Goran Arnqvist, care a cercetat situatia, a realizat ca in ciuda tepilor, se pare ca masculii care au penisurile cele mai bizare, cu excrescente mari si groase, sunt cei mai fertili si chiar daca stiu ca vor avea de suferit, femelele sunt mai atrase de acestia, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

"Bunul samaritean": A condus-o acasa cu taxiul pentru ca era prea beata, dupa care a violat-o! Ebrima Dampha, in varsta de 33 de ani, a gasit, intr-o femeie care se afla in stare de ebrietate, victima perfecta. Femeia era atat de beata incat abia putea vorbi sau merge, in timp ce Dampha, un bucatar din Hampshire, a tarat-o spre un taxi, cu intentia de a o viola, scrie Daily Mail. Dupa ce i-a scotocit prin geanta pentru a-i afla adresa si chiar s-a purtat ca un cavaler, a platit soferul si a condus-o in apartament doar ca sa o atace in propria ei casa. A violat-o in timp ce zacea inconstienta si "complet neajutorata". Cand s-a trezit, victima si-a dat seama ce se intamplase, a mers la politie si, cu ajutorul oamenilor legii, l-a gasit pe cel care o agresase. Femeia a declarat ca inca nu isi aminteste foarte bine ce s-a intamplat, anunta Click.

Extravaganta sau mit? Printul Charles solicita sapte oua fierte la micul-dejun din care isi alege unul! O serie de informatii despre printul Charles au aparut pe site-ul oficial al mostenitorului tronului britanic, cu o zi inainte de cea de-a 64-a aniversare a acestuia. Aceasta informare oficiala si aparent ciudata este o reactie la zvonurile care circula pe seama fiului reginei si, de aceea, reprezentantii printului Charles au incercat sa demonteze o parte din mituri. Intrebare:"Este adevarat ca printul de Wales solicita sa i se prepare sapte oua fierte la micul-dejun, insa el alege doar unul dintre ele, asa cum afirma Jeremy Paxman in cartea lui despre monarhie?" Raspuns: "Nu, este fals. Nu ar face niciodata asa ceva si nu a facut-o niciodata, indiferent daca este vorba de micul-dejun sau de oricare alta masa din timpul zilei", informeaza Libertatea.

Cercetat de politisti dupa ce a furat telefonul unui tanar mort intr-un accident. Suspect de furtul unui telefon mobil de la victima unui accident rutier, un barbat este cercetat acum de politistii. Anchetatorii urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care barbatul a sustras telefonul din buzunarul unui tanar decedat intr-un accident la Plataresti. Reclamatia la Politia Rurala Galbinasi a fost depusa pe 12 noiembrie de catre Florin P., de 25 de ani. Acesta a mentionat in plangere ca pe 4 noiembrie, mai multe persoane necunoscute isau furat telefonul mobil fratelui sau, Marian P. Barbatul a murit intr-un accident rutier produs in comuna Plataresti, scrie Click.

Organizatia Mondiala a Sanatatii cere scumpirea tutunului! Scumpirea tutunului! Asta cer delegati din 176 de state, la Seul, unde are loc Conferinta ministeriala a statelor parti in Conventia cadru a OMS privind lupta anti-tutun (FCTC). Ricardo Varela, presedintele FCTC, considera foarte importante efectele favorabile pe care o eventuala crestere a pretului la tutun le-ar avea asupra sanatatii populatiei. "Atunci cand cresc impozitele pe tigari, pentru oameni devine mai greu sa le achizitioneze, iar pentru tineri acestea devin inca si mai costisitoare", explica el. Varela a subliniat ca "scopul principal este ca tinerii sa nu inceapa sa fumeze, majoritatea oamenilor dobandind acest obicei intre varsta de 14 si 20 de ani", anunta Libertatea.