Vrei sa te mantuiesti? Acum e mai ieftin. O biserica a scos cupoane de reduceri pentru iertarea pacatelor. Un site rusesc pune la dispozitia credinciosilor posibilitatea de a plati o suma ce le asigura intrarea in rai. Mai exact, pentru 500 de ruble (12 euro), catolicilor le pot fi iertate pacatele pentru ziua de 21 decembrie, cand se preconizeaza ca va veni Apocalipsa. "Potrivit predictiilor, lumea noastra se va sfarsi. Dar acesta nu este un motiv pentru a ne intrista. Biserica Catolica Assisi, din regiunea italiana Ombria, provincia Perugia, aflata la sud de muntele Subasio, organizeaza iertarea pacatelor. In aceste vremuri tulburi, acesta este un cadou picat din cer - o incredibila reducere de 50% pentru a va mantui", se afirma in comunicatul postat pe site-ul rusesc, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un american a avut parte de socul vietii dupa o vizita la muzeu. Vezi ce s-a intamplat! Max Galuppo, un student de 20 de ani din New York, a ramas socat dupa ce a mers in vizita la un muzeu de arta din Philadelphia. Tanarul a zarit un tablou cu un personaj care ii seamana leit. Studentul a mers in vizita la muzeu impreuna cu iubita sa si ochii li s-au oprit asupra unui tablou in care protagonistul semana leit cu Max Galuppo. "Tabloul era facut in sec. XVI. Ma uitam si nu imi venea sa cred", a declarat amuzat tanarul care si-a facut o fotogragie si a postat-o pe Internet. Posata pe Facebook, fotografie a facut furori si toata lumea a fost uimita de asemanarea dintre cei doi care au trait in perioade diferite, anunta Libertatea.

Profesoara prinsa prin satelit cand facea sex cu elevul. Caz socant in SUA! Un barbat a descoperit, cu ajutorul unui telefon mobil cu GPS, ca era inselat de sotie. Omul a innebunit de durere cand a aflat ca femeia, de 38 de ani, traia cu un adolescent de 16 ani. Amie Neely, din Florida, preda la Academia Comunitatii crestine din Port St Lucie. Sotul ei, Matthew Neely, a inceput sa o suspecteze ca il insala, fiindca se comporta tot mai ciudat si il respingea. Innebunit de gelozie, barbatul a luat hotararea sa o urmareasca, pentru a vedea daca nu cumva isi facuse un amant. Sambata trecuta, Matthew s-a folosit de un celular inteligent care a dat de urma telefonului ei mobil prin retelele de satelit, informeaza Click.

Moartea a uitat de el! A fost declarat decedat in 1936, dar va implini in curand 106 ani. "Nu scapati asa usor de mine!", e zicala preferata a lui Lucky Sam Ledward, batranelul care-si va celebra cel de-al 106-lea an trait cu mare bucurie pe acest pamant. Daca e ceva mai impresionant decat varsta lui atunci aceasta este povestea vietii lui Sam Cel care in urma cu 76 de ani a fost aproape pe lumea cealalta, dar s-a intors printre cei vii. Sam a intrat intr-o coma profunda in anul 1936 in urma unui accident de motocicleta, iar doctorii au avut impresia ca a murit. Dupa 5 zile de coma, trupul lui a fost dus la morga, dar un angajat al spitalului a remarcat ca mortul a miscat putin. Rapid, el a fost dus in fata medicilor care l-au pus pe picioare in cateva luni, scrie Cancan.

Oferta la cel mai cunoscut bordel din lume: de Apocalipsa, sex gratis. Prostituatele de la cel mai cunoscut bordel din lume, Bunny Ranch, din Nevada, SUA, au pregatit o oferta inedita pentru ziua de 21.12.2012, data la care un celebru calugar tibetan a anuntat sfarsitul lumii. Astfel, clientii care vin sa se bucure de placeri carnale in acea zi vor beneficia de partide de amor la pret redus. Spre exemplu, daca o ora de sex normal costa in prezent 65 de dolari, clientul va plati, pe 21 decembrie, doar 30 de dolari. Mai mult, cei care s-au dovedit a fi clienti fideli de-a lungul anului vor primi de Apocalipsa sex gratuit, anunta Libertatea.