De la credinta pana la fanatism e doar un pas! Islamicii se trateaza de bolile psihice prin exorcizare! Rezultatul este halucinant. Musulmanii din Marea Britanie sunt tratati pentru boli precum schizofrenie, epilepsie sau bipolaritate prin exorcizari. Sute de persoane din Anglia se dau drept "vindecatori" si dau vina pe fortele supranaturale pentru bolile psihice si uneori cer sute de lire pentru a indeparta spiritele negative. Un exorcist din estul Londrei a spus ca demonii "pot duce in eroare pe medici", iar cei de la BBC Newsnight au descoperit ca exista comunitati care accepta mai usor ideea ca ar fi posedati, decat cea ca sunt bolnavi mintal. In cultura musulmana, spiritul diabolic poarta numele de Jinn si este indepartat de un "vindecator" care citeste din Coran. Conform cercetatorilor de la Universitatea Warwick, comunitatile islamice din Marea Britanie dau vina pe supranatural pentru problemele lor mintale, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Nu e banc! Mai multi scotieini au stat la coada pentru a scoate bani de la un bancomat care dadea dublu. Zeci de scotieni din Rutherglen, un orasel de langa Glasgow, au stat la coada zilele trecute sa scoata bani de la un bancomat care dadea dublu sumei solictate. Bancomatul bancii Bank of Scotland a dat o eroare si dadea dubla sumei pe care o cerea fiecare posesor de card fara insa sa scada din cont banii primiti. Astfel, zeci de oameni au dat navala, asta pana cand a fost alertata politia care a fost nevoita sa pazeasca ATM-ul. "Putem confirma ca, pentru o perioada foarte scurta de timp, ATM-ul din Burnside, Glasgow a eliberat bani in mod eronat. Este dificil sa urmarim toate platile din pricina ca nu toti sunt clientii bancii noastre din motiv pentru care nu vom lua nicio masura. Ne cerem scuze pentru neplacerile create", a declarat un reprezentant al bancii, anunta Libertatea.

Un fotbalist si-a taiat iubita si a dat-o de mancare la caini. Telenovela horror! Portarul Bruno Fernandez de Souza de la cea mai populara echipa de fotbal din Brazilia a torturat-o si a ucis-o pe amanta lui dupa care si-a hranit cainii rasa Rottweiler cu trupul sau. Visa sa ajunga la Cupa Mondiala de fotbal, dar va putrezi in puscarie. Bruno Fernandez de Souza (27 de ani) de la Clubul de Fotbal Flamengo, este judecat in Belo Horizonte pentru macelarirea pornostarletei Eliza Samudio. Femeia, de 25 de ani, a disparut fara urma la 9 iunie 2010, dupa ce a vorbit cu trei prieteni. Cu putin timp inainte, il amenintase pe Souza, fostul ei amant, cu un proces de paternitate pentru fiul lor, care avea un anisor, informeaza Click.

Coregrafia care a uimit o lume intreaga! Miscari senzationale si femei aproape goale pe scena la "Dansez pentru tine"! In cadrul competitiei, concurentii s-au dezlantuit la proba de freestyle, pe melodia "Gangnam Style", si au reusit sa aduca publicul si juriul in delir. Este vorba despre emisiunea "Dancing with the stars", unde participantii s-au distrat de minune, acum cateva saptamani, cand au pus in aplicare coregrafia incendiara. In timpul dansului, Gilles Marini, a purtat doar un prospop in jurul coapselor, spre deliciul femeilor care-l priveau pofticioase din galerie. La finalul probei, toti cei din platou erau in picioare, aplaudandu-i pe concurenti, scrie Cancan.

Un taximetrist a gasit 700.000 de euro in masina si i-a predat autoritatilor. Un sofer de taxi din Singapore a uimit pe toata lumea dupa ce a predat politiei o servieta cu 700.000 de euro pe care proprietarul lor ii uitase pe bancheta din spate a masinii. La cei 70 de ani ai sai, Sia Ka Tian a socat prin corectitudinea sa dupa ce a gasit 1,1 milioane de dolari singaporezi (putin peste 700.000 de euro) in saci de plastic pe bancheta din spate a taxiului pe care il conduce. Acesta a predat banii politistilor. "Eram sigur ca erau cel putin 200.000 de dolari", a spus barbatul. Acesta a adaugat: "Putin imi pasa de bani. Nu-mi apartin. Prin urmare, ce-as fi putut face?". Proprietarul care uitase banii i-a oferit taximetristului generos o recompensa care nu a fost facuta publica, anunta Libertatea.