A plans si a ingenuncheat inainte de a fi sacrificat! Boul care i-a induiosat pe macelari! Un bou din Hong Kong, care urma sa fie sacrificat, a induiosat cu lacrimile lui. Animalul a inceput sa planga si sa implore sa fie lasat in viata. Cativa muncitori dintr-un abator au povestit, potrivit Weird Asia News, ca au ramas uimiti cand au vazut ca boul, care urma sa fie dus la taiat, a ingenuncheat si a inceput sa planga, implorand parca sa fie lasat sa traiasca. Shiu, unul dintre muncitori, a marturisit ca a fost atat de impresionat de lacrimile animalului incat a inceput sa tremure. In ciuda plansului, barbatii au incercat sa-l duca pe bou in abator, dar acesta nu mai inceta din plans! Astfel, muncitorii au deci sa stranga bani si sa cumpere boul pentru a-l da unor calugari in grija. Muncitorii au dezvaluit ca in momentul in care au decis sa nu-l mai omoare, boul s-a oprit din plans, noteaza Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Poftiti in bucataria de 1,24 milioane de euro! Bucatarul Aldo Zilli si designerul Claudio Celiberti au conceput cea mai scumpa bucatarie din lume. Costa 1,24 milioane de euro (5,62 milioane de lei) este inzorzonata cu cel mai fin cristal de Murano, are un candelabru cu cristale Swarovsky, un bufet din piatra mata si frigider de peste 6.000 de euro. Designul inaugurat ieri, la Londra, costa peste 600.000 de euro, iar componentele totalizeaza aproximativ 400.000 de euro. Se lucreaza doar pe comenzi ce pot fi onorate in opt luni, scrie Click.

Descoperirea facuta de un muncitor in podeaua unei case. Proprietarii au trait un soc. Steve Ottley de la Clark and Rush - o firma care se ocupa cu instalarea de sisteme de incalzire, ventilatie si aer conditionat - a gasit in podeaua unei case din Sacramento 12 borcane de mancare de bebelus pline cu praf de aur, scrie huffingtonpost.com. Aurul gasit in septembrie valoreaza nu mai putin de 300.000 de dolari, potrivit companiei cu sediul in California. "Inca nu imi vine sa cred. Este ireal", a declarat muncitorul. Ottley a recunoscut ca initial s-a gandit sa pastreze averea. Cu toate acestea, barbatul a dat proprietarilor cele 12 borcane cu aur. Pana acum nu se stie cine a ascuns averea in podeaua casei, conform stirileprotv.ro

A nascut in magazin chiar de Black Friday! Emotiile reducerilor au dat-o peste cap! Black Friday a fost o zi in care milioane de oameni, in febra cumparaturilor la reduceri, si-au pus viata in periocol din cauza busculadelor din magazine. Acesta este si cazul femeii din imagine care nu numai ca s-a pus pe ea insasi in pericol dar era pe cale sa isi piarda si copilul. Dornica sa prinda reducerile de Black Friday, femeia insarcinata s-a dus in magazin si din cauza agiutatiei si a emotiilor i s-a rupt apa. Chiar daca in faza initiala in jurul ei erau zeci de persoana, odata ce si-au dat seama ce se petrece s-au indepartat. Femeia a fost ajutata sa nasca doar de cativa oameni iar momentul a fost imortalizat si fotografia publicata pe internet, scrie Cancan.

A filmat un monstru in curtea casei? Vezi inregistrarea si afla ce spun specialistii! Frank Siecienski din Vermont a observat ca ii tot dispareau merele din gradina si pomii erau ravasiti si cu crengile rupte. A stat la panda si a observat ca de vina era... un monstru. "Seamana cu un om dar are corpul plin de par. Era si cu puiul sau dupa el", a descris Frank creatura care se vede in filmulet. Barbatul e convins ca gradina ii e ravasita de Bigfoot impreuna cu un pui de-al sau care, in noaptea cand a realizat filmuletul, au speriat si un coiot. Frank a alertat autoritatile, dar nu prea il ia nimeni in seama, deoarece Bigfoot se spune ca nu exista si e doar o legenda, iar ce se vede in filmulet pare a fi o bufnita mai mare. Cu toate acestea, barbatul din Vermont nu vrea sa ia in seama explicatiile specialistilor si e convins ca in zona traieste Bigfoot, o femela cu un pui, si poate alti monstri asemenea, informeaza Libertatea.

Omenirea a fost foarte aproape de un eveniment catastrofal, de 3275 ori mai grav decat Fenomenul Tunguska. Pe 12 si 13 august 1883, un astronom din cadrul unui mic observator din Zacatecas, Mexic, a facut o observatie extraordinara. Jose Bonilla a numarat aproximativ 450 obiecte acoperite de o "ceata" ciudata ce treceau prin dreptul Soarelui. Bonilla a scris despre aceasta observatie neobisnuita in 1886 intr-un jurnal stiintific, intitulat L'Astronomie. Neavand o explicatie pentru bizarul fenomen, editorul acestui jurnal a lansat o ipoteza implauzibila: Bonilla a observat de fapt pasari, insecte sau praf. De-a lungul timpului, unii istorici indrazneti au sustinut ca observatiile lui Bonilla sunt primele dovezi ale existentei OZN-urilor. Acum, o echipa de cercetatori din Mexic vine cu o noua interpretare. Hector Manterola de la Universitatea Nationala Autonoma din Mexico City, alaturi de alti oameni de stiinta, afirma ca Bonilla a vazut fragmente dintr-o cometa care tocmai se descompusese. Aceasta ipoteza ar explica de ce Bonilla a vazut foarte multe fragmente grupate si de ce erau incojurate de o "ceata". Echipa de cercetatori condusa de Manterola a dedus si alte aspecte interesante. Cercetatorii au observat ca niciun alt astronom de pe Terra nu a observat aceasta cometa trecand prin fata Soarelui, desi in acea vreme cel mai apropiat observator se gasea la doar cateva sute de kilometri distanta, noteaza descopera.ro

Made in China: orase europene clonate. Dezvoltatorii chinezi au facut din construirea unor replicile dupa monumente sau cladiri europene, un scop de a-si creste Produsul Intern Brut, una dintre prioritatile guvernului de la Beijing. La marginea orasului Shanghai, se afla o replica a faimosului Turn Eiffel de pe Champ de Mars, care este inconjurata de cladiri construite in stil parizian. Comunitatea din Tianducheng, construita in 2007, are si propria fantana din fata palatului Versailles si propriul Arc de Triumf. Avand un aer misterios, foarte putine informatii despre oras au fost puse la dispozitia publicului de la deschiderea sa, cel mai probabil, pentru ca este una dintre cele mai recente constructii dintr-o serie de orase fantoma, care evidentiaza o problema foarte grava din China: o bula imobiliara pe cale sa explodeze, scrie Adevarul.