Asta e cea mai macabra farsa din lume! Tu cum ai fi reactionat? In goana lor dupa audiente, televiziunile sar de multe ori calul. Cel mai tare au facut-o producatorii unei emisiuni de farse din Brazilia, care s-au gandit sa testeze nivelul de rezistenta al inimii oamenilor intr-un lift cu... fantome. Evident, subiectii, de buna credinta, habar n-aveau ce ii asteapta. Vedeti mai jos imaginile care au facut furori de Youtube in ultimele 24 de ore. Voi cum ati fi reactionat daca v-ati fi aflat in liftul groazei? In afara de a-i da in judecata pe autori. Video pe Click.ro.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Descoperire uimitoare! Cu cine faceau sex femeile, acum 15.000 de ani si ce creaturi au nascut. Cercetatoarea texana Dr. Melba S. Ketchum a facut o descoperire senzationala, care urmeaza sa fie prezentata comunitatii stiintifice. Femeia sustine ca in urma unor analize indelungate efectuate asupra ADN-ului uman, a descoperit ca in trecut, acum vreo 15.000 de ani, femeile faceau sex cu niste fiinte ciudate, in urma acestor relatii nascandu-se monstrul de legenda pe care acum il numim Bigfoot. Melba S. Ketchum sustine ca are dovezi potrivit carora existenta lui Bigfoot este cat se poate de clara, dar si faptul ca oamenii faceau sex cu monstri si animale, printre care cu stramosii lui Bigfoot si chiar cu acesta. Se pare ca hibrizii nascuti astfel, chiar exista, nu sunt doar in imaginatia oamenilor si ar trai undeva ascunsi in padurile din America de Nord, anunta Libertatea.

Asta da jucarie! Cantareste 4 tone si trage cu jeturi de apa. Il cheama "Kuratas" si pe cat este de mare, pe atat e de inofensiv. A fost creat de inginerii japonezi de la Universitatea de Cibernetica si prezentat la Tokyo ca o jucarie pentru oameni mari. Are 4 metri inaltime si 4 tone. Este controlat de un pilot cu ajutorul unui smartphone si momentan este prezentat doar ca prototip. In functie de comenzile venite din partea clientilor, "jucaria" inspirata din filmul "Transformers" poate fi inarmata cu lansator de rachete de plastic, tunuri de confetti si pistoale cu apa, informeaza Click.

El este probabil cel mai cretin hot din lume! Uite cum s-a gandit sa jefuiasca o bacanie! Barbatul din videoclip a devenit foarte repede vedetea pa internet dupa ce a incercat sa jefuiasca o bacanie. Omul a intrat foarte relaxat in magazin, s-a dus dupa tejghea si a luat-o de gat pe vanzatoare, incercand sa o sugrume. Numai ca femeia a scapat din ghearele agresorului iar un alt angajat al magazinului a venit in viteza si l-a lovit in fata, trantindu-l la pamant. Hotul a fost apoi imobilizat pan la sosirea autoritatilor. Video pe Cancan.ro.

Terapie bizara! Dai 200 de dolari ca sa faci sex in fata unui doctor! Ai vrea sa platesti un strain cu 200 de dolari pe ora ca sa se uite la tine cand faci sex cu partenerul de viata? Unii fac asta pentru a-si imbunatati vietile sexuale. Sexologul Eric Amaranth a lansat terapia bizara si se pare ca se bucura de succes. Peste 200 de cupluri au apelat pana acum la el pentru a se uita la ele in timp ce fac amor. Cei care nu sunt multumiti de prestatia din dormitor si au nevoie de sfaturi pot apela la sexologul din New York. Doritorii merg la un hotel unde il invita si pe medicul si fac sex de fata cu el, iar la final, acesta le da sfaturi pentru a-si imbunatati viata sexuala, anunta Libertatea.

Trenul asta prinde 500 km/h. Japonezii au anuntat recent ca vor sa lanseze trenul care merge cu 500 de km/h. Bijuteria tehnica functioneaza pe baza tehnologiei maglev (n.r. trenul leviteaza deasupra unei sine magnetice). Costul trenului e de aproximativ 1,3 de miliarde de dolari (4.553.000.000 lei) si parcurge 323 de kilometri in 40 de minute. Va intra in functiune abia in 2027, cand infrastructura va fi finalizata, informeaza Click.