Povestea unui loc bizar de pe Terra! Aici se intersecteaza doua rauri ce produc un fenomen ciudat. Aparent nu se intampla nimic anormal la prima vedere. In acest punct se intalnesc raurile Velna si Nelba, undeva in orasul polonez Wagrowiec, dar lucrul straniu e povestit imediat de localnici. Acestia se mandresc cu aceasta ciudatenie din zona, cu povestea acestor doua rauri ce nu se combina sub nicio forma. Sunt precum apa si uleiul. La intersectia lor, Velna si Nelba formeaza un unghi drept, iar din princina temperaturii apei, a diferentelor de viteza si de nivel al curentilor, apa celor doua rauri nu se combina sub nicio forma. Acest lucru este confirmat de mai multe experimente, intr-unul din acestea fiind folosite diferite nuante de vopsea. S-a aratat ca acele culori nu se modifica de niciun fel, anunta Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

"Gangnam Style" prevesteste sfarsitul lumii. Vezi semnele. Guillaume Leroy, un tanar student la literatura renascentista, sustine ca intre videoclipul melodiei "Gangnam Style" , cantata de sud-coreeanul PSY, si sfarsitul lumi exista o uimitoare legatura. Tanarul spune ca in videoclipul lui PSY apar mai multe semne ce prevestesc sfarsitul lumii si ca acest clip trebuie sa dispara cat mai repede. Guillaume a explicat, intr-un video postat pe YouTube, cum a ajuns la aceasta concluzie. El spune ca in videoclipul "Gangnam Style" apar patru semne pe care Nostradamus le-a prevestit pentru sfarsitul lumii. Este vorba despre "dimineata calma", "sfarsitul care va veni", "noua cercuri aliniate" si despre un "cal care danseaza". Astfel, teoria lui Guillaume este una destul de simpla, scrie Click.

HALUCINANT. Ce i-a spus politia inainte de a fi violata timp de doua ore. Un caz socant a avut loc in Marea Britanie, unde apelul disperat al unei femei care a fost atacta de un violator a fost ignorat de politie. O femeie atacata de un violator in propria casa a apucat sa sune la politie, dar a fost ignorata de oamenii legii, care nu au crezut ca se afla in pericol, in ciuda semnelor evidente, scrie Daily Mail. Femeia a apucat sa formeze 999 in momentul in care a fost prinsa de gat de atacator. Omul aflat la celalalt capat al liniei, politistul David Pryde, a putut auzi o lupta si un barbat care ii soptea femeii sa spuna ca totul este in regula. Concluzia halucinanta a omului legii? "Nu aveti nevoie de politie", i-a spus el femeii ingrozite. Dupa inchiderea telefonului, femeia a fost violata timp de doua ore, in timp ce copii sai ascultau ingroziti din camera alaturata. Autoritatile si-au cerut ulterior scuze si au admis greseala. David Pryde ar putea acum sa fie concediat, conform realitatea.net

Cel mai emotionant tablou de nunta! Au impreuna 204 de ani si au pozat in mire si mireasa pentru prima oara! Un fotograf a indeplinit dorinta de o viata a unui cuplu din China! S-a oferit sa le faca fotografii imbracati in mire si mireasa, la 88 de ani de la nunta. Wu Conghan, 101 de ani, si sotia lui, Wu Sognshi, 103 de ani, si-au indeplinit un vis vechi de 88 de ani. Cei doi soti, care au impreuna 204 ani, au avut sansa sa imbrace hainele de miri si sa faca poze. Toate acestea datorita unui fotograf amator care s-a oferit sa le transforme visul in realitate. Cuplul este adorabil si sunt dovada vie ca mariajul dureaza pana cand "moartea ne va desparti", informeaza Cancan.

A aparut spuma de ras cu miros de sunca: "E un produs de lux". O companie americana de produse alimentare a lansat pe piata spuma de ras cu miros de sunca, care, aplicata pe piele, ofera un miros de gustare cu carne de porc. Compania J&D's Foods isi descrie produsul ca fiind "o spuma de ras cu aroma de sunca, sofisticata, un produs de lux". Justin Esch, care a inventat produsul, ce poate fi cumparat pentru suma de 14,99 de dolari, a declarat: "Sunca este delicioasa, oamenii devin entuziasmati cand simt mirosul ei. Cand intri intr-o camera, nu ti-ar placea ca oamenii sa fie entuziasmati cand te vad? Nimic nu este mai puternic decat mirosul suncii. Nimic. Mirosul de sunca este mirosul campionilor", scrie Click.