Scene de groaza la TV! Un prezentator i-a dat foc unui invitat in direct. Franklin, moderatorul unei emisiuni din Republica Dominicana, a facut o gafa de proportii chiar in timpul unei transmisii. Prezentatorul TV avea invitat un magician din SUA care se pregatea sa le arate telespectatorilor un truc, dar, dintr-un motiv inexplicabil, acesta a aruncat peste iluzionist cu un lichid inflamabil. Omul a luat imediat foc si, in urma incidentului nefericit s-a ales cu arsuri pe fata, pe scalp si pe maini. "Inca mai am dureri groanice, dar imi revin. Atacul a fost intentionat. Prezentatorul nu a varsat din greseala acea substanta pe mine. El a facut intentionat acest lucru", a declarat magicianul Wayne Houchin (29 de ani). Iluzionistul l-a dat in judecata pe prezentatorul TV si asteapta acum hotararea instantei, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Nu e banc: Un taur a intrat intr-un bar si i-a scos afara pe betivi. Uneori comportamentul animalelor este inprevizibil. Acesta este si cazul unui taur care a intrat intr-un bar. De frica, clientii carciumii au iesit afara. Un taur scapat de sub control a intrat intr-o carciuma si clientii barului au fost nevoiti sa iasa afara. De frica, cu mic cu mare, barbatii au parasit localul cu gandul la paharele neterminate. Animalul a facut ravagii in bar si nu s-a linistit pana nu a daramat aproape toate mesele. Incidentul a avut loc intr-un sat din Turcia si se pare ca animalul era priponit in curte cand a scapat si a decis sa intre in bar, anunta Libertatea.

Satula de chelie si zecile de peruci! O bunicuta s-a tatuat pe tot capul. Pensionara a fost nevoita sa plateasca aproape 1.000 de euro pentru a intra pe mana unui artist tatuator care i-a desenat pe pielea capului o floare uriasa. Doar asa a putut femeia sa scape de peruci si de depresia creata de pierderea totala a podoabei capilare. Ann McDonald a fost nevoita sa stranga din dinti timp de 4 ore cat a durat aceasta sesiune de tatuaj. Femeia din Edinburgh a declarat: "Ma simteam asa de urata cu capul chel. Obisnuiam sa stau intinsa in pat si sa plang cu orele. Tatuajul a durut foarte tare, dar am rezistat. Multi tineri rad, dar multora le-a placut. Sunt mai fericita" Si artistul si-a exprimat uimirea acestui tatuaj pe care l-a catalogat drept cel mai ciudat creat de el, informeaza Cancan.

Ea este fata care nu s-a demachiat timp de doi ani! Cum arata fara "masca". Orice femeie stie ca daca se machiaza, seara cand merge la culcare trebuie sa se curete de toate produsele chimice care i-au acoperit fata pentru ca tenul sa respire si sa nu imbatranesca mai devreme. Insa o tanara de 20 de ani din Corea de Sud a ignorat acest aspect nesemnificativ pentru ea si doi ani de zile a stat zi si noapte fara sa se demacheze. Bae Dal-mi se machiaza de la varsta de 14 cand a descoperit pentru prima data produsele de machiaj. Am vrut sa fiu perfecta mereu de aceea am si dormit machiata, a marturisit ea. Insa nici machiajul nu a potolit-o pe tanara si a recurs si la operatiile estetice. Are 10 la numar pana la aceasta varsta. Doi ani de zile nu a stiut ce este acela un demachiant asa ca mama ei a luat masuri si a povestit totul la un post local tv. In timplul emisiunii mai multi doctori i-au oferit argumentele necesare sa o determine sa renunte la a mai sta machiata non-stop, scrie Kanal D.

Planul secret al chinezilor: vor sa planteze legume pe Marte. Urmeaza si o piata de desfacere acolo? Astronautii chinezi vor putea intr-o buna zi sa cultive legume pe Marte si pe Luna, a anuntat presa oficiala chineza, dupa reusita unui experiment stiintific preliminar, ce a avut loc la Beijing. Patru sortimente de legume au crescut intr-un "dispozitiv de ecosistem artificial", intr-un spatiu de 300 de metri cubi, creat pentru a permite astronautilor sa isi genereze propriile rezerve de aer, apa si hrana, cu ocazia misiunilor lor in afara atmosferei terestre, a precizat luni agentia de presa China Noua. Acest sistem, care a inclus legume si alge, "este destinat a fi folosit in bazele extraterestre de pe Luna sau de pe Marte", a precizat agentia de presa oficiala din China. Experimentul savantilor chinezi a permis intr-adevar "recoltarea unor legume proaspete". China este implicata intr-o veritabila cursa ce vizeaza trimiterea de astronauti pe Luna, visand sa devina prima tara din Asia care va ajunge pe satelitul natural al Terrei. In cadrul programului "Chang'e", China a lansat deja cu succes doua sonde lunare, in 2007 si in 2010, anunta Cancan.