Cel mai ghinionist puscarias din toate timpurile! A ramas blocat in gaura prin care vroia sa evadeze. Incercarea unui detinut ceva mai ponderal de a evada din inchisoare s-a transformat intr-o umilinta internationala atunci cand a ramas blocat in gaura prin care visa sa scape din celula. Pompierii au intervenit de urgenta pentru a-l ajuta pe Rafael Valadao, cu greutatea de 100 de kilograme, a carui burta l-a incurcat teribil in tentativa lui. Gardienii l-au incercuit imediat, au fotografiat ipostaza unica pe care au tratat-o cu multe glume. Autoritatile nu au fost tot asa de amuzate la aflarea vestii ca un alt detinut, ceva mai subtirel, a reusit sa treaca prin acea gaura si sa scape in libertate. Alti doi detinuti asteptau in urma lui Rafael si si-au vazut visul si sperantele distruse de grasimea colegului din puscarie. Incidentul s-a petrecut in Ceres, regiunea Goias din Brazilia, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Incredibil, dar adevarat! Au invatat cainii sa conduca. Un grup care se ocupa de ocrotirea animalelor din Noua Zeelanda a invatat, timp de 8 saptamani, 3 caini de la un adapost sa conduca. Scopul a fost de a arata cat de inteligente sunt aceste animale pentru a incuraja oamenii sa le adopte. Trei caini au fost alesi dintr-un grup de 7 si i-au antrenat zilnic pentru a-i familiariza cu mecanismele de conducere. Dupa numai 8 saptamani, Porter, Monty si Ginny au fost pusi la volanul unor vehicule Mini Cooper adaptate si au aratat ca pot sa le conduca, anunta Click.

Se pregatesc de moarte! Terapia cu cosciugul ii ajuta pe ucraineni sa se invete cu viata de apoi. Un patron ce detine o afacere cu pompe funebre le ofera celor vii sansa de a se intinde intr-un sicriu confortabil in scopul creerii unei obisnuinte. Daca moartea tot vine pe neasteptate atunci de ce sa nu fie pregatiti oamenii. Terapia cu cosciugul nu e o noutate. E practicata in diverse forme in mai multe parti ale lumii. Una poate fi regasita in orasul ucrainean Truskavets, acolo unde Stepan Piryanyk a creat o camera speciala unde doritorii se pot culca in cosciuge pret de cateva ore si astfel sa experimenteze postura mortului. Si initiativa lui a fost imbratisata de mai multi oameni care au declarat ca experienta e foarta relaxanta. "Se simte de parca ai sta in pat. Aceleasi cearsafuri, aceasi perna. Un sicriu are aura lui speciala", e parerea lui Stepan. "Dupa o zi grea de munca poti veni aici si sa te intinzi intr-un cosciug pentru relaxare. E grozav!", a spus si un client, informeaza Cancan.

Terifiant! Dupa 50 de orgasme dintr-un foc, s-a sinucis. Americanca Gretchen Molannen, de 39 de ani, suferea de o afectiune a organelor genitale de 16 ani. Multe femei se plang ca nu au parte de un orgasm toata viata lor, insa pentru Gretchen Molannen, de 39 de ani, din Spring Hill, Florida, placerea extrema a fost fatala. Dupa 16 ani de cand a fost diagnosticata cu o forma rara de hipersensibilitate a organelor genitale, femeia si-a pus capat zilelor la 1 decembrie. Din cauza afectiunii sarmana Gretchen nu putea face absolut nimic pana nu-si producea un orgasm. Se ridica de pe scaun, hop! simtea ca o trec toate caldurile din cauza tulburarii excitante persistente a zonei genitale. Trebuia sa se masturbeze ore in sir pentru ca starea de excitatie sa dispara. Era nevoita sa aiba orgasm dupa orgasm, pentru a putea functiona apoi normal, scrie Click.

Femeile singure au sansa lor la o mangaiere! In Japonia se pot inchiria iubiti cu ora. Si japonezele se simt singure cateodata. In ajutorul acestora vine o firma ce le ofera barbati frumosi si nu in scopuri sexuale. Totul se rezuma la imbratisari, momente cat mai tandre in pat, mangaieri sau simple vorbe soptite la ureche. Nici nu se pune problema de alta implicare. Clientele nu au voie sa sarute barbatii inchiriati, sa-i atinga in zona intime sau sa-i contacteze ulterior intalnirii fara acceptul companiei. Ce se poate face cu cel inchiriat? Doamnele singure pot dormi in bratele lui, sa iasa la o cina romantica, sa fie ajutate la curatenie sau la prepararea unei mese. Innoptatul se face fie acasa la client, fie la un hotel. Preturile pornesc de la 364 de dolari pentru 7 ore si ajung la 580 de dolari pentru jumatate de zi, anunta Cancan.