Si-a petrecut noaptea nuntii la racoare! Politistii au arestat o mireasa fiindca a batut un invitat! Amy Ward, 32 de ani, si-a petrecut prima noapte a nuntii in arest dupa ce i-a dat unui invitat cu paharul in fata. Mireasa de fapt a vrut sa-si apere mirele. Acesta era amenintat de un invitat, iar Amy s-a vazut nevoita sa ia atitudine. A luat un pahar si a aruncat cu el in agresor, nimerindu-l exact in fata. Toti cei prezenti la nunta au asistat uimiti cum politia o incatuseaza pe mireasa si o aresteaza. Incidentul a avut loc in Kent, Marea Britanie, iar mireasa a fost eliberata la cateva ore dupa ce a fost arestata fiindca victima nu a dorit sa depuna plangere, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Mamele au pozat goale sa ia autobuz pentru scoala. De necrezut! Mamele elevilor de la Colegio Evaristo Calatayud din Monistrol de Montserrat, localitate situata la 40 de kilometri de Barcelona, au facut un calendar erotic pentru a procura un autobuz scolar. Criza produce situatii de neimaginat. Cei 83 de copii cu varste intre 6 si 10 ani din Monistrol de Montserrat trebuie sa parcurga un drum greu de munte pana ajung la scoala. Pentru ca acest drum nu este mai lung de 3 kilometri, elevii nu pot beneficia de transport gratuit cu un autobuz scolar, conform legii catalane. Ca sa inchirieze un autocar, parintii trebuie sa plateasca 90 de euro (408 lei) pe luna, costurile totale ajungand la 7.200 de euro (32.650 lei), anunta Click.

Suveranul Pontif are un nou Papamobil. Papa Benedict al XVI-lea se va bucura incepand din aceasta saptamana de un nou papamobil care a fost special proectat de catre Mercedes-Benz pentru Suveranul Pontif. Automobilul este un Mercedes-Benz M special modificat si a fost livrat la Vainca chiar de catre Dr. Dieter Zetsche, CEO-ul Mercedes-Benz. Masina de culoare alba are amplasata in interiorul domului de sticla un tron de unde Papa Benedict al XVI-lea ii va putea saluta pe credinciosi. Semnele Vatincanului au fost inscriptionate pe masina, informeaza Libertatea.

Au si bogatii placerea lor! Pastila din aur care transforma maruntaiele in camera a tezaurului. Create in 2005 de regretatul artist Tobi Wong in colaborare cu Ken Courtney, aceste pastile din aur de 24 de karate fac ca prin minune o metamorfoza a excrementelor umane. Pastilele de aur au fost lansate oficial de catre cei doi ca parte a unui proiect de arta ce critica nebunia acestei societati aflata intr-o cursa nebuna dupa consum, chiar si de lux. Si in ultimii 7 ani de la lansare, acest produs a creat dependenta, pretul ajungand la 425 de dolari. Pretul poate fi considerat maruntis pentru un rasfatat care-si doreste ca al lui produs al posteriorului sa straluceasca. Dar se pare ca nu pretul sperie ci absenta din stoc in magazinul online al companiei producatoare. Tot aici nu se lamureste problema numarului de pastile ce sunt primite pentru acest tarif ridicat. Dar ce bogatas mai sta sa se intrebe de numarul lor, cand curiozitatea este mare si trebuie un raspuns la intrebarea: iese sau nu iese in culoarea aurie, scrie Cancan.

Hai sa petrecem Apocalipsa in buncarul lui Hitler! Daca maine lumea n-ar mai exista, tu ce ai face diseara? Ai face provizii, ai sta cu familia la adapost sau ai merge la o petrecere? Afla ce fac nemtii si bulgarii de Apocalipsa. Buncarele sunt cele mai cautate adaposturi in fata Apocalipsei. De aceea, nemtii sunt cei mai pregatiti de sfarsitul lumii. Un buncar din apropierea granitei cu Franta, in regiunea Normandia, unde ar fi trebuit sa se ascunda insusi Adolf Hitler, in cazul unei concentrari a frontului in zona de vest va fi deschis publicului german. Circa 100 de persoane isi vor petrece aici sfarsitul lumii. Proprietarul a pus o taxa de intrare in valoare de 7 euro (circa 30 de lei), in care este inclusa o cana de vin fiert si o bucata de turta dulce. Ei nu vor putea insa petrece intreaga noapte in buncar, proprietarul anuntand ca il va inchide la ora 3:00. In cazul in care prezicerile mayase dau semne ca s-ar adeveri, sederea se poate prelungi pana trece calamitatea, anunta Click.