In sfarsit! Un lant de restaurante fast-food a introdus ambalajul comestibil. Daca cineva a fost asa de flamand incat a mancat fara sa remarce un sandvis cu tot cu particele din ambalajul lui, atunci va fi incantat sa afle urmatoarea stire. S-a raportat ca in America consumatorii arunca anual peste 75 milioane de tone de hartie destinata ambalajului si doar jumatatea din aceasta a fost recuperata in urma reciclarii. Ambalajul pentru alimente constituie o adevarata problema pentru mediu, iar oamenii de stiinta au lucrat la o hartie comestibila de ani de zile. Si iata ca o companie din Brazilia a lansat o reclama intriganta cu un ambalaj ce poate fi consumat. Dupa reactia clientilor, gustul nu pare unul rau, oficialii lantului de restaurante precizand ca nimeni nu a mai aruncat hartia de impachetat burgeri dupa lansarea ambalajului minune, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O vaduva cere despagubiri de 1,5 milioane de dolari britanicilor de la Bentley. O vaduva din Rusia care si-a pierdut sotul intr-un accident de masina cere despagubiri de 1,5 milioane de dolari britanicilor de la Bentley motivand ca sotul ei ar fi murit din cauza unor probleme la airbag. Vaduva lui Alexandr Anisonian a depus o plangere impotriva societatii Brooklands, concesionarul oficial al Bentley la Moscova dupa ce considera ca accidentul in urma caruia a ramas vaduva se datoreaza unei probleme cu airbagul. Sotul rusoaicei a murit in februarie dupa ce autoturismul acestuia, marca Bentley Continental, a intrat in coliziune cu un camion. "In momentul coliziunii, airbagurile laterale nu au functionat si Alexandr a decedat cu multiple leziuni interrne", a spus avocatii rusoaicei, anunta Libertatea.

Revoltator: Curte Suprema din Iowa, SUA: "Nu este nimic gresit in concedierea unei angajate periculos de atragatoare!" Poate un sef sa isi concedieze o angajata pe care o considera atractiva, deoarece atat el cat si sotia sa, o considera pe aceasta o reala amenintare pentru mariajului lor? "Da", a ordonat Curtea Suprema a statului Iowa vineri, potrivit CNN. "Intrebarea la care trebuie sa raspundem ar fi: este posibil ca o angajata care nu a facut nicio aluzie ce ar putea sa fie considerata drept flirt, sa fie concediata de la locul sau de munca, doar pentru ca seful sau se simte irezistibil atras de ea?" Un astfel de motiv de concediere ar putea sa nu fie drept, dar conform legilor din Iowa, nu este un caz de discriminare. Avocatul Melissei Nelson, angajata concediata, considera ca decizia a fost gresita, informeaza Click.

O gluma care s-a sfarsit tragic! S-a lungit pe trecerea de pietoni si o masina a trecut cu rotile peste gatul lui. Campaniile de constientizare ale oamenilor referitoare la pericolele care sunt la tot pasul in trafic ar trebui sa fie luate mai in serios de toata lumea. Un tanar care a vrut sa faca o gluma a sfarsit tragic, dupa ce s-a intins pe trecerea de pietoni. Intr-o clipa de neatentie soferul unei masini care astepta la stop nu a observat ca baiatul se asezase pe sosea si cand s-a pus verde a pornit de la semafor si a trecut peste el. Ghinionistul care a vrut sa faca o gluma a ajuns in stare grava dupa ce masina de teren practic a trecut cu o roata peste gatul lui. Cu toate acestea a reusit sa iasa de sub masina si a incercat sa plece pe propriile picioare. Video pe Cancan.ro.

S-au balacit in apa inghetata. Un grup de inotatori nemti, care formeaza clubul "Focile Berlinului", a sarbatorit Craciunul intr-un mod diferit," scaldandu- se" in costum de baie intr-un rau inghetat. Nonconformistii nemti pastreaza aceasta traditie inca din 1979, atunci cand a luat nastere acest club din care fac parte multi nudisti, anunta Libertatea.