​Fetele, cochetele... turta de bete de Craciun. Ipostaze de neiertat! Craciunul este o sarbatoare asteptata cu sufletul la gura de toata lumea. Este prilej de distractie si pentru unii, mai bine zis pentru unele, rost de bautura. Multe tinere au profitat de sarbatori si au dat iama-n alcool. Au facut-o lata si s-au pozat in ipostaze care mai de care mai incendiare. Imaginile cu fetele turta de bete au fost postate pe internet si au facut furori in randul internautilor, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Poveste rupta din basmele pentru copii! O batranica a ucis cu mainile goale un lup de 80 kg si a scapat doar cu zgarieturi. Aceasta poveste parca este desprinsa din paginile cu "Scufita rosie", numai ca in cazul de fata nu a fost nevoie de un vanator curajos pentru a o salva pe bunicuta de lupul cel rau. Batrana si-a luat soarta in propriile maini. Femeia din Dakestan (Rusia) s-a folosit de un topor pentru a omori un lup, iar faptele ei de vitejie au ajuns la urechile tuturor satenilor din comunitatea din care face parte. "Nu mi-a fost deloc frica. Am ramas pe picioarele mele cu toporul sus cand lupul a sarit asupra mea cu gura deschisa. M-a apucat cu coltii de mana si am dat sa-l lovesc cu toporul. L-am nimerit in cap direct dupa ce el incepuse ma traga tot mai tare de mana." Imagini video au aparut imediat cu lupul omorat de batrana, pentru a ramane o buna marturie a curajului bunicutei, anunta Cancan.

Ultima "moda": dezamagiti de cadourile primite de Craciun, milioane de oameni le scot la vanzare pe internet. Tuturor ni s-a intamplat cel putiun o data ca de Craciun sa despachetam aceeasi pereche de pijamale sau sosete calduroase primite de la bunici, ori, dupa caz, ceva" nesatisfacator. In prezent s-a lansat o adevarata moda in a scoate la vanzare pe internet cadoul care te-a lasat "rece". Pe unele site-uri de profil numarul de postari la sectiunea de vanzari a crescut cu cel putin 25%. Astfel, pe internet ar avea loc o intalnire intre "cei nemultumiti de cadourile pe care le-au primit si cei frustrati de cadourile pe care le-ar fi vrut" care spera sa gaseasca preturi mici pe internet, afirma, citat de Agerpres, Olivier Mathiot, cofondator al PriceMinister.com. Marti este ziua in care pe site-urile de specialitate au fost in actiune in principal vanzatorii. Pentru cumparatori, momentul propice de actiune vine mai tarziu, de obicei odata cu perioada reducerilor la jumatatea lui ianuarie, informeaza Libertatea.

Cele mai ciudate studii ale anului 2012: cum arata omul viitorului si de ce slabim daca ne uitam la filme de groaza. Milioane de euro au fost cheltuiti anul acesta pentru cercetari medicale sau in alte domenii, unele dintre ele aparent fara nicio utilitate, dar care arata ca oamenii de stiinta au foarte multa imaginatie. Cercetatorii din toata lumea s-au intrecut, parca, anul acesta in studii bizare. De exemplu, italienii au descoperit ca dimensiunea penisului a scazut de-a lungul timpului. Mai exact, daca acum 60 de ani media in stare de repaus era de 9,7 centimetri, astazi a scazut pana la 8,9 centimetri. Este vorba despre o scadere cu 10% din 1948 pana azi, iar aceasta tendinta pare sa se pastreze si in viitor. De vina este expunerea la tot mai multi factori poluanti si schimbarile care au loc in mediul inconjurator, cu efecte nocive asupra sistemului endocrin, scrie Adevarul.

Craciunita a facut striptease in fata a zeci de copii! Petrecerile organizate pentru copii cu ocazia Sarbatorilor de Iarna pot degenera de multe ori, mai ales daca organizatorii se gandesc mai mult la parinti decat la cei mici. Acesta pare sa fie si cazul petrecerii ilustrate in videoclipul de mai jos unde copiii au fost martorii unui numar de striptease. Si nu a fost vorba de orice numar de striptease, ci de unul pus in scena de o Craciunita un pic cam dolofana care si-a etalat formele la bara in fata tuturor. Totul s-a petrecut la o petrecere de firma din Olanda se pare, iar videoclipul a ajuns repede pe internet, anunta Click.