La 13 ani, a primit mult doritul iPhone. Nu inainte de-a semna contractul fabulos scris de mama lui. Cadoul de Craciun primit de la mama i-a adus o bucurie imensa unui copil de 13 ani. Insa, langa cutie, pustiul a gasit si un contract scris de parinti si pe care a trebuit sa il semneze pentru a primi darul. Stirileprotv.ro enumera punctele din contract: 1. Este telefonul meu. Eu l-am cumparat, l-am platit si ti-l dau tie cu imprumut. Nu sunt eu o mama minunata? 2. O sa stiu mereu parola de pe telefonul tau 3. Daca suna, trebuie sa raspunzi. E un telefon. Sa vorbesti frumos si civilizat. Sa nu ignori niciodata un apel de la mama sau tata 4. In fiecare seara, la ora 19.00, in timpul saptamanii, atunci cand mergi la scoala, trebuie sa dai telefonul unuia dintre parinti. In weekend trebuie sa il dai la ora 21.00.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Un tanar din Timis a calarit o oaie in scena care simbolizeaza Nasterea Domnului. In noaptea de Revelion au lesit la iveala caracterele unora dintre cetateni. O intamplare scandaloasa a avut loc in Piata Victoriei din Lugoj (judetul Timis). Imediat dupa focul de artificii organizat de Primaria din Lugoj, un tanar a tinut sa ramana cu o amintire jenanta pentru Anul Nou. Aburit bine de alcool, acesta a sarit garduletul si a intrat in ieslea amenajata in piata cu ocazia Craciunui. Nu a stat mult pe ganduri si s-a suit apoi pe una dintre oile aduse de la Costei, pentru a intregi ieslea care simbolizeaza Nasterea Domnului, scrie Click.

Au transformat Trabantul in miniautospeciala de pompieri. "Bucsa", un trabant gata sa ajunga la fier vechi, a fost transformat recent de pompierii din Onesti in autospeciala de interventie. Intreg proiect a durat doi ani, iar seful lui a fost colonelul Ioan Mihalache, ajutat de o intreaga echipa, care a muncit in timpul liber pentru a-i bucura pe cei mici. Fata trabantului a ramas asa cum era la inceput. ~n spate insa a fost adaptat dupa noua destinatie: i s-a montat un rezervor de apa de 120 de litri si doua butelii de aer care asigura presiunea aerului. Are trei parti de lucru cu apa: una pe turela si doua in laterale, cu furtun de tip D. Nu au fost uitate luminile si sistemul de alarmare. Motorul a ramas cel de la vechiul trabant. Bucsa are ca princpal scop sa ii atraga pe copiii si sa fie mai usor educati si intr-un mod cit mai placut pe linia prevenirii si stingerii incendiilor, scrie Libertatea.ro

Baguetting, ultima nebunie de pe internet. Inlocuind obiecte din viata de zi cu zi sau parti ale corpului cu o bagheta, mai multi actori au dat nastere unui nou val de nebunie numit, sugestiv, "baguetting". Printre adeptii "curentului" se numara si George Takei, Ellie Kemper sau Marcia Gay Harden. Folosita ca bigudiu, cravata, tac, aparat de ras sau bata de baseball, bagheta poate inlocui, cu succes, orice obiect ati avea in minte. Aveti nevoie doar de putina imaginatie, potrivit realitatea.net.

Si-a injectat ulei de gatit in fata ca sa fie mai frumoasa. Cum arata acum o mare artista din Coreea. Hang Mioku ar fi putut sa aiba o cariera indelungata in Coreea, ca actrita si model. Cu un chip de papusa si talent cu carul, femeia si-a distrus insa planurile de viitor din cauza obsesiei pentru operatii estetice. Hang Mioku s-a intors in tara natala cu un chip umflat, care i-a surprins pana si pe membrii familiei si prietenii apropiati, potrivit perfecte.ro. In cele din urma, sperand sa aiba un ten imaculat, a folosit ceea ce ea credea ca este cea mai buna metoda de infrumusetare: si-a injectat singura ulei de gatit in fata, obtinand drept rezultat un chip monstruos, lasat, diform, pe care incearca si acum sa il corecteze, potrivit stirileprotv.ro