Au facut sex pe trotuarul din fata unui fast-food, in vazul lumii. Doi tineri incinsi tare nu au mai putut astepta pana acasa si au incins o partida de sex pe trotuar, in fata unui celebru fast-food, sub ochii trecatorilor. Un barbat si o femeie din Franta au fost zilele trecute protagonistii unei scene demne de filmele porno. Incinsi la maximum, cei doi nu au mai putut astepta pana in dormitor, si-au dat hainele jos si au trecut la treaba. Au ignorat faptul ca se aflau in public, ba chiar, in fata unui McDonald's, pe trotuar. Un barbat s-a oprit sa filmeze partida de amor cu telefonul mobil si chiar s-a apropiat mai mult de cuplul fara ca acesta sa observe ceva. Cei doi nu s-au sfiit sa iubeasca, desi erau in plina strada -destul de circulata la acea ora din noapte. Filmuletul a ajuns pe Internet si a facut inconjurul lumii, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ritual periculos in India! Se lasa calcati in picioare de o turma de vaci pentru ca rugile lor sa fie ascultate! In sat din India are loc in fiecare an, de sute de ani, un ritual foarte periculos care pune in pericol viata locuitorilor. Satenii participa la acest ritual pentru ca rugile lor sa fie ascultate, dorintele sa le fie indeplinite, iar animalele sa fie sanatoase si sa se inmulteasca. Ritualul are loc in fiecare an, iar satenii isi impodobesc vacile, iar apoi se lasa calcati de copitele acestora. Chiar daca pare periculos, pana in acest moment nu s-a inregistrat nicio victima, anunta Cancan.

Mare noroc: Viata i-a fost salvata de un mesaj scris gresit! Tanara Fleur Costello a simtit o senzatie de ameteala in timp ce avea laptopul deschis iar cand a incercat sa se ridice, a cazut imediat, partial paralizata. Sotul ei, Karl Equi, era la munca si cele trei fiice erau la scoala. ,,Facebookul era deschis, asa ca am incercat sa-l gasesc pe Karl", a povestit aceasta, potrivit The Sun. Ea i-a trimis un mesaj in care trebuia sa spuna: ,,Ajutor, lesinat, nu ma pot ridica, ajutor, lovit la cap" (,,Help, fainted, cannot get up, help, hurt head"). Dar ce a reusit sa scrie a fost: ,,help faintef cannoi get up uhrlp gurt h4ead". Printr-o coincidenta, Karl incerca sa o sune, dar nu raspundea, asa ca a incercat pe Facebook, informeaza Click.

Si-a socat fiica indurerata! O femeie a inviat dupa trei zile. O femeie din Siberia a reusit sa-si sperie si sa-si inveseleasca rudele in acelasi timp, deoarece a inviat la trei zile dupa ce fusese declarata moarta. Lyudmila Steblitskaya, o bucatareasa pensionata, a murit la sfarsitul lunii decembrie, iar familia ei, mai ales fiica, a fost distrusa de durere. Dar, dupa trei zile de chin, femeia a... inviat. "De dimineata am mers la farmacie si am luat niste calmate. Am baut multe, in speranta ca ma voi simti mai bine. Urma sa merg la morga, cu hainele mamei mele, pentru a ridica trupul pentru inmormantare. Cadn am ajuns, o asistenta mi-a spus sa mai astept putin, pentru ca doctorul nu avusese timp de autopsie si nu pot sa-mi elibereze actele si nici trupul fara suflare. Am asteptat vreo 20 de minute si apoi am vorbit iar cu asistenta, deoarece murise de trei zile si trebuia sa o pregatesc pentru inmormantarea care avea loc atunci", povesteste fiica Lyudmilei, femeia care a inviat la morga, chiar inainte de autopsie, scrie Libertatea.

Manca de 3 ori pe zi la fast food, cantarea 120 de Kg si a luat o decizie care i-a schimbat viata! Vezi cum a reusit sa slabeasca! O tanara de 25 de ani din Anglia, angajata a unui lant de celebru de restaurante de tip fast food, a suferit cea mai mare schimbare din viata sa in momentul in care a decis sa-si schimbe dieta. In numai doi ani, Teresa Mayhew a ajuns sa cantareasca 120 de Kg din cauza regimului alimentar pe care il adoptase. Cum lucra la un restaurant de tip fast food, in fiecare zi manca de ce putin doua ori cate un meniu ce includea burgheri si cartofi prajiti. Iar seara, la cina, isi comanda pizza. Tanara si-a dat seama ca ceva nu e in regula cand nu mai reusea sa-si gaseasca haine pe masura ei. Atunci a luat decizia sa-si schimbe stilul de viata. A inlocuit burgerii si cartorii prajiti cu salatele si ale preparate sanatoase, anunta Cancan.