Cele mai ciudate accidente care chiar s-au intamplat! Cum au fost oare posibile? De cele mai multe ori, accidentele rutiere sunt tragice. Oamenii se lovesc, intra in spital, raman cu sechele sau decedeaza. Dar se intampla ca evenimentele din circulatie sa fie si hilare. Click! va prezinta o parte din accidentele din aceasta categorie care chiar s-au intamplat. Un cal a fost lovit de o masina. Animalul a intrat prin parbrizul autoturismului, pe locul pasagerului din dreapta. Iubitorii de animale cu siguranta l-ar linsa pe sofer, daca ar putea. Masina intra in ea, dar bicicleta rezista. Un autoturism a avut "neinspiratia" de a se lovi de o bicicleta, de roata din spate. Ce s-a intamplat? Vehiculul pe doua roti a ramas cu o singura roata buna, cea din fata, pe cand masina a trebuit sa schimbe bara din fata, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

"Ce, nu ati mai vazut un Bentley inundat?" Reactia unui milionar cand si-a vazut masina de lux sub apa! Si-a cumparat un Mercedes. Un barbat din Anglia, care a deveniot miolionar, dupa ce a dat marea lovitura la Loto, si-a gasit masina de lux, un Bentley de 100.000 de lire, inundata pe strada. Robert Johnson, 65 de ani, a incercat sa mearga cu masina pe un drum inundat si de la un punct nu a mai putut continua. Bentley-ul sau s-a umplut cu apa si practic nu a mai putut fi miscat din loc. Incidentul a avut loc ieri in Tewkesbury, Gloucestershire. Barbatul era in drum spre o intalnire cand a intrat pe drumul cu pricina. Milionarul a declarat ca nu este deloc suparat ca si-a distrus masina de lux fiindca tocmai ce si-a cumparat un Mercedes nou-nout. Fotografiile cu masina de lux inundata au facut inconjurul lumii, ceea ce l-a suparat foarte tare pe Johnson, anunta Cancan.

Ce ciudatenii uita lumea prin hoteluri! Nici nu v-ar trece prin cap ce minunatii uita lumea prin hotelurile din lumea intreaga! Obiectele lasate in camerele de hotel sunt fie periculoase, fie exagerat de scumpe, fie pur si simplu ciudate! O doamna si-a uitat in camera de hotel implanturile cu silicon, iar o alta domnisoara - nu foarte incantata ca a fost ceruta de nevasta - si-a lasat la hotel inelul de logodna cu diamant in valoare de 10.000 de lire (55.000 de lei). Un domn bine si-a uitat la hotel ceasul Rolex, in valoare de 50.000 de lire (circa 300.000 de lei), pe cand o alta persoana si-a lasat in camera biletul cu care castigase la loto, informeaza Click.

Inca o brazilianca superba isi scoate virginitatea la licitatie! Cand vei afla motivul nu o vei mai judeca! Brazilia este celebra pentru ritmurile electrizante de bossa nova, fotbalul de calitate si, se pare, mai nou, pentru licitatiile online pentru virginitate. Dupa ce o tanara din aceasta tara si-a scos fecioria la mezat, acum cateva luni, iata ca recent, o alta adolescenta face acelasi gest. Rebecca Bernardo, in varsta de 18 ani, din localitatea braziliana Sapeacu, incearca sa faca rost de bani pentru a acoperi costurile tratamentului mamei ei, care recent a suferit un atac cereral. Fatei i-a venit ideea sa-si vanda la licitatie pe internet virginitatea dupa ce, in octombrie, Catarina Migliorini, a facut acelasi gest. Atunci fecioria lui Migliorini a fost castigata de un barbat din Japonia, pe nume "Natsu". Bernardo a recunoscut faptul ca a fost inspirata de Migliorini, insa abia dupa ce a incercat sa se angajeze, insa toata lumea a refuzat-o, scrie Libertatea.

Asa arata barbatul perfect! Mareste imaginea ca sa vezi fiecare trasatura! Cu ce vedeta de la noi ti se pare ca seamana? Daca exista o femeie perfecta, ea trebuie sa aiba si un barbat perfect. In viziunea medicilor esteticieni, care fac sute de operatii, un barbat perfect trebuie sa aiba trasaturi de vedeta. Iar daca e asa, atunci e musai sa aiba parul si ochii actorului Zac Efron, pometii lui Ashton Kutcher, nasul lui Jude Law, buzele lui Ryan Gosling si barbia lui Robert Pattinson. Noua ni s-a parut ca seamana un pic cu Andrei Iordache, fiul lui Catalin Botezatu, anunta Cancan.

Uite ce fac copiii sud-coreeni in vacanta de iarna! La Seul, capitala Coreeei de Sud, parintii isi trimit odraslele in vacanta de sarbatori intr-o tabara militara. Aici copiii sunt supusi conditiilor cele mai grele: se tarasc dezbracati prin zapada, cara busteni din padure si fac exercitii militaresti cat e ziua de lunga. Tabara accepta adolescenti cu varstele cuprinse intre 11 si 17 ani, dureaza intre 4 si 14 zile si are scopul, spun proprietarii, de a intari caracterul baietilor. Copiii sunt antrenati de fosti militari ai armatei sud-coreene, care vor sa-i transforme in viitori soldati, informeaza Click.