Creeaza haine pentru iepurasi. Annie Kiener, de 25 de ani, din Columbus, Ohio (SUA) a dat lovitura. Dupa ce a postat pe Internet poze cu iepurasul ei imbracat intr-o rochita pe care ea insasi a confectionat-o a fost luata cu asalt cu comenzi de la posesori de urecheati din intreaga lume. Femeia si-a transformat apartamentul intr-o fabrica de haine pentru iepurasi, fiindca nu mai pridideste cu lucrul. Ea are 3 iepurasi pe care ii foloseste drept fotomodele. O costumatie pentru un iepure costa 30 de dolari (circa 102 lei). Annie Kiener are nevoie de o ora pentru a confectiona o rochita pentru un urecheat. "Ma marit luna viitoare si am nevoie de o costumatie sic pentru iepurele meu", i-a scris o tanara din Canada. Din Germania a primit o comanda de costume pentru doi iepuri pe care stapana vrea sa-i casatoreasca, scrieClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

O bunica din Spania a snopit in bataie un hot. "I-am dat cu umbrela in cap". O femeie de 69 de ani din Spania a castigat lupta cu un talhar de doua ori mai tanar decat ea. Eroina noastra, proprietara unui mic magazin, nu s-a aratat deloc intimidata cand barbatul a amenintat-o cu un cutit, ci l-a pocnit cu umbrela in cap pana cand hotul s-a facut nevazut. In dimineata cu pricina, femeia a deschis magazinul si a intrat, fara sa-si dea seama ca in spatele ei s-a strecurat si hotul. Imediat, barbatul a scos cutitul. Femeia si-a tinut cumpatul si s-a gandit imediat la un plan. S-a indreptat spre casa, dar imediat ce s-a vazut dupa tejghea, a luat o umbrela pe care o stia acolo si l-a lovit pe hot cat au tinut-o puterile, informeaza stirileprotv.ro

Doua surori s-au regasit dupa 72 de ani cu ajutorul Facebook-ului. Caz incredibil in Bosnia, acolo unde doua surori care pierdusera legatura in cel de-al doilea razboi mondial s-au reintalnit cu ajutorul retelei de socializare Facebook. De 72 de ani, Tania Delici, astazi in varsta de 88 de ani, si Hedija Talici, in varsta de 82 de ani pierdusera legatura una cu celalta din pricina razboiului. Hedija care avea 11 ani in 1941 s-a pierdut de familia ei in timp ce acestia se refugia in nord-vestul Bosniei. Norocul a facut ca fiul lui Talici sa o contacteze prin intermediul Facebook pe fiica matusii sale, fara sa stie insa ca aceasta este verisoara sa. Astfel, s-a descoperit ca mamele lor erau surori si ca traiau la o distanta de doar 200 de kilometri una de celalta, scrie Libertatea.

O matroana deschide primul bordel exclusiv pentru persoanele cu handicap. O fosta patroana a unei case de toleranta din Anglia, va deschide primul bordel dedicat exclusiv persoanelor cu handicap. Becky Adams are 44 ani si are vechime in cea mai veche meserie din lume. Experienta a invatat-o ca "oamenii au aceleasi nevoi si porniri sexuale, indiferent ca au dizabilitati sau nu. Toti merita se se bucure de sex." Tocmai de aceea, e dispusa sa investeasca peste 70.000 de euro in noul stabiliment, pe care spera sa il inaugureze in 2014. "Un soldat care se intoarce cu un handicap din razboi are nevoi. Pentru cei mai multi, dizabilitatea sta in calea implinirii acelor nevoi. Foarte deveni foarte frustrant si dureros", spune Becky. Noul bordel se va numi Para Doxies (termen folosit in engleza veche pentru prostituate) si va oferi suficient spatiu pentru doua "prestatoare de servicii sexuale", ingrijitori si angajati auxiliari care se vor ocupa de clienti. Bordelul va asigura si transportul acestora, anunta Click.

Telegrama care a "ajuns" la destinatie dupa 74 de ani. O telegrama trimisa in 1938 de un cuplu proaspat casatorit din SUA a ajuns, abia acum, la urmasii acestora, scrie Huffington Post. Sotii Minnie si Fred Ciolino au trimis telegrama din Reno, unde se aflau in luna de miere. "Am ajuns cu bine, nu e zapada, dar e foarte frig. E o excursie draguta. Ne intoarcem luni. Craciun fericit tuturor! Minnie si Fred", scriau cei doi in telegrama trimisa rudelor ramase acasa. Din pacate, telegrama nu a mai ajuns, fiind gasita la 74 de ani dupa ce a fost trimisa. Minnie si Fred au murit, insa telegrama a ajuns la urmasii lor. Documentul a fost gasit de politistul Joe Bocci, care investiga cazul unui functionar postal acuzat ca fura scrisori pentru a-si cumpara droguri, informeaza Gandul.