Scandal in Brazilia! Un preot s-a filmat in timp ce facea sex salbatic cu o enoriasa. O inregistrare video in care un preot brazilian intretine relatii sexuale cu o enoriasa a fost postat pe internet, filmuletul facand furori in retea. Inregistrarea a fost facuta chiar de preotul cu pricina, Manoel Macambira de Brito, cunoscut si sub numele de Dede. El s-a filmat in timpul unei partide de sex salbatic cu o femeie in varsta de 35 de ani, enoriasa si, in plus, maritata si mama a patru copii. Partida de amor s-a produs la un motel din Caninde de Sao Francisco. Inregistrarea video are o durata de 15 minute. Imediat dupa diufuzarea inregistrarii, preotul a fost exclus din randul clericilor, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Imagini rare! Uite cum arata o ploaie in mijlocul desertului! In Cairo, strazile au fost inundate! Marti seara in Cairo, capitala Egiptului, a plouat cum nu a mai plouat de foarte multi ani! Oamenii au privit mirati cum orasul lor a fost pur si simplu inundat! Foarte rar ai ocazia sa prinzi o ploaie atat de "sanatoasa" in Cairo, care se afla in desert. Marti seara, insa, egiptenii au avut parte de o surpriza in acest sens. A plouat atat de tare atat in Cairo, cat si in Alexandria, incat strazile au fost inundate, anunta Cancan.

Monstru marin uimitor, descoperit de japonezi! Un calamar urias a fost surprins de o echipa de filmare din Japonia, la o adancime de o,5 kilometri. Animalul are o lungime de trei metri si a fost surprins in habitatul sau natural iar imaginile au facut inconjurul lumii in foarte scurt timp, avand in vedere ca se intampla foarte rar ca astfel de calamari sa fie filmati cat timp sunt in viata. Cercetatorii japonezi sustin ca existenta unor calamari uriasi a fost banuita de la descoperirea primelor urme de lupta intre aceste animale si unele balene esuate pe tarmuri. Mai mult decat atat, im 1965, un pescar de balene a declarat ca a fost martorul unei astfel de lupte si a vazut cum un calamar de-a dreptul urias a ucis o balena de peste 40 de tone, informeaza Click.

Cel mai subtire ceas de mana are 0,8 milimetri. La Consumer Electronics Show din Las Vegas a fost lansat CST-01, cel mai subtire ceas de mana din lume. Ceasul are o grosime de numai 0,8 milimetri si este chiar mai subtire decat un card. Acesta este realizat prin laminarea unor componente flexibile si foarte subtiri intr-o singura banda de otel inoxidabil. Conform producatorilor, ceasul este alimentat de o baterie care poate fi incarcata in doar 10 minute de la o sursa externa. Aceasta are o durata de viata de 15 ani si poate fi reincarcata de 100.000 de ori. Un astfel de ceas va costa 129 de dolari si va fi scos pe piata in trimestrul al treilea al acestui an, scrie Libertatea.

FEMEN loveste din nou! Activistele cu sani imensi si goi, in delir la mall! Activistele FEMEN care lupta impotriva prostitutiei, a discriminarii sexuale si militeaza pentru egalitatea intre sexe, cunoscute deja la nivel mondial din cauza protestelor lor, au starnit panica intr-un mall din Sao Paulo. Acolo, doua dintre cele mai voluptuoase reprezentante ale gruparii au scandat in sanii goi pentru a-si sutine punctele de vedere, in vazul tuturor, pana cand au intervenit fortele de ordine, dat fiind faptul ca in complexul comercial se afla si foarte multi minori. Femeile aproape goale au fost scoase cu forta din mall iar reprezentantele FEMEN au declarat ca le sustin manifestul, prin intermediul site-ului lor oficial, anunta Click.