Cea mai tare slujba din lume: sa te dai pe tobogane. Asta da slujba! O firma de vacanta din Marea Britanie a scos la concurs un post de testare a toboganelor din parcurile de apa. Cel care va obtine "jobul" va avea un salariu de 20.000 de lire (107.000 lei) pe an. Pentru 1.666 lire (8.933 lei) pe luna, cel care va obtine cea mai "tare" slujba din lume va avea de testat toboganele de la cele mai sic parcuri de apa din lume. Fericitul castigator al concursului organizat de una din cele mai importante firme de vacanta din Marea Britanie va calatori in jurul globului pentru a vizita cele mai "tari" parcuri de apa ca sa testeze toboganele. Slujba lui se va desfasura numai pe parcursul a sase luni pe an. Aceste parcuri de apa se afla in locuri exotice cum ar fi Insula Mallorca, Turcia si Egipt, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Socant! Nu o sa-ti vina sa crezi ce ascundea o femeie in vagin! E incredibil ce pot sa faca unii oameni cand sunt speriati. O femeie din Kentucky, SUA, a ascuns in vagin o gramada de lucruri, incat oamenii legii au fost oripilati cand au perchezitionat-o. Jessica Webster fusese arestata dupa ce incercase sa jefuiasca o casa si se afla in arestul politiei. Situatia ei s-a inrautatit, ieri, cand autoritatile au descoperit ca sunt mai multe lucruri in neregula cu femeia. Dupa ce au perchezitionat-o, gardienii au fost socati: Jessica avea in vagin patru seringi folosite, care aveau in ele urme de heroina, o lingura mare si o punga in care se aflau droguri. Acestia nu isi dau seama cum de au avut loc toate aceste obiecte in vaginul inculpatei si cum de a putut sa stea cu obiectele ascunse, atata vreme, in interiorul corpului, anunta Libertatea.

Tatuat din cap pana in picioare, Vladimir Franz candideaza la presedintia Cehiei. Are 53 de ani, e compozitor si pictor, tatuat din cap pana in picioare, si se numara printre candidatii la presedintie cei mai excentrici din lume. Este vorba de Vladimir Franz care se vrea presedintele Cehiei. Supranumit Avatar, Franz spune ca, desi nu are experienta politica, faptul ca scrie opere si simfonii e o dovada ca nu i-ar fi greu sa conduca o tara. El se prezinta drept "candidatul cetatenilor". In timpul unei dezbateri televizate, un telespectator a sunat si l-a comparat cu "o creatura exotica din Papua Noua Guinee". Are admiratori intre cetatenii care s-au saturat de politicienii corupti care fac promisiuni si nu se tin de cuvant. A cheltuit doar 25.000 dolari din donatii in campania electorala, informeaza Click.

Uite in ce hal a fost batut un barbat pentru ca a furat un iPhone. Un proprietar de iPhone s-a hotarat sa-si faca singur dreptate dupa ce a descoperit, prin intermediul unei aplicatii, cine este barbatul care ii furase gadgetul. El a filmat scena in care l-a batut pe hotul care ii luase aparatul. Kenneth Schmidgall, in varsta de 26 de ani, din San Diego, California, SUA, a folosit aplicatia 'Find my iPhone', pentru a depista prin GPS unde se afla telefonul lui. Dupa ce au observat ore la rand unde se afla proprietarul, au ajuns langa un barbat care mergea pe bicicleta. 'L-am vazut pe barbatul de pe bicicleta, iar aplicatia arata cum semnalul telefonului meu era stationar de fiecare data cand si el se oprea", a povestit Schmidgall. Un amic al celui care isi cauta justitia singur a filmat intreaga infruntare dintre cei doi, insa din cele 18 minute surprinse, doar un minut si aproape 40 de secunde au fost date publicitatii, scrie Libertatea.

Va vine sa credeti? Ingerul asta si-a decapitat iubitul! Jodi va fi condamnata la moarte pentru ce i-a facut iubitului ei, chiar daca ea a sustinut initial ca l-a omorat in legitima aparare, pentru ca el o batea. Apropiatii barbatului spun ca Jodi era de-a dreptul obsedata de el si ca si-a iesit din minti atunci cand el si-a facut o noua iubita. In iunie 2008, Jodi a venit la Travis acasa si l-a surprins la dus cu un cutit si o arma. Dupa ce l-a injunghiat de 27 de ori, iar barbatul abia mai respira, l-a impuscat in tampla. Cand nici acest lucru nu a fost suficient sa puna capat vietii barbatului, femeia i-a taiat gatul de la o ureche la alta, incercand sa-i taie capul. Mai mult decat atat, dupa ce tanarul a murit, Jodi a facut poze cadavrului cu o camera care se afla in casa, pe care politistii au recuperat-o din masina de spalat cand au ajuns la fata locului, anunta Click.