Imagine incredibila! O femeie isi tine in mana propria inima! Vezi cum e posibil! Imaginea a facut inconjurul internetului, dupa ce o pacienta care a beneficiat de un transplant de inima a avut curajul de a face aceasta fotografie. Fotografia a fost incarcata de prietenul fetei, Kelsey, pe o retea de socializare. Pacienta se numeste Penny si zambeste in timp ce arata tuturor inima ce i-a fost scoasa in cadrul unei interventii complexe. Desi nu exista date clare despre locul unde aceasta operatie a fost facuta, cuvintele care insotesc poza sunt emotionante. "Penny isi tine propria inima in maini. Ea a supravietuit cancerului si nu si-a pierdut speranta niciodata. Este eroina mea", a scris Kelsey, anunta Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

S-a facut de ras pe tot internetu! O femeie si-a aratat zonele intime pe un site de licitatii, dupa ce s-a pozat din greseala. O fotografie nud poate fi o buna strategie pentru a le atrage atentia utilizatorilor de pe un site de licitatii asupra articolului pe care iti doresti sa-l vinzi. O tanara din Oxfordshire, Anglia, pare insa sa isi fi aratat zona intima doar din greseala, in momentul in care si-a pozat rochia pentru a le-o arata cumparatorilor. Cea care isi spunea pe site-ul Ebay sugartit_2 nu purta chiloti, iar in partea de sus purta doar un sutien, imaginea fiind surprinsa intr-o oglinda aflata langa rochia pozata. Unul dintre cei care au vizualizat oferta tinerei a observat amanuntul jenant si a facut imaginea celebra prin intermediul retelei de microblogging Twitter. De aici, femeia n-a mai avut nicio sansa: milioane de internauti din intreaga lume au avut ocazia sa o vada dezbracata, anunta Libertatea.

Poti sa vezi cainele? Fotografii ce-ti pun la incercare spiritul de observatie. Fotograful canadian Andrew Knapp a dorit sa le faca un cadou nepotilor sai si a creat o serie de instantanee inedite in care cainele Momo, un border collie alb-negru, este ascuns in peisaj. otografiile au fost facute in jurul casei lui Knapp, din Sudbury (Ontario, Canada), cainele Momo fiind integrat in asa fel in peisaj, incat poate fi detectat doar dupa o observare atenta a instantaneelor. Blana cainelui il ajuta pe acesta sa se ascunda perfect in peisajele de iarna. Observand ca fotografiile sale au potential, artistul grafic a decis sa le transpuna intr-o carte. Fotografiile sunt inspirate de seria de carti "Where's Wally?/Unde este Wally?", in care cititorii trebuiau sa-l gaseasca pe Wally intr-o multime de chipuri. Seria a fost creata in 1980 de Walter Books si a fost tradusa in peste 30 de limbi, informeaza RTV.

Profa' a vrut sa achite amenda cu... sex oral. Americanca Mary Maloney, de 53 de ani, a fost oprita de un ofiter de politie dupa ce a lovit o masina si a fugit de la fata locului. Incidentul a avut loc in Palm Beach County, Florida, si profesoara se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Nu a mers foarte departe si din cauza aburilor alcoolului s-a oprit intr-o parcare. "Cat trebuie sa va platesc sa ma lasati in pace? Sunt profesoara, nu-ntelegeti?", a incercat ea sa-l mituiasca pe politist. Vazand ca nu-i merge a scos asii din maneca: "Te las sa-mi pipai sanii si-ti fac sex oral". Evident, profa a picat la testul acesta si a ajuns la politie, scrie Click.

O perfuzie cu vodca i-a salvat viata unei cateluse din Australia! A ajuns la veterinar in stare grava! Catelusa, de numai 9 luni, a ajuns de urgenta la veterinar dupa ce a lins, din greseala, antigelul de pe o piesa de schimb din garajul stapanilor. Cleo a ajuns la veterinar in stare grava dupa ce a lins o cantitate importanta de antigel. Catelusa nu se mai putea tine pe picioare si era dezorientata. Medicii i-au acordat un tratament alternativ, care a constat in perfuzii cu vodca. Astfel, organismul ei a fost curatat de toxine inainte ca antigelul sa-i distruge organismul. Tratamentul a durat 2 zile, timp in care catelusa a consumat aproape o sticla de vodca. Au urmat apoi cateva zile de mahmureala, dar Cleo a fost salvata de la moarte si asta este cel mai important, anunta Cancan.