Doi barbati au vrut sa vada cum e sa nasti un copil! Uite ce-au patit! Doi moderatori de televiziune din Olanda, Dennis Storm si Valerio Zeno, nu credeau ca durerile nasterii sunt ceva atat de dureros, incat sa te faca sa tipi asa de tare cum fac femeile pe care le vad in filme. Asa ca, medicii de la un spital din Olanda i-au pus la incercare. Cei doi au o emisiune in care se pun in situatii extreme si incearca sa supravietuiasca. Barbatilor le-au fost pusi electrozi pe abdomen, care, cu ajutorul curentului electric, simulau durerile pe care o femeie le indura la nastere. La primele semne de durere, Dennis si Valerio incep sa tipe de mama focului si sa se tavaleasca pe patul pe care stateau. Orice fel de indicatie data de cele doua doctorite de langa ei nu are nici un fel de efect in fata durerii, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Horror! Ce s-a gasit in uterul unei femei moarte acum 1.600 de ani i-a ingrozit pe arheologi. Mai multi cercetatori au ramas ingroziti cand au descoperit o mumie veche de 1.600 de ani, in zona catalana a Spaniei. Intre oasele mumificate ale femeii care se parte ca a murit acum circa 1.600 de ani, la varsta de 30 de ani, din cauza unei tumori, s-a gasit o formatiune bizara: un os cu doi dinti. Potrivit publicatiei americane Live Science, femeia murise din cauza unui teratom, care e o tumoare disembrioplazica. Aceasta a aparut in uterul ei, s-a dezvoltat pana a ajuns la aproximativ 2 centimetri, dar rezultatul infricosator - osul cu cei doi dinti - au aparut din cauza faptului ca acest tip de cancer extrem de rar activeaza anumite gene responsabile pentru dezvoltarea unui fat si pot sa apara tot felul de anomalii. In cazul ei se pare ca a fost vorba despre formatiuni osoase, anunta Libertatea.

Un tricou cu un citat dintr-un film a speriat de moarte pasagerii dintr-un avion de linie. Unui barbat care purta un tricou pe care era inscriptionat un citat celebru i s-a propus sa se dezbrace dupa ce pasagerii unei curse de linie apartinand unei companii aeriene australiene nu au gasit gluma amuzanta. "Numele meu este Inigo Montoya. Mi-ai omorat tatal. Pregateste sa mori", scria pe tricoul lui Wynand Mullins, care s-a imbarcat la bordul unei aeronave la Sydney. Ceilalti pasageri s-au plans ca se simt amenintati de mesajul de pe articolul vestimentar, care este o replica foarte cunoscuta din filmul-cult "The Princess Bride", informeaza EVZ.

Unicul caz din lume: Dupa ce a nascut, o tanara de 27 de ani a ajuns sa arate ca o bunica. Viata unei chinezoaice pe nume Wu s-a schimbat complet dupa ce a nascut. La inceput tanara in varsta de 27 de ani nu a acordat prea mare importanta felului cum arata pentru ca a pus-o pe seama nasterii. Insa dupa cateva luni, ea a observat ca pielea a inceput sa i se lase. Infatisarea ei s-a schimbat atat de mult incat la 27 de ani ajunsese sa arate ca o femeie de varsta a treia. Wu a povestit tot ce i se intampla unei televiziuni din China, iar povestea ei parea incredibila asa ca mai multi medici au consultat-o si verdictul a fost unul socant: tanara sufera de o boala foarte rara care face ca pielea ei sa se intinda, atarnadu-i. Boala se numeste anetoderma si ea este unicul caz in lume, scrie Kanal D.

Una dintre cele mai faimoase creatoare de moda din lume, complet goala, la 68 de ani! Vivienne Westwood este o legenda in lumea modei si nu de putine ori a fost luata la ochi si criticata pentru faptul ca este foarte excentrica. Si pentru a dovedi ca are o asemenea reputatie pe buna dreptate, ea s-a lasat fotografiata, in urma cu trei ani, cand avea 68 de ani, complet goala de unul dintre cei mai cunoscuti fotografi din lume. Numele acestuia este Juergen Teller si a intergat fotografiile cu Vivienne intr-un proiect artistic indraznet care a capatat rapid notorietate. "A fost grozav. S-a intamplat in casa ei intr-o dupa-amiaza de duminica. Intotdeauna am fost impresionat de pielea ei. Eram curios cum arata dezbracata", a declarat fotograful despre sedinta foto cu Vivienne, anunta Click.