Au protestat in sanii goi la -5 grade Celsius. Nici macar gerul nu le-a oprit pe reprezentantele gruparii Femen sa manifesteze pe jumatate goale, impotriva barbatilor, pe strazile orasului Davos, din Elvetia! Gruparea Femen a fost infiintata in 2008 in Ucraina si scopul celor ce fac parte din ea este sa atraga atentia asupra problemelor femeilor din intreaga lume. In Elvetia, ele au protestat fata de sistemul din orasul Davos, unde numai barbatii sunt alesi in functii de conducere. Femeile care isi scrisesera pe sani "SOS Davos" au protestat pasnic, nefiind nevoie de interventia politiei, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Traieste cu 29 de lupi. Werner Freund, un neamt de 79 de ani, traieste in rezervatia pe care a construit-o in Merzig, Germania, alaturi de 29 de lupi ce sunt grupati in sase haite si provin din Europa, Siberia, Canada, regiuni arctice si mongolice. Barbatul, fost parasutist profesionist, a adoptat animalele de cand erau pui de la gradini zoologice sau din diferite parcuri de animale, noteaza Libertatea.

"Era lucios, frumos si avea ochii imensi". O legenda din adancuri, filmata pentru prima data. Este pentru prima data cand cercetatorii reusesc sa faca asa ceva. Imaginile, care sunt de-a dreptul incredibile, au fost prezentate in cadrul unui documentar pe Discovery Channel. Documentarul "Monster Squid: The Giant is Real" va fi difuzat in acest weekend pe Discovery. Un calmar gigantic, de aproape 8 metri lungime, a fost filmat pentru prima oara de catre cercetatorii japonezi, alaturi de o echipa Discovery Channel, in apele Pacificului. Muzeul National de Stiinta din Japonia a reusit sa filmeze calmarul gigantic in mediul sau natural pentru prima oara, cu ajutorul televiziunii japoneze NHK si Discovery Channel, informeaza stirileprotv.ro

Dovezi ale unor vechi ritualuri de sacrificiu uman, descoperite in Mexic! rheologii din Mexic au dezgropat mai multe cranii, despre care se crede ca ar fi apartinut victimelor unor sacrificii. Craniile care, din cate se pare, au peste 1100 de ani, ar putea sa ofere date pretioase despre cultura straveche a regiunii. Potrivit "CNN", descoperirea a fost raportata in numarul din luna ianuarie a revistei "Latin American Antiquity". Craniile au fost gasite pe un teren nelocuit, unde, in trecut, a existat un lac foarte mare, la mai multi kilometri distanta de cel mai apropiat oras, din acele timpuri, a relatat arheologul Christopher Morehart, unul dintre autorii studiului, scrie Click.

Familia curcubeu! Au patru copii total diferiti. O familie din Marea Britanie este considerata drept una dintre cele mai ciudate din intreaga lume si a starnit chiar si curiozitatea geneticienilor. Si asta deoarece copiii britanicilor arata complet diferit si n-ai spune despre ei ca sunt rude. Astfel, au fost porecliti "familia curcubeu". Familia lui Tess si a lui Chris Giddings acopera aproape tot spectrul curcubeului interrasial. Mai exact, Chris, 33 de ani, un barbat de culoare, si Tess, 24 de ani, o tanara blonda, cu ochii albastri, au dat nastere la patru copii ce sunt total diferiti unul de celalalt, fiecare avand pielea de alta culoare, atragand astfel atentia chiar si geneticienilor, informeaza Libertatea.