Fantoma filmata in cimitirul unui azil. Vezi filmul, care a fost confirmat de specialisti. Proprietarii unei cladiri care gazduieste un azil au decis sa renoveze recent si au auzit niste zgomote ciudate. In urma investigatiilor au descoperit ceva care i-a ingrozit: locul e bantuit. Azilul Peoria din Illinois, SUA, intrase in renovari, dar atat proprietarii, cat si muncitorii, tot auzeau zgomote ciudate si chiar tipete infundate, cu toate ca nu se afla nimeni in afara de ei in cladire. Speriati, acestia au chemat o echipa care se ocupa cu investigarea feomenlor paranormale si ce au descoperit i-a ingrozit. Specialistii au masurat, analizat si filmat azilul si imarejurimile, iar in cimitirul care se afla in curtea cladirii au surprins pe film o persoana, ca o umbra, care parea ca se plimba fara griji. Pentru a se asigura ca nu li se pare lor, filmul a fost analizat si s-a concluzionat, spre groaza proprietarilor cladirii, ca intr-adevar, in clip apare o... fantoma, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

S-a imbogatit dupa ce a vandut 8.000.000 de cutii cu aer! Intr-un oras poluat, ce n-ai face pentru o gura de aer curat? Ei bine, in China, un barbat a facut o avere din vanzarea la cutie a aerului curat! Conform analizelor de mediu pe 2012, Beijingul e cel mai poluat oras din lume. Asa ca afaceristul Chen Guangbiao si-a ales locul perfect in care sa-si inceapa business-ul care i-a adus milioane de dolari. In doar 10 zile, el a reusit sa vanda 8.000.000 de cutii de aer si cum fiecare cutie costa 80 de centi (2,60 lei), a facut 6.400.000 de dolari (21.760.000 de lei). Produsul se numeste " Aer Curat", arata ca niste cutii de suc, pe care scrie ca "Domnul Chen este un om bun". "Daca iesi pe strada in Beijing, dupa 20 de minute deja te doare gatul foarte tare si esti ametit. Daca respiri aer curat, insa, te simti mai bine!", spune barbatul, anunta Click.

Chinezoaica insarcinata timp de 58 de ani! Cum a fost posibil. S-a intamplat in provincia chineza Sichuan. O femeie in varsta de 90 de ani a aflat o veste socanta dupa ce medicul care avea grija de ea i-a facut o banala ecografie. Wong a ajuns la doctor dupa ce a suferit, in luna februarie a anului trecut, un accident la spate. A fost dusa de urgenta la medic, iar acesta a decis ca trebuie sa ii faca o ecografie, pentru un diagnostic corect. Conform oddycentral.co.uk, specialistul nu a descoperit numai cauza durerii, ci si faptul ca femeia era insarcinata de 58 de ani! Si ca purta in pantece un fetus mort, "pietrificat". Wang si-a amintit ca in luna mai a anului 1949 era insarcinata pentru a doua oara, dar ca bebelusul nu s-a nascut nici macar dupa ce a depasit termenul limita. Femeia s-a dus la medic inca de atunci, iar acesta i-a spus ca bebelusul ei a murit si ca trebuie sa fie supusa unei operatii pentru a inlatura fetusul. Cum nu a avut suficienti bani atunci, Wang a preferat sa ramana asa si a lasat timpul sa treaca, informeaza EVZ.

Top 4 cei mai prosti hoti din istorie. Vezi cum au fost prinsi. Unii hoti reusesc sa fure milioane de dolari sau de euro si sa fuga pe o insula exotica. Altii, mai putin ingeniosi, nu au ajuns nici pana la usa. Vezi care sunt cei mai prosti hoti din lume si cum au fost prinsi. Un hot din Columbia a avut nefericita inspiratie sa incerce sa dea spargere in casa unde se antrena clubul de karate condus de campionul pan american Cristian Garces. Acesta a povestit ca hotul furase deja un laptop si doua camere foto cand a dat peste toti membrii clubului de karate care il priveau mirati. Dupa ce l-au batut mar, hotul a incercat sa fuga, dar a fost imobilizat si tinut pe loc pana la venirea politiei. Un tanar de 18 ani din Heaton Mersey, Stockport, Marea Britanie a vandalizat o cladire a unui centru educational epntru copii impreuna cu un prieten. Cei doi adolescenti au distrus mobilierul, tablele si geamurile unui etaj al cladirii dupa care s-au apucat sa fure computerele din sala IT, scrie Libertatea.

A mers 183 de metri pe sarma la 55 de metri inaltime. Celebrul acrobat Nik Wallenda, de 34 de ani, revine cu o noua bravura. El a mers pe un cablu ridicat la 55 m inaltime deasupra unei autostrazi, pe care treceau masini, fara legaturi de siguranta. Wallenda a traversat autostrada 41 din Florida, mergand pe cablul foarte ingust 183 de metri deasupra orasului Sarasota. A tinut tot timpul in mana o bara pentru a-si mentine echilibrul. In iunie 2012, el a traversat cascada Niagara deplasandu-se pe un cablu asezat la inaltime, anunta Click.