Ati mai vazut asa ceva? Casatorie intre caini, cu tot alaiul. Daca tot se apropie "Ziua Indragostitilor", stapanii a doi caini din Peru s-au gandit sa oficializeze relatie dintre patrupedele lor. Si, conform traditiei de la oameni, cainii s-au casatorit cu acte in regula. Animalele au purtat si hainele specifice miresei si mirelui si chiar au semnat, cu labutele, certificatul de casatorie. Totul s-a intamplat la Lima, capitala statului Peru. Intrebarea care se ridica: patrupedele au plecat in luna de miere pe motostivuitoare? Integral in Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Dubla greseala in direct: O tanara s-a facut de doua ori de ras, in doar cateva secunde. O concurenta a unei emisiuni din Marea Britanie a reusit sa se faca de ras de doua ori, in doar cateva secunde, in direct. Dupa ce a fost tradata de tocuri si a cazut pe scari, blonda a fost luata in brate de un barbat. Din pacate, in timp ce era in bratele gazdei emisiunii, acesta i-a ridicat din greseala rochia pe care o purta, lasand o tara intreaga sa vada fundul si chilotii tinerei. Emisiunea numita "Take Me Out" se difuzeaza in fiecare sambata seara pe postul britanic ITV. Mai multe tinere se lupta pentru a a-si gasi un iubit, potrivit Daily Mail. Cu toate ca a vrut sa ii atraga pe barbati cu tinuta ei sexy, Emma Walton, o blonda sexy, a fost tradata atat de tocuri, cat si de vestimentatia sumara pe care o purta. Ea s-a facut de doua ori de ras, in doar cateva secunde. La inceput, femeia a calcat gresit si a cazut pe scari, rostogolindu-se pe trepte, pana jos, anunta RTV.

Nebunie in Kenya! Soferii din trafic au fost socati! Doi lei au creat un adevarat ambuteiaj, jucandu-se in plina strada! Intr-o dimineata in care oamenii din Nairobi, Kenya, se duceau spre munca, doi lei au decis sa se joace in mijlocul strazii. Fotograful amator Gareth Jones a fost pe faza si a surprins momentul din trafic, la ora 6.40 dimineata. "Am mers cu masina nu mai mult de 500 de metri, cand figurile a doi lei au putut fi vazute in plina strada. Ei au facut un intreg spectacol, tavalindu-se in fecale de bizon, pentru a-si putea masca mirosul atunci cand vaneaza. Amandoi pareau ca se simt foarte bine facand asta si pentru noi a fost un inceput de zi foarte bun", a povestit fotograful originar din Africa de Sud. Soferii au stat aproximativ 10 minute in trafic, pana cand leii au hotarat sa plece din drum, informeaza Cancan.

Pare draguta, dar ce a aratat aceasta tanara in poza este dezgustator! Aranjata, coafata si poate chiar bine imbracata. La prima vedere, tanara din imagine pare sa fie o femeie ingrijita. Si totusi... Imaginea, vazuta in intregime, arata ceea ce nici un barbat nu ar putea aprecia la o femeie. Blonda, foarte draguta de altfel, are picioarele puse pe bordul masinii in care se afla, iar prin dresul negru si foarte fin se poate observa ca... nu este epilata, iar parul negru este extrem de vizibil. Internautii care au vazut fotografia s-au intrecut in comentarii, care mai de care mai acide. Unii dintre ei au remarcat chiar ca picioarele nu reprezinta singura parte a corpului neepilata, blonda etaland si o... mustata, scrie Libertatea.

Incredibil! Rudele erau la priveghi, iar mortul manca peste! Intamplare incredibila in Peru, unde un rudele si apropiatii unui barbat i-au pregatit toate cele pentru inmormantare si au stat la capataiul lui, la priveghi, in timp ce acesta era bine-mersi. O eroare facuta de reprezentantii spitalului din Loreto, Peru, a provocat o adevarata nebunie in randul familiei lui Antonio Alvarado Carbajal, in varsta de 35 de ani. Barbatul a fost declarat mort. Afland vestea, verisoara lui Antonio, Leslie Jimenez Alvarado, a fost la morga pentru a identifica cadavrul acestuia. Afectata de vestea mortii rudei sale, ea n-a fost foarte atenta si a crezut ca este vorba de varul ei, recunoscandu-l dupa o alunita pe care acesta o avea pe piciorul drept, anunta Click.