Fosta primarita din San Diego a pierdut la poker un miliard de dolari! Si-a batut joc de banii unor fundatii caritabile. In SUA a inceput, zilele trecute, un proces rasunator a carui protagonista este Maureen O'Connor, 66 de ani, fosta primarita a orasului San Diego. Aceasta a devalizat fondurile unor fundatii caritabile pentru a-si alimenta dependenta de... poker. Conform procurorilor federali, O'Connor "a spart" peste un miliard de dolari in cazinouri, in perioada 2000-2012, noteaza Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Daily Mail: Un roman a fotografiat un OZN deasupra Casei Poporului. Tabloidul britanic Daily Mail scrie, in editia electronica, despre marturia unui fotograf amator roman care ca ar fi surprins in imagini un OZN deasupra cladirii Parlamentului. Cosmin Garlesteanu a spus, scrie cotidianul britanic, ca a avut un sentiment ciudat atunci cand a facut fotografia. Cand s-a uitat peste imagini a vazut un disc luminos deasupra impozantei cladiri. VEZI AICI FOTOGRAFIA CU OZN-UL. Fotografia, facuta in data de 4 februarie, a starnit un "interes global", scrie Daily Mail, dupa ce romanul a postat-o pe un site de photo-sharing, anunta stirileprotv.ro

Tortul asta are 2.000 de diamante! Pofta buna! Serviti cel mai scump tort din lume, costa 37.000.000 de euro (163.000.000 de lei)! Minunea, care va fi dorita de toate miresele din lume, a fost prezentata la Targul national de nunti din Marea Britanie. Tortul are inaltimea de un metru si jumatate si contine peste 2.000 de diamante, care decoreaza toate cele 6 etaje ale prajiturii de lux. Ea va putea fi admirata si chiar degustata la data de 3 martie, cand va fi expusa la "BT Convention Centre" in Liverpool, informeaza Click.

Verdict halucinant al medicilor in cazul unei tinere: Era gravida cu o fantoma. Un caz halucinant zguduie lumea medicala. Bebelusul unei femei pare a fi disparut pur si simplu din burta ei, in timpul sarcinii. Teoria medicilor este uluitoare. O tanara de doar 19 ani din Brazilia sustine ca medicii i-au furat copilul din burta dupa 38 de saptamani de sarcina. Femeia si-a facut test de sarcina si acesta i-a confirmat asteptarile, chiar era gravida. Ea s-a mutat impreuna cu prietenul ei dupa ce a aflat ca este insarcinata, ba chiar au hotarat ce nume sa ii puna, scrie EVZ.

Cel mai vechi "film" erotic din istorie are 3.000 de ani. Misterul petroglifelor Kangjiashimenji. Puritanii nu ar trebui sa se apuce de arheologie. Este singura concluzie pe care o putem trage dupa ce am vazut petroglifele Kangjiashimenji, descoperite in nord-vestul Chinei. Iata povestea lor. Petroglifele Kangjiashimenji sunt sculpturi in basorelief in bazalt (n.r. roca vulcanica) rosu si au fost descoperite in regiunea chineza Xinjiang. Operele de arta includ cele mai vechi si explicite reprezentari ale unor acte sexule din istorie, anunta stirileprotv.ro

NASA: Ar putea exista viata pe Europa, satelitul lui Jupiter. "Acesta este locul pe care ar trebui sa il exploram acum". Astronomii americani care cauta viata in sistemul solar au ajuns la concluzia ca pe unul dintre satelitii lui Jupiter, Europa, ar putea permite conditii de viata, comparativ cu desertul de pe Marte, care este in prezent in centrul atentiei guvernului SUA. "Europa este locul cel mai probabil din sistemul nostru solar, in afara de Pamant, care ar putea avea conditii care sa permita viata", a declarat Robert Pappalardo, cercetator la Laboratorul NASA din Pasadena, California, scrie Gandul.