Cand stelistii marcau pe teren, stewarzii furau pe margine! Au "tirat" o minge in cateva secunde chiar sub ochii galeriei!Dupa un meci senzational, echipa condusa de Reghecampf a reusit un scor superb de 4-2 impotriva eliminatei Ajax Amsterdam. Toata suflarea stelista de pe stadion a explodat la golurile lui Latovlevici (min '38) si Chiriches (min '76)...exceptia de la regula facand doar cativa stewarzi care au avut cu totul si cu totul alte preocupari decat fotbalul de pe National Arena. In timp ce sportivii alergau pe teren, oamenii de ordine se constituiau in grup organizat ca sa sustraga o "amintire" din 16-zecimile Europa League. Planul pus la cale de 3 stewarzi pare rupt din filmele cu James Bond. Cei trei implicati in "jaful meciului" au lucrat ca la carte pentru a pune mana pe o minge din E.L., dezvaluie Cancan.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

"Pana la 27 de ani, orice femeie trebuie sa faca asta". Ce le cere guvernul chinez tinerelor. Regimul comunist din China incearca sa supuna femeile tinere unor presiuni, ca sa rezolve o serioasa problema demografica. Ingrijorati ca tot mai multe femei educate si cu stare materiala buna raman necasatorite chiar si dupa varsta de 27 de ani, oficialii chinezi vor ca acestea sa fie numite in mod public "fete batrane, neatragatoare", scrie Daily Mail. Aceste cuvinte au fost folosite deja in presa de stat si au starnit imediat revolta tinerelor care isi doresc un alt viitor si nu se multumesc "sa se marite cu un barbat bogat si puternic", asa cum sunt sfatuite de regimul conservator al tarii, potrivit stirileprotv.ro

Pata neagra de pe Soare ne ameninta! Ingrijorare! O uriasa pata solara, de sase ori mai mare decat diametrul Pamantului, s-a format in mai putin de 48 de ore. Cercetatorii de la NASA se tem de aparitia unor furtuni solare periculoase. Observatorul agentiei spatiale americane a descoperit gigantica pata solara care a evoluat rapid in cursul zilelor de marti si miercuri. Aceasta ar putea duce la furtuni solare care ar petrurba sistemul de comunicatii radio, afectand ecranele TV si calculatoarele si creand salturi de tensiune in retelele si aparatele electrice. Petele solare sunt zone intunecate pe suprafata Soarelui ce apar ca urmare a miscarii campurilor magnetice turbulente, scrie Click.

Creatura jumatate meduza, jumatate melc care a aruncat in aer lumea biologilor marini! Muncitorii de pe plaje si biologii maritimi au gasit niste creaturi ciudate, pe care nu le-au mai vazut niciodata, in apropierea coastei Washington-ului. Este vorba despre o creatura jumatate meduza, jumatate melc, gelatinoasa si care are antene, iar din ceea ce spun oamenii de stiinta, aceasta nu ar trebui sa poata trai in apele reci ale Pacificului de Nord, informeaza NBC News citat de Cancan.

Ce a descoperit un barbat intr-o portocala. Poza care a devenit virala pe internet. Intr-o fotografie postata pe site-ul 9gag cu titlul "Cineva a fost gravida", un utilizator din Turcia prezinta ce a descoperit intr-o portocala si anume... o alta portocala, mai mica. Portocala In mai putin de 1 zi de cand a fost publicata pe internet, imaginea a reusit sa stranga zeci de mii de like-uri si de share-uri, potrivit stirileprotv.ro

Sinele au luat-o la vale cu tot cu tren. Nu se luminase de ziua. Mecanicul de locomotiva a fost vigilent cand a ajuns in dreptul lacului Brates, unde mai fusesera alunecari de teren. A observat din timp ca sina de tren este sucita, iar dealul a plecat la vale. Ceferistul a salvat cateva zeci de calatori, majoritatea navetisti, elevi si studenti, care mergeau de la Barlad, la Galati. In timpul noptii, dealul traversat de calea ferata s-a surpat, iar valuri de pamant au luat-o la vale. Staplii de electricitate si arborii au fost scosi din pamant. Datorita mecanicului vigilent, nu s-a intamplat o tragedie, scrie Click.