Incredibila transformare a unui boschetar! Cum pot sa te schimbe o frizura potrivita si niste haine spalate! Un post de radio britanic a facut un experiment neobisnuit. In timpul unui spectacol live organizat de postul de radio in aer liber, un muzician fara adapost a venit sa le dea o mana de ajutor. Steve Rimmer, care are 45 de ani, a cantat chiar la acordeon si i-a impresionat pe toti. Asa ca boschetarului i s-a mai dat o sansa. El a fost angajat de administratie, iar patronii au cheltuit nu mai putin de 6.000 de dolari ca el sa arate bine, sa fie tuns, sa i se ia haine, ba chiar sa i se repare dantura. potrivit Cancan.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Le-a spart locuinta parintilor ca sa aiba bani de nunta. Ce nu face dragostea din oameni! O adolescenta de 17 ani din Bucuresti si-a pradat parintii, la indemnul iubitului, doar ca acesta sa o ia de nevasta! A inscenat un jaf in locuinta familiei si a luat bani si bijuterii in valoare de 250.000 de euro. Era atat de indragostita de iubitul ei incat ar fi facut orice i-ar fi cerut. Clarisa a cunoscut un tanar in varsta de 20 de ani in septembrie 2011 si de atunci s-a inchegat relatia de prietenie. Adolescenta, care avea o situatie financiara foarte buna, nu i-a ascuns iubitului acest lucru. Mai mult, inca de la inceput au cheltuit sume mari impreuna, scrie Click.

Toti au crezut ca nu mai are scapare. Imagini incredibile de la un accident. Accident dramatic in vestul Indiei. O femeie care circula pe un scuter a scapat ca prin minune cu viata dupa ce a fost lovita de un camion. In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observa cum femeia a incercat sa vireze la dreapta intr-o intersectie, insa soferul camionului nu a observat-o la timp si a lovit-o. Scuterul a fost spulberat si tarat pe o distanta de cateva sute de metri. Din fericire, femeia a reusit sa scape de sub rotile masinii si chiar s-a ridicat imediat si a fugit dupa camion, potrivit realitatea.net

Top 6 cele mai bizare culte sexuale din lume. Comuna Little Pebble Intr-un satuc din nordul Japoniei, "parintele" Jean Marie Thornbush a pus bazele cultului Little Pebble Dohsyuku-kai (in traducere aproximativa insemnand comuna). Membrii acestei secte locuiesc in aceeasi cladire, o casa cu doua etaje si in fiecare dimineata se aduna in sala de ruga, unde asteapta mesaje secrete de la Fecioara Maria. Apoi, Jean-Marie unge o femeie cu iaurt pe burta si pe vagin si face sex cu ea pe altar, in timp ce ceilalti ii privesc in liniste. Satanistii din Ash Tree Baza acestui cult a fost pusa de catre americanul Colin Batley, care obisnuia sa spuna ca "unele dintre cele mai pasionale si permanente relatii au inceput cu violul", potrivit unica.ro

Povestea incredibila a barbatului care nu a facut sex de 13 ani! A slabit 95 de kg, dar a ramas cu pielea atarnand 13 kg! Dupa ce i s-a pus un inel gastric menit sa il faca sa slabeasca, un american s-a trezit cu un surplus de 13 kg de piele. Stephen Dockerill a slabit nu mai putin de 95 de kilograme si ar trebui sa aiba o viata noua. Cantarea 210 kilograme cand a facut operatia si si-a pus inelul gastric. De atunci a slabit bine, iar dupa a doua operatie a ajuns sa aiba 115 kilograme. Numai ca si-a pierdut si slujba, iar burta care ii atarna flasca il impiedica sa faca cele mai normale activitati, precum mersul, dormitul sau folosirea toaletei, scrie Cancan.

3.000 de persoane s-au strans in centrul Clujului pentru "cel mai mare dans Harlem Shake din lume". Piata Unirii, din centrul Clujului, a fost ocupata de circa 3.000 de tineri, care mai de care mai haios mascati. Organizatorii au vrut sa puna la cale "cel mai mare Harlem Shake din tara", dar cand au vazut multimea au ridicat miza, spunand ca este un record mondial. Submarinul galben, Mos Craciun, un tanar costumat in cal, un Fizz cu blana a la Cluj, Spiderman sau omul rosu s-au intalnit duminica, in centrul Clujului si au dansat dezlantuit alaturi de sute de tineri la cel mai mare dans Harlem Shake din tara. Intregul eveniment a durat circa 40 de minute, Harlem Shake-ul fiind dansat de doua ori, "pentru ca filmarea sa iasa bine", scrie Click.