Sobolanii mutanti terorizeaza capitala unei tari! O echipa de lunetisti si 45 de tone de otrava in lupta cu monstrii. Teheranul lupta de doua decenii cu sobolanii. Problema a capatat insa proportii monstruoase, capitala Iranului fiind invadata de sobolani uriasi, care ajung sa cantareasca 5 kilograme. Autoritatile municipale au achizitionat 45 de tone de otrava pentru eradicarea rozatoarelor, potrivit "Huffington Post". Ismail Kahram, consilier municipal in probleme de mediu spune ca se pare ca sobolanii au suferit o mutatie genetica ca urmare a radiatiilor si substantelor chimice folosite impotriva lor: "Sunt acum mai mari si arata diferit. Au ajuns sa cantareasca de la 60 de grame la cinci kilograme, pisicile sunt mai mici ca ei". "Huffington Post" a cerut opinia altor experti in sobolani pentru a verifica validitatea celor spuse de Kahram. David Baker, de la laboratorul veterinar LSU, sustine ca supradimensionarea nu ar fi un rezultat al mutatiei genetice. Acesta spune ca exista insa cateva specii de sobolani "uriasi" in lume. In Evul Mediu ar fi trait si in Europa sobolani negri foarte mari, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un sofer a chemat politia dupa ce s-a speriat de un pod. Un englez care sufera de gefirofobie, o frica neintemeiata de poduri, a sunat la politie pentru a-l ajuta sa traverseze un pod, in momentul in care sistemul de navigatie i-a indicat faptul ca trebuie sa treaca peste raul Tamisa. Barbatul a fost transportat de o masina de politie pe celalalt mal, in timp ce masina lui a fost tractata. Cu toate ca gefirofobului i s-a spus ca poate trece printr-un tunel in loc sa traverseze podul, barbatul a refuzat sfatul oamenilor legii. Soferului s-a oprit pe marginea drumului, asteptand ajutor, cu toate ca putea sa evite un pod. El s-a simtit prea speriat pentru a continua cursa, anunta RTV.

O asistenta satanista s-a pozat cu un pacient mort si s-a laudat cu fotografia pe Facebook. O ingrijitoare din Elvetia a oripilat intreaga tara dupa ce a postat pe un site de socializare imagini socante, in care apare alaturi de un pacient decedat. Autoritatile incearca inca sa afle in ce institutie lucreaza presupusa asistenta. Femeia, care apare imbracata in echipament medical, se auto-intituleaza "hoata de suflete" si pe pagina ei apar frecvent diverse remarci sataniste. "Ce ziceti, e viu sau nu?" - acesta este comentariul care insoteste imaginea. Politistii din St. Gallen, aflat la 85 de kilometri distanta de Zurich, au lansat o ancheta si fac presiuni asupra procurorilor sa demareze acuzatiile oficiale, informeaza Click.

Cea mai batrana femeie din lume a implinit azi 115 ani! Uite cum arata! Misao Okawa, japoneza desemnata in urma cu o saptamana cea mai batrana femeie din lume, a implinit astazi varsta de 115 ani. Fiica unui negustor de chimonouri, Okawa taieste in Osaka si s-a nascut pe 5 martie 1898. Ea s-a casatorit in 1919 si a avut trei copii, doi dintre acestia fiind inca in viata si nonagenari. Cea mai in varsta femeie din lume are patru nepoti, sase stranepoti si traieste acum intr-un centru de ingrijire. "Nu credeam ca voi ajunge la varsta aceasta, este datorita voua", a declarat pentru postul de televiziune TBS Misao Okaw. De-a lungul vietii, femeia a cunoscut patru imparati ai Japoniei si nu a suferit de nicio boala grava, cu exceptia unei fracturi la un picior pe cand avea 102 ani, scrie Libertatea.

Fata care inoata cu rechinii: "Este dificil sa exprimi incredibila bucuria si emotiile cand ii privesti in ochi". Frumoasa blonda Ocean Ramsey, de 27 de ani, vrea sa arate lumii ca rechinii nu sunt asa de periculosi cum se arata in filmul "Falci". Ea calatoreste pe oceanele planetei pentru a inota cu aceste animale marine fioaroase. Ocean a fost vazuta inotand aproape de un rechin de 5 metri, in apropiere de coasta Baja din Mexic, anul trecut. Ramsey este instructoare de scuba diving si fotomodel. Ea a inotat cu rechinii fara o cusca protectoare de trei ori. "Este dificil sa exprimi incredibila bucurie si emotiile care taie respiratia cand privesti in ochii unui rechin Marele Alb. Multe lucruri se pot spune intre doua creaturi care nu pot vorbi aceeasi limba, chiar si fara un contact ocular", a spus Ocean, anunta Click.